Tjaša Cepuš

 Zvok. Vdih. Izdih. Vdih. Izdih. Bitje Srca. Mir. Odplavam v neznano in se zlijem z univerzalno silo Vsega, kar je. Potujem skozi spirale galaksije in Čutim. Vdih. Izdih. Sem. Dotik masaže. Ljubezen. Posvečam se sebi v tem trenutku. Čutim vsako celico mojega telesa, ki sprejema kisik in se z njim polni. Čutim prizemljenost. Živim

    Zvočni SPA kopeli in masaže služijo posamezniku, da podpre svoja telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) in jih opolnomoči. S tem prispeva h globoki sprostitvi in posledično svojem zdravju, čustveni stabilnosti, jasnosti misli in fokusu ter povezanosti s Sabo kot dušo, višjim jazom, s čimer aktivira polno Življenje na Zemlji.

Light body zvočne in masažne storitve

S izelite izkusiti edinstveno doživetje masaže s pomočjo energijskih prijemov rok in zvoka terapevtskih glasbenih instrumentov?
Se zelite prestaviti v globok mir in se ločiti od stresa? Želite krepiti proces samozdravljenja telesa?
Za vas smo pripravili masaže in zvočne tretmane, kjer dobite še ‘nekaj več’. Blagodejnost skupaj z globoko notranjo tišino, podporo pri procesu samozdravlienja telesa.

Namen LIGHT BODY ZVOČNO-MASAŽNIH TRETMANOV je, da stranka najde notranji mir v energetsko varnem okolju. Masaža in zvok pripeljejo osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred tretmanom se izvede kratek pogovor z udeležencem, da lahko globlje sežemo v sam proces zdravljenja. Individualne zvočne kopeli in masaže so primerne za odrasle, otroke, starejše, primerne so tudi za nosečnice v določenem obdobju nosečnosti (prosim, da prej to sporočite ), paziti pa je potrebno le pri ljudeh s težavami srca.

Celostna individualna zvočna SPA kopel

Gre za vsečutni