Zvočni SPA je celotni program zvoka, glasbe in dotika…

… za potrebe sproščanja napetosti fizičnega, čustvenega in miselnega telesa in za podporo pri zaznavanju, kaj to pomeni kreacija Življenja ter uživanje v njej.

Nastal je skozi lastne procese zdravljenja telesa, čustev, misli ter duše, ter zrasel, da lahko podpira še druge ljudi, torej vas in vaše potrebe po Življenju, :). Za to sem izbrala umetnost, ki jo čutim že od malih nog ter me (in marsikoga) podpira pri polnem doživljanju posameznega trenutka Življenja. Zvok, glasba, ples, dotik, narava s pomočjo pravih rok in čutenj ustvarjajo mnoge čudeže!

Sem ustvarjalka, umetnica in alkimistka, moj prispevek je podati ljudi v globoko zaznavanje višjih vibracij tega sveta, vibracij ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca radosti in ljubezni.

Vizija

Namen ustvarjanja Zvočnega SPA je podpora ljudem z zvokom in dotikom, da živijo vse bolj srečno, zdravo in kvalitetno ter s svojim zgledom doprinašajo drugim.

Zvočni SPA z zvokom, glasbo in dotikom podpira harmonično izvorno polje posamezniku in družbi v Sloveniji in tujini. Je notranji in zunanji center, kamor prihajajo ljudje z namenom, da se opolnomočijo in nato polno zaživijo svoje dušno poslanstvo. Zvočni SPA podpira in ustvarja nove projekte za dobro družbe.

Poslanstvo

Zvočni SPA s svojim celovitim programom opravlja poslanstvo, da prebudi štiri telesa človeka: mentalno, čustveno, fizično in duhovno telo.

V ta namen se izvajajo zvočne in masažne storitve, delavnice, izobraževanja in koncerti, s katerimi se uravnava vibracija celic posameznika z njegovimi izvornimi vibracijami in se odpira prostor za novo energijo in telesno moč. Z vsemi storitvami se podpirajo deli posameznika, ki so pripravljeni priti na dan, da se osvobodijo in se hkrati svetuje pri njegovi/njeni spremembi.

O Tjaši

Ustvarjalka ~ alkimistka

Več 

O zvoku

Močno zdravilno orodje 
Več 

O masaži

Naravno ljudsko zdravilo

Več 

Vtisi udeležencev

Sprostitev ~ umiritev

Več 

Kontakt

Naključja ne obstajajo

Več 

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me