Zvok zapelje prireditve na višji nivo, podpira njihov namen in ga popelje z radostjo med udeležence. Koncerti so namenjeni predajati radost in ljubezen ljudem skozi vse čute, da jih popelje v neskončne užitke ob prebujanju v polnost življenja. Doživetje je polno.

Zvočni SPA vložek na poslovnih in kulturnih prireditvah

Z zvokom in glasbo odpiram srca udeležencev. To pripomore k boljši in enostavnejši komunikaciji na prireditvi ter na odvijanju prijetnejših ustvarjalnih projektov med posamezniki. Seveda pa je tudi kulturno bogato in zanimivo.

Namen igranja kristalnih instrumentov in drugih energetskih instrumentov na poslovnih dogodkih je podpreti tematiko dogodka, usmeriti se k boljši komunikaciji in sproščenosti udeležencev, doprinesti k harmoniji dogodka, s tem pa omogočiti boljši učinek dogodka. V kolikor se dogodek končuje s takšnim vložkom, pa je namenjeno igranje dodatni izvirni in harmonični energiji, ki jo ljudje potrebujejo za nadaljnje sodelovanje.

Vrednost vložka po dogovoru.

Samostojni zvočni SPA koncert

Namen koncerta je podpreti notranji mir v ljudeh, njihovo dobro počutje in dvigniti vibracijo ljudi ter mesta. Polno prepletajočih se čudovitih zvokov naravnih instrumentov in narave je lahko za udeležence resnično doživetje. Le-ti se lahko popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. Predajajo se užitkom vrhunskih instrumentov – kristalne lire, kristalnih posod, gongov, tibetanskih pojočih posod, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Pravi eliksir ljubezni.

Ljudje doživljajo zvoke še po odhodu s koncerta, vsaj 24-48 ur.

Cena po dogovoru.

Trajanje: 1 ura

Zvočni SPA koncert z različnimi izvajalci

Povezovanje z zvočnimi ustvarjalci in glasbeniki ustvarja nove glasbene in zvočne možnosti, ki navdihujejo in nahranijo vse čute. Koncerti so sprostitveni, radostni in hkrati vizualno lepi in notranje bogati. Med koncertom lahko čutite uživanje ob našem delovanju, z glasbo in zvokom podpiramo mir in radost v ljudeh.

Povezujemo se z vokalisti, kitaristi, pianisti, violinisti, bobnarji in drugimi zvočnimi ustvarjalci.

Cena po dogovoru, odvisno od izvajalcev koncerta.

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me