Tjaša Cepuš

 Zvok. Vdih. Izdih. Vdih. Izdih. Bitje Srca. Mir. Odplavam v neznano in se zlijem z univerzalno silo Vsega, kar je. Potujem skozi spirale galaksije in Čutim. Vdih. Izdih. Sem. Dotik masaže. Ljubezen. Posvečam se sebi v tem trenutku. Čutim vsako celico mojega telesa, ki sprejema kisik in se z njim polni. Čutim prizemljenost. Živim

    Zvočni SPA kopeli in masaže služijo posamezniku, da podpre svoja telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) in jih opolnomoči. S tem prispeva h globoki sprostitvi in posledično svojem zdravju, čustveni stabilnosti, jasnosti misli in fokusu ter povezanosti s Sabo kot dušo, višjim jazom, s čimer aktivira polno Življenje na Zemlji.

Individualne zvočne SPA kopeli

Individualne zvočne kopeli so primerne za vse ljudi, za odrasle, otroke, starejše, primerne so tudi za nosečnice (prosim, da prej to sporočite ).  Namen individualnih zvočnih kopeli je, da se posameznik želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju in je hkrati prisotna polna pozornost na posameznikovem namenu. Instrumenti pripeljejo osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred kopeljo se izvede kratek pogovor z udeležencem, da se ta pripravi na spremembe in ozavesti travme ter ostale izkušnje in misli, ki mu krojijo določeno situacijo v življenju. Glede na posameznikov namen določimo vrsto individualne zvočne kopeli, ki je odvisna od trenutne potrebe posameznika. Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo.

Udeležite se lahko različnih vrst individualnih zvočnih kopeli – za fizično telo, čustveno telo, mentalno telo in duhovno telo,
lahko pa izberete individualno kopel, ki je skupek vseh.

Celostna individualna zvočna SPA kopel (za fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo)

Gre za vsečutni tretma, ki sprošča vaše telo, vaše misli in čustva, ki vas ovirajo pri vašem življenju in vam prinaša večjo kvaliteto življenja. Vse bolj se pričnete zavedati, kaj vam pomeni vaše življenje, kako čarobno je lahko v vsakdanjih situacijah, če se znamo pravilno odzivati nanje in kakšen pomen vseh stvari je v vašem življenju.

S pogovorom in seanso vas podprem pri delovanju v vašem življenju, da najdete globoko sprostitev, lepoto, srečo, radost. S pogovorom namreč laže ozavestite vaša prepričanja in se prepustite zvokom.

Instrumenti za podporo: gongi, tibetanske posode, kristalne posode, kristalna lira, zvončki, ropotuljice, bobni, vokal…

Trajanje: 90 min

PAKETI za razne priložnosti

So namenjeni tistim, ki ste že prebujeni na svoji poti, da vas celostno podprem, ko želite še bolj poglobiti čutenja.

1. Paket: SPREJEMANJE DUŠNIH KOD

– Igranje osebne povezave (dušni cd) 60 min
– Olja Afrodita
– Masaža 60min
– Pijača presenečenja (smuti)
– Pogovor

Trajanje: 150 min

2. Paket: GLOBINA – 5+1 individualne zvočne seanse

Paket je namenjen vsem, ki želite še bolj poglobiti vase, kopeli potekajo 1x tedensko ali 1x na 14 dni, odvisno od vašega sprejemanja/zaznavanja.

5 kopeli je plačljivih, šesto prejmete gratis.

Je intenzivno delo na sebi, a je vredno, saj lahko s tem globlje zaznavate vse in se predate vašem poslanstvu, ki ga nosite za vse nas na svet.

Trajanje: 90 min x 6

Individualna zvočna SPA kopel na daljavo

Deluje na energijsko telo posameznika ne glede na to, kje se nahaja.

Dokazano je, da se lahko izvajajo tretmani tudi na daljavo, saj prostor kot takšen v tem svetu ne obstaja. Po dogovoru za termin izvajanja kopeli se pogovorimo o namenu posameznika, nato se izvaja zvočna kopel.

Prenesena videnja in sporočilca prejme udeleženec po e-pošti.

Navadno ljudje čutijo toploto, tresenje, mrazenje, ali kakšne druge zaznave po telesu, nekateri pa vidijo tudi kakšne slike, ki jim pomagajo pri njihovem celostnem zdravljenju.

Prednost je, da ste lahko kar doma, še posebej takrat, kadar potrebujete hitro energetsko pomoč.

Trajanje: 30 min

Individualna zvočna SPA kopel za pare

Idealno darilo za vaju ali za mladoporočenca, za obletnico…

Ko se želita poglobiti v vajin odnos, vaju z zvokom podprem in vama priredim božansko zvočno sprostitev.

Delamo na tem, da se ponovno vidita v najlepši luči in vzpostavita vajino ljubezen.
Pri mladoporočencih podpiramo njuno ljubezen, da raste, cveti in obrodi. 🙂

Izjemno darilo.

