Portal je povezava med Zemljo in Nebom. Na Zemlji obstajajo sveti prostori, energetske točke, ki nas podpirajo pri prenosu energij višjih zavesti na naš planet. T.i. svetlobni portali, luči Zemlje. Skozi posameznika, ki je prebudil svojo najvišjo izvorno frekvenco in skozi skupino ljudi s čistim namenom in visoko frekvenco tečejo energije, ki močno prispevajo k prehajanju v zavest enosti.

Zapisi naše duše in posnetki, ki zdravijo, pomagajo k temu prehodu.
Zato si zaslužijo posebno kategorijo v meniju storitve.

Zvočni zapis vaše duše – Dušni CD

Zvoke kanalizira: Tjaša Cepuš
Snemano: Tjaša Cepuš

Zvočni zapis, ki ga prejmete, je energetski zapis frekvenc, s pomočjo katerih lahko zaznate in slišite moč vaše duše, vašega dušnega izvora in poslanstva. CD vam omogoča, da se ponovno sprejmete v vsej svoji veličini, v vsem, kar ste prišli živeti na Zemljo in da se spomnite, kdo dejansko ste. Vi, kot bitje, vi, kot svetlobno telo.
Z vsakim zvokom, ki se predvaja na CD-ju, se lahko odpira tisti del vaše zavesti v telesu, ki ste jo zaradi načina življenja in drugih razlogov malce zaprli. S poslušanjem se prične vaša zavest širiti, širi se spomin na vse, kar ste nekoč že poznali. To vam lahko omogoči novo kvaliteto bivanja. Vsakdanje življenje ni več rutinsko, ni več vsakdanje, ampak se zliva vanj čarobnost vašega dušnega navdiha in vodstva, kar s to glasbo tudi prepoznavate.

Dušni CD je ustvarjen s pomočjo vašega dovoljenja in naročila, da lahko pogledam v vaš energetski zapis in da prenašam s pomočjo zvoka z njega vse informacije, ki jih v danem trenutku lahko sprejmete in so v najvišje dobro za vas. Vaša glasba, ki jo izvajam s kristalnimi posodami, kristalno liro, flavto, bobni, ropotuljicami, tibetanskimi posodami, gongi in drugimi instrumenti, se tako posname na CD in jo lahko poslušate kadarkoli, priporočljivo je večkrat.

Ko se odločite poslušati te zvoke, bodite v miru in sami, uredite si prostor tako, da vam bo najbolj udobno, se ulezite, podajte namero za prejemanje vseh dušnih informacij, ki ste jih pripravljeni slišati, prepoznati in udejanjati v tem trenutku, prižgite si svečko in se prepustite vsem zvokom. Po nekem času poslušanja se vam bo tudi vaše življenje pričelo spreminjati, saj boste bolj slišali vaše notranje vodstvo.

Za izvedbo potrebujem še nekaj vaših podatkov:

  • Ime in priimek
  • Rojstni datum
  • Naslov, kamor vam pošljem CD

CD prejmete po pošti v roku 1 tedna od naročila.

Kaj dobite?

– 60 minutni CD
– Navodila in kanalizirano sporočilo za vas

Cena
180 Eur

Želim vam, da se imate radi.

Z ljubeznijo.

INDIVIDUALNI ZVOČNI POSNETEK

Sprememba v tem času je edina stalnica.

Ste začutili v današnjem dnevu več različnih razpoloženj? Najprej polno energije, potem vas je pa nekaj kar ‘doletelo’ (zunanja situacija ali pa le energija) in si ne znate pomagati…

Ker je pomembno, da vseskozi ohranjamo visoko vibracijo, je dobro hitro reševati izzive vsakdanjika.
Da smo ozaveščeni in venomer ohranjamo našo srčno povezavo.  To pomeni, da smo mirni, zaupljivi, ljubeči, postavljeni, ko se soočamo z izzivi.

V tem trenutku se je lahko usesti za TV, pojesti čokolado… itd…
Ali pa – še lažje – se umiriti in vzpostaviti rešitev.

Zvok pomaga, da se lahko hitro umirite, sprostite čustva, uravnovesite energijo in odpustite določene zastale energije, ki onemogočajo kvaliteto življenja.

Ko pride tisti trenutek in zaradi dela ne uspete priti na individualno zvočno kopel, vam ponujam storitev:

za hitro razrešitev situacije, v kateri ste se znašli in za hitro poglobitev vase vam na podlagi vaše opisane situacije posnamem zvok, ki vas bo podprl pri njeni rešitvi. Poslušate ga lahko kadarkoli, ko imate čas.

Zvok je ustvarjen z namenom, da se sprostijo vaše blokade v zvezi s situacijo, hkrati je narejena podpora ljubezni za vas.
S pomočjo vokala in instrumentov prenesem energije, ki so potrebne za vaše ‘okrevanje’ in ko poslušate posnetek, te energije lahko vzpostavijo ponovno harmonijo v vas.

Kako naročite posnetek?

Prijavite se lahko NA TEJ POVEZAVI in v opombah opišete situacijo, v kateri ste se znašli. Opišite, kaj potrebujete.

Odgovorim vam v roku 2 ur, posnetek pa dobite navadno še isti dan ali dan kasneje, odvisno od mojih zasedenosti s storitvami in z dogodki.

(V kolikor je nujno, pripišite zraven ‘NUJNO’ ).

Posnetek je dolg 20min.
Poslušate ga lahko tudi večkrat.
Trajanje: 20min

Cena: 25 Eur

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me