Pozdravljena, draga mladoporočenca in vsi svatje…

V zadnjem času so poroke zelo različne, obstajajo tudi tiste zelo čutne poroke, ki so podprte z angelskimi zvoki harfe, violine, kristalov.

Predstavljajta si, kako hodita do oltarja, vaju pa podpira zvok violine in kristalne lire, ki sega v nebeške poljane in se sliši kot podpora vajinim bitjem… Kot svetloba, ki žari samo za vaju…
Vaju podpira v srcu in v skupni ljubezni.
Ob enem pa je glasbena točka, takšna, ki odpira srca ljudi, svatov in je zanje prijetna, ne glede na to, kakšno zvrst glasbe imajo radi.

Za vaju imam Tjaša Cepuš pripravljen različen program, vidva pa se lahko odločita, kaj vama je najljubše.

ZVOČNI SPA KRISTALNI ZVOK na poroki

»Kjer se besede končajo in glasba čutov govori…«

VAJINA ČUTNA POROKA

Ob vajinem posebnem dogodku vaju podprem z edinstvenim kristalnim čarom milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvabljam iz kristalnih posod in kristalne lire. Nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij doprinesejo k vsem čutom in ljubeče napolnijo vajin dogodek z mirom, spokojnostjo in ljubeznijo.

Predstavljajta si, kako hodita do oltarja, vaju pa podpira zvok kristalne lire in drugih instrumentov (violina, vokal, klavir), ki sega v nebeške poljane in se sliši kot podpora vajinim bitjem… Kot svetloba, ki žari samo za vaju… Vaju podpira v srcu in v skupni ljubezni. Ob enem pa je glasbena točka, takšna, ki odpira srca ljudi, svatov in je zanje prijetna, ne glede na to, kakšno zvrst glasbe imajo radi.

Za vaju imam Tjaša Cepuš pripravljen različen program, vidva pa se lahko odločita, kaj vama je najljubše.

PROGRAM:

1. Kristalni zvoki in violina
Prihod vaju – pesem z violino po vajini želji (Amazing grace… koračnica…)
Med obredom – kristalni zvok in violina – čutna ljubezen
Ob koncu obreda – Hallelujah – violina in kristali

  1. Kristali in vokal

Prihod vaju – pesem po vajini želji ter kristalni uvod
Med obredom – pesem z vokalom ( npr The power of love) ali kristalni zvok
Ob koncu obreda – Hallelujah – vokal in kristalni zvok ter kitara

  1. Kristali in klavir ter flavta
    prihod vaju – pesem po vajini želji… flavta in klavir
    Med obredom – kristalni zvok in klavir improvizacija
    Ob koncu obreda pesem po vajini želji – klavir in flavta ter kristali

CENA:
pokličite na 031 568 711

OGLEJTA SI VIDEO in poslušajta določene zvoke (zvoki klavirja in vokala pa še v nadaljevanju): https://youtu.be/lzbdRgl93w8,

O izvajalcih

Tjaša Cepuš – Podjetnica, Umetnica, Glasbenica, Zvočna alkimistka, Učiteljica, Maserka. Sem Mojstrica kreacije prostora, kjer lahko ljudje najdejo svojo lepoto, Sebe. Čutim, da me ustvarjanje izpolnjuje v vsakem trenutku. Zavedanje svoje kreacije ne glede na njeno vsebino, je zame dovolj. V njej uživam.  Strast mojega otroštva so bili glasba (igranje klavirja in petje), ples in poučevanje. V tem času pa se je strast preusmerila v poklic –  v Zvočno Umetnost, Zdravilno Glasbo ter Učiteljstvo s pomočjo zvoka. Zame največje darilo so sijoče oči ljudi po zaključeni seansi. Sijoče oči so znak, da sem z zvokom prebudila in oživila radost, ljubezen, moč, mir.

Neža Zagoričnik – kulturologinja, violinistka, glasbenica, numerologinja, maserka
Sem energija. Mi vsi smo. Povezuje nas sila, ki je večja in mogočnejša od naših tuzemskih teles. To je vedenje, iz katerega izhajam. To je znanje, ki ga predajam. In z violino ga imam moč še jasneje predati ljudem. Z glasbo, ki jo ustvarim v energetskem pretoku, kanaliziram ljubezen, srečo, mir, veselje… in napolnim poslušalce s pozitivno energijo. Tako izpolnjujem svoje poslanstvo širjenja svetlobe in pozitive v tem svetu.

Melita Bevc – vokalistka, umetnica, podpornica Življenja. S svojo čutnostjo skozi vokal daje angelski zvok, sfere neznanega. Odpira kanale, ki jih zaznajo naši čuti in nas podajo v radost, ljubezen in mir.

Informacije in naročila:
tjasa@zvocni-spa.si

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me