Trajanje: 90 min

Skupinske zvočne SPA kopeli

Skupinske zvočne kopeli se izvajajo po Sloveniji, največ v Celju. Skupina čisti tako vsakega posameznika kot kolektivno zavest, saj več ljudi lahko s pravo naravnanostjo multiplicira učinke zvočne kopeli. Skupinske kopeli izvajam tematsko glede na trenutni mesec in potrebe po podpori posameznega področja (obilje, zdravje, uravnovešanje partnerskih odnosov, zaupanje, praznovanje ekvinokcija, polne lune…), hkrati pa večkrat vabim v skupino in sokreacijo različne goste, ki prinašajo podporo z drugih zdravilnih področij (rastlinske esence, joga smeha, …) .

Skupinska zvočna SPA kopel 

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov.

Vsakič se udeleženci lahko pripravijo z njihovim namenom, čemu so prišli.

Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se ljudje eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Trajanje: 90 min

Kristalni zvočni SPA

Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo.

Ljudje leže poslušajo zvoke kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni vodeni in zapisani meditaciji, ki prihaja za to skupino, odpirajo srca za sprejemanje visoke vibracije in  za osebno transformacijo.

Po seansi je čas za deljenje sporočil v krogu.

Trajanje: 90 min

Zvočni SPA za otroke

Preko pravljice otroke popeljem v zvok.

Otroci leže poslušajo, nežno jih zazibam v spanec s kristalnimi instrumenti in gongi.

Na koncu podelijo svoja čutenja.

Prednost: otroci se umirijo, bolje fokusirajo v vsakdanjem življenju, izražanju čustev, zvok jih podpre pri njihovi povezanosti z izvorom.

Trajanje: 30 – 45 min

Skupinska zvočna SPA kopel na daljavo

Zvočna kopel na daljavo deluje na energijska telesa udeležencev enako, kot bi bili prisotni na fizični kopeli.

Najprej pripravim ustrezni energijski prostor za izvajanje.

V kopel na daljavo povabim udeležence, se energijsko povežem z njimi in pričnem z igranjem. Udeleženec se udobno namesti v svojem domačem prostoru, lahko si dodeli svoj namen, kjer naj ga zvok podpre, prižge svečko in se leže prepusti doživljanju energij zvoka.

Po zaključku prenesem sporočila iz zvočne kopeli preko e-pošte vsem udeležencem.

Trajanje: 30 min

Intuitivne SPA masaže

Klasično-intuitivna SPA masaža celega telesa

se izvaja za vse, ki želite doživeti celostno glajenje fizičnega telesa in ga podpreti, da sprosti vse, kar ga v danem trenutku utesnjuje.

Masaža stimulira telo, da ponovno vzpostavi hitre povezave med celicami in omogoči dobro pretočnost vseh telesnih tekočin. S pomočjo rok se izvedejo še energijski intuitivni prijemi v najvišje dobro vsakega posameznika.

Včasih se med masažo tudi pogovori, saj lahko preko pogovora fizično telo sprosti določene napetosti.

Trajanje: 60 ali 80 min

Terapevtska SPA masaža hrbta

Je namenjena sproščanju bolečin v hrbtu preko intenzivnejšega gnetenja mišic in odpravljanju mišičnih vozlov.

Gre za hiperobčutljive točke v mišicah, kjer je prišlo do zastoja krvnega obtoka, hkrati pa do povečane napetosti in zakrčenosti.

S sproščanjem točk odstranjujemo bolečine v križu, ramenih in glavi.

Trajanje: 40 min

Zvočne SPA kopeli in masaže

Dotik in zvok se dopolnjujeta. Skozi umetnost dotika in sproščanja mišičnih napetosti v našem telesu se naše telo napolni s kisikom.

To omogoča lažji prehod zvoka skozi telo ter s tem odpira še globlje nivoje naših celičnih zapisov v telesu. Stara prepričanja se hitreje transformirajo na našem fizičnem nivoju. Hkrati deluje kombinacija masaže in zvoka izjemno sprostitveno in blagodejno za vsakogar.

Celostna SPA masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ®

Namenjena je ljudem, ki želijo celostno uravnati hrbtenico, odstraniti morebitne napetosti v njej, hkrati pa podpreti zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov.

Terapevtska masaža hrbta stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v telesu, z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje posameznika. Posameznik globoko doživlja sebe in svoje namene v življenju lahkotno spreminja v realnost.

Pred masažo in po masaži je vključen še pogovor, kjer ozavestimo prepričanja in čustva, ki vas ovirajo pri pretočnosti fizičnega telesa in pri vašem življenju.

Trajanje: 90 min

Celostna SPA masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ®

Sestavljena je iz intuitivno – klasične masaže telesa s podporo zvoka.
Pred masažo in po masaži je vključen še pogovor, kjer ozavestimo prepričanja in čustva, ki vas ovirajo pri pretočnosti fizičnega telesa in pri vašem življenju.

Posameznik sprosti vse mišične napetosti v celotnem telesu, nato se prepusti sprostitvi še v čustvih, mislih in duhu.

Tretma je namenjen vsem, ki želijo globoke in trajnejše sprostitve.

Trajanje: 120 min

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me