Glasba in zvočni SPA za vsakdanjo uporabo

Delavnica Zvočni SPA z zvočno pravljico za otroke

Skozi pravljico o zvoku gongov otroke popeljem v svet, kjer začutijo naravo in zvoke ter spoznajo, da je najpomembnejša v življenju ljubezen. ‘Imamo se radi’, je nekoč rekla 4-letna deklica na delavnici. Namen je, da otroke podprem pri ohranjanju svoje čutnosti, pri samozaupanju ter pri umirjenih reakcijah na vsakdanje življenje.

Otroci spoznajo:

 • razliko med glasbo in zvokom
 • različne instrumente
 • naravo
 • čute v telesu
 • pomembnost sodelovanja med sabo
 • izrazijo se skozi igranje na instrument

Delavnica se izvede za najmanj 5 otrok in največ 20 otrok.

Vrednost delavnice je 200 Eur skupaj s potnimi stroški

Trajanje delavnice: 1-2 uri

Delavnica Glasba in zvok za vsakdanjo uporabo – odprava stresa in prebujanje intuicije

V tem času nas vsakodnevna dogajanja spomnijo na prepričanja in čustva, ki jih še nismo sprejeli in spustili, zato se je potrebno vsakič znova zavestno spomniti in odpreti srce za nova spoznanja in drugačno življenje. Kako si lahko pomagate pri tem sami, vsak dan? Kako usmerjate energijo vsak dan v življenje? Kaj storite, ko začutite napetost, stres?

Na delavnici bomo spoznali, kaj vse lahko storimo za bolj kvalitetno življenje in kako nam lahko zvok in glasba pri tem pomagata.

Namen delavnice je:

 • odpreti se modrosti, ki nam jo prinaša zvok – izvedeti več,
 • prepoznati lastna čutenja različnih zvokov in glasbe
 • odkriti modrosti zvoka na lastnem FIZIČNEM TELESU s pomočjo pogovora, čutenj, zaznav,
 • se naučiti razliko med zvokom in glasbo,
 • prepoznati ritem našega telesa in ga uporabiti v vsakdanjem življenju
 • prepoznati lastni vokal kot zdravilno orodje

Delavnico bomo izvajali preko tehnik v paru, pogovorov, lastnih doživljanj, na koncu pa izvedem zvočno kopel za sprostitev in podporo pri vašem delovanju.

Vrednost delavnice: za posameznika 65 Eur, za par 120 Eur

Trajanje delavnice: 4 ure

Poslovni zvočni SPA

Vrhunski sprostitveni Zvočni SPA za poslovne partnerje in/ali zaposlene

Dve trditvi sta v podjetjih pomembni: Posli se navadno delajo z ljudmi. In – podjetja brez zaposlenih ne bi mogla obstajati.  Kot vidimo, je ena izmed pomembnejših nalog podjetnikov razveseliti svoje zaposlene in svoje poslovne partnerje ter jim omogočiti nekaj, kar jim bo dalo globoko izkušnjo zase, (morda jim pripomogla k sreči in zdravju), hkrati pa jih bo povezala v skupno celoto in nadaljnje soustvarjanje. S tem namenom je Zvočni SPA del zgornje zgodbe, saj omogoča vsem udeležencem večjo sproščenost,  povezovanje, izboljšano komunikacijo ter medsebojne odnose.

Gre za celovit pristop k izvajanju zvočnih kopeli, skupaj s posebnim želenim namenom za udeležence. Najprej se določi namen celotne skupine, na uvodnem delu se poveže s posamezniki in odpre prostor za nove uvide. Udeleženci se popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. 1h poslušanja zvokov instrumentov se lahko enači z 8h spanca. Leže se predajajo užitkom vrhunskih instrumentov – gongov, Sound Galaxies kristalnih posod, kristalni liri, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Ob koncu Zvočnega SPA je čas za ‘poslovni krog’, kjer po parih ali v krogu udeleženci izrazijo svoja doživljanja drugim in se na ta način odprejo globljem spoznavanju drugih.

Delavnica je lahko tudi del programa v podjetjih ‘Promocija zdravja na delovnem mestu’.

Cena: 400 Eur + potni stroški

Trajanje: 90 min – 120min

Izboljšajte svoje zdravje z zvokom – delavnica v okviru programa ‘Promocije zdravja na delovnem mestu’

Namen delavnice je odpiranje prostora, kjer se ljudje počutijo varno, da lahko pridobijo znanje o njihovem lastnem fizičnem telesu, prepoznajo njegove potrebe in se zavedajo, da sta zdravje in sreča ključna dejavnika za kvalitetno življenje tako na osebnem kot na službenem področju.

