Portal je povezava med Zemljo in Nebom. Na Zemlji obstajajo sveti prostori, energetske točke, ki nas podpirajo pri prenosu energij višjih zavesti na naš planet. T.i. svetlobni portali, luči Zemlje. Skozi posameznika, ki je prebudil svojo najvišjo izvorno frekvenco in skozi skupino ljudi s čistim namenom in visoko frekvenco tečejo energije, ki močno prispevajo k prehajanju v zavest enosti.

Zapisi naše duše in skupinsko zdravljenje pomagajo k temu prehodu.
Zato si zaslužijo posebno kategorijo v meniju storitve.

Zvočni zapis vaše duše – Dušni CD

Zvoke kanalizira: Tjaša Cepuš
Snemano: Tjaša Cepuš

Zvočni zapis, ki ga prejmete, je energetski zapis frekvenc, s pomočjo katerih lahko zaznate in slišite moč vaše duše, vašega dušnega izvora in poslanstva. CD vam omogoča, da se ponovno sprejmete v vsej svoji veličini, v vsem, kar ste prišli živeti na Zemljo in da se spomnite, kdo dejansko ste. Vi, kot bitje, vi, kot svetlobno telo.
Z vsakim zvokom, ki se predvaja na CD-ju, se lahko odpira tisti del vaše zavesti v telesu, ki ste jo zaradi načina življenja in drugih razlogov malce zaprli. S poslušanjem se prične vaša zavest širiti, širi se spomin na vse, kar ste nekoč že poznali. To vam lahko omogoči novo kvaliteto bivanja. Vsakdanje življenje ni več rutinsko, ni več vsakdanje, ampak se zliva vanj čarobnost vašega dušnega navdiha in vodstva, kar s to glasbo tudi prepoznavate.

Dušni CD je ustvarjen s pomočjo vašega dovoljenja in naročila, da lahko pogledam v vaš energetski zapis in da prenašam s pomočjo zvoka z njega vse informacije, ki jih v danem trenutku lahko sprejmete in so v najvišje dobro za vas. Vaša glasba, ki jo izvajam s kristalnimi posodami, kristalno liro, flavto, bobni, ropotuljicami, tibetanskimi posodami, gongi in drugimi instrumenti, se tako posname na CD in jo lahko poslušate kadarkoli, priporočljivo je večkrat.

Ko se odločite poslušati te zvoke, bodite v miru in sami, uredite si prostor tako, da vam bo najbolj udobno, se ulezite, podajte namero za prejemanje vseh dušnih informacij, ki ste jih pripravljeni slišati, prepoznati in udejanjati v tem trenutku, prižgite si svečko in se prepustite vsem zvokom. Po nekem času poslušanja se vam bo tudi vaše življenje pričelo spreminjati, saj boste bolj slišali vaše notranje vodstvo.

Za izvedbo potrebujem še nekaj vaših podatkov:

  • Ime in priimek
  • Rojstni datum
  • Naslov, kamor vam pošljem CD

CD prejmete po pošti v roku 1 tedna od naročila.

Kaj dobite?

– 60 minutni CD
– Navodila in kanalizirano sporočilo za vas

Cena
180 Eur

Želim vam, da se imate radi.

Z ljubeznijo.

ZDRAVILNA ZVOČNA MANDALA

odpiranje svetlobnega portala s pomočjo svete geometrije in zvoka

Kaj je mandala?
Mandala pomeni po sanskrtski besedi ‘krog’, ki se razprostira okoli središča in predstavlja modrost življenja. To sveto geometrijo sestavljajo štirje simboli – križ, krog, trikotnik in kvadrat. Najpomembnejši je krog, ki predstavlja simbol zaščite, večnosti in Enosti. Vse v naši naravi kroži, krog torej nima konca. Prav tako je vsepovsod v naravi pomembna oblika mandale – cvetje, školjke, morska zvezda, snežinke, planeti, prerez plodov sadja in drevesa so takšni primeri. ‘Vsak najmanjši delec snovi ima svoje središče in mandala označuje vesolje, od neskon­čno majhnega do neskončno velikega, od atoma do galaksije.’ (iz revije Sensa) Tudi človeško telo je narejeno po principu mandale.
Vsekakor je mandala simbol in ima velik pomen za osrediščanje, utonjevanje našega bitja, prinaša ljubezen, resnico, harmonijo in mir, že od nekdaj pa se uporablja za osredotočenje, meditacijo, osebnostno rast, zaščito in zdravljenje.


Zdravilna zvočna mandala

Nekaj zvočnih mandal sem že soustvarjala s strokovnjaki (Andrea Centazzo, Amma Sophia Rose…), za kar sem hvaležna. Informacije so bile podane tudi meni, a na drugačen način, zato sem se odločila, da ustvarim drugačno mandalo, zdravilno mandalo, ki bo podprla duševno in telesno zdravje ljudi.
Hkrati ima ta mandala tudi namen povezovanja s svetim prostorom in odpiranja svetlobnih portalov tega prostora za doseganje višje zavesti človeštva.

Krogi, v katere bodo udeleženci vstopali na samem začetku, bodo obdani z instrumenti in cvetjem, po naravnih elementih. Vsak, ki pride, bo deležen posebne pijače dobrodošlice, vsak se v miru postavi na svoje mesto in udobno namesti. Tisti, ki boste želeli, boste lahko igrali skupaj z menoj, ostali v miru počivali.
Začetni in končni del pa bomo ustvarjali skupaj.

Mandala je namenjena zdravljenju vseh naših najglobljih ran in fizičnih bolečin, utonjevanju na naše izvorne frekvence (kdo dejansko smo) in pa vzpostavitvi radosti življenja.

Mandala se izvede za vsaj 10 ljudi.

Cena na osebo je 33 Eur.

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me