Lemurijski paket

28.00 

Lemurijski paket

Lemurijski paket je sklop 3 stvari, ki pripomorejo k priklicanju spomina na znanje o lepoti samega življenja. Ko se sprašujete, kako lahko čutite to življenje, polno zdravih vrednot, človeške vesti, obkroženo z ljubeznijo, veseljem, sočutjem, mirom in povezano z naravnimi bitji, preprosto uporabite ta paket, meditirajte z njim in uživajte v svojem novem / starem znanost.

V tem paketu je:

Lemurijski kristal

Zvočni posnetek Lemurije (30 minut) Fotografija delfinov 

Cena paketa z majhnim kristalom je 28Eur, srednji 35Eur in velim 45Eur.
Preverite atribute pri naročilu ali pišite na info@zvocni-spa.si.

149 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Lemurijski paket

Lemurijski paket je sklop treh fizičnih lepot, ki nas spomnijo na naše notranje znanje o lepoti samega življenja. Ko se sprašujete, kako lahko čutite to življenje, polno zdravih vrednot, človeške visoke zavesti, obkroženo z ljubeznijo, veseljem, sočutjem, mirom in povezano z naravnimi bitji, preprosto uporabite ta paket, meditirajte z njim in uživajte v svojem novem / starem znanju.

 

V tem paketu je:

Lemurijski kristal

Zvočni posnetek Lemurije (30 minut)

Fotografija delfinov

 

Lemurijski kristal. Lemurijski kristali so znani kot glavni zdravilci in naj bi prenašali sporočila z izgubljene celine, ki je obstajala pred tisočletji Lemurije. Lemurijci so bili znani po visokih telepatskih močeh in duhovnosti. Verjeli so, da so bili mirni ljudje, ki so razumeli mater naravo in vsa bitja v njej. Lemurijci so te kristale programirali s svojim duhovnim znanjem in energijo, nato pa so jih po potrebi razpršili po vsem svetu. Kristali so iz trgovinice Adamas.

Zvočni posnetek Lemurije je ustvarila Tjasa Cepus, ki prenaša zvoke iz oceana in visokoenergijske vibracije iz MU ali njenega notranjega vira na instrumente (kristalne sklede, lira, vokal, zvončki itd.) In to energijo prenaša na vaše polje. Spremlja jo vokalna meditacija. 30 minut poslušanja vas lahko pripelje v globok mir in spoznanje tega novega / starega življenja.

Fotografija delfinov

Ustvarila jo je Tadeja Borstnar, ko je pred tremi leti plavala z njimi na Havajih. Delfini so bitja veselja, večdimenzionalna bitja, ki nas učijo, kako spet živeti v lahkoti. Bili so del MU, vratarji in pomočniki te visoke vibracijske energije. Z meditacijo na tej fotografiji se lahko povežejo z vami na veliko lažji način, da vam prinesejo znanje, modrost, veselje, ljubezen.

 

Uživajte v svojem čudovitem paketu.

Cena je odvisna od kristalov, saj niso enake višine in teže, različni pa so tudi po ceni. Od 28 do 45eur je cena celotnega paketa.

Dodatne informacije

Majhen kristal

28 Eur

Srednji kristal

35Eur

Velik kristal

45 Eur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lemurijski paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.