Program delavnice:

 • Predstavitev delavnice in udeležencev
 • Predavanje o zvoku in njegovem zdravilnem učinku
 • Interaktivne zvočne vaje za podporo zdravja
 • Zvočna kopel

Udeleženci prejmejo:

 • Gradivo v obliki brošure
 • CD s kratkim zapisom zdravilnega zvoka

Vrednost delavnice: 500 Eur + potni stroški

Trajanje delavnice: 4 ure

PRAVA NARAVA ŽENSKE 

~ Izkustvo za vse ženske, managerke, podjetnice in tiste, ki so na premiku v nov princip delovanja na svoji poti  ter v novo vodstveno vlogo življenja. ~

Veliko žensk se že zaveda, da nova paradigma našega delovanja sloni na prebujeni ženski naravi. A kako se ta zares čuti? In kako jo osvojiti v svojem delu, pri usklajevanju z življenjskim ritmom v družbi ter kaj v resnici pomeni prava narava ženske ter avtentični princip ženskega voditeljstva?

Skozi dvodnevno izkustvo bomo odkrivale odgovore na zgornja vprašanja. Ne z glavo in umom, temveč z bitjo in telesom. Nikakor ne na silo ali zelo na glas, temveč z dovoljenjem, da izkusimo drugače. Subtilno, tiho, čuječno in prisotno. Sproščeno in z užitkom. Povezale se bomo s pravo naravo in ob tem uporabile njene elemente  – zunaj in znotraj nas. Spoznavale bomo, kaj zares pomeni vstop v ženski princip voditeljstva in kje se sploh začne. Pa zakaj je to tako zelo pomembno za ta trenutek v življenju, kakšne nove temelje nam postavlja in kako lahko z novim načinom biti  spreminjamo svoje delovanje, s tem pa izboljšujemo svoje življenje ter višamo zavest za svet.

 

Izkustvo vodiva: 

ANDREJA CEPUŠ, ustanoviteljica in direktorica polja ENVIR ter predsednica ALL Ladies League Slovenija

in

TJAŠA CEPUŠ, zvočna alkimistka in ustanoviteljica ZVOČNI SPA

Skozi seminar bomo:

~ Odprle  prostor, kjer postane prava narava ženske slišana, vidna in občutena.

~ Zvočno podprle harmoničen energetski pretok skozi naše telo ter spoznavale princip prave narave ženske ter novo paradigmo bivanja

~ Se sprostile, spet zares povezale s sabo in se učile zaupati notranjemu glasu

~ Integrirale svojo avtentično žensko esenco skozi proces usklajevanja in podpore vseh naravnih elementov (zemlja, voda, ogenj, zrak, kovina).

~ Izvedle skupinski Storytelling, v navdihu skupnega razširjenega odkrivanja voditeljskih lastnosti.

~ Skozi intuitivne vaje odkrivale, kaj pomeni delovanje ter voditeljstvo s pravo žensko naravo – pri sebi in v svetu

~ Izvedle unikatno zvočno postavitev procesa novodobnega voditeljstva ter ga izkusile.

~ Manifestirale svojo pravo žensko naravo in nove korake v voditeljsko vlogo v življenju skozi gib – poslušanje ter sledenje telesni inteligenci.

Kako?

Skozi poglobljeni dialog, vaje, s pomočjo teoretičnega in praktičnega dela z naravnimi elementi, skozi zvok in telesno inteligenco.

*****

Naravni elementi sestavljajo našo avtentično esenco in hranijo harmonijo našega ekosistema. Ko jih razumemo in ko so v pravem ravnovesju z nami, stojimo v svojem centru.  Z njimi bomo vzpostavili nov odnos in jih spoznali v novi luči.  Povabili jih bomo v naše polje, da okrepimo svoj center in integriramo svojo avtentično esenco v vsako celico našega telesa.

Zvok prinaša duha na Zemljo. To je vse, kar potrebujemo v tem času. Je osnovni vir soustvarjanja. Z zvokom kristalnih posod, kristalne lire, tibetanskih posod, gongov, zvončkov, bobnov in drugih instrumentov bomo usklajevali našo izvorno vibracijo v telesu in postavljali avtentični voditeljski proces, v katerem bomo tudi izkustveno sodelovali.

Zvok ter gib pomenita umetnost. Umetnost  je ženski princip kreiranja, osnovna sila narave in nosi moč predrugačenja naše realnosti.  Vsak od nas nosi v sebi umetnico ali umetnika, ki se izražata v jeziku duše, srca. Ko pogledamo v svojo realnost skozi oči duše umetnice, začenjamo videti, kje smo in  kaj smo prišli sem narediti. Ob našem ritualu se bomo pustili voditi jeziku giba, z gibom pa prizemljevali voditeljski proces v našem vsakdanjem življenju.

*****

Vrednost delavnice: po dogovoru za podjetja glede na časovno noto

Trajanje delavnice: 4 -urne, eno-dnevne delavnice, vikend seminar

Sistemska postavitev z zvokom  – delavnica za podjetja

Namen delavnice je odpreti srčni in podporni prostor za podjetje in uvid v njegovo delovanje ter nove možnosti.

Program delavnice:

 • Predstavitev delavnice
 • Predavanje o zvoku in njegovem zdravilnem učinku
 • Izpostavitev problema(izziva) v podjetju
 • Postavitev instrumentov in reševanje konfliktov z zvokom za podjetje
 • Zvočna kopel in sprostitev za udeležence

Vrednost delavnice: 600 Eur

Trajanje delavnice: 4 ure

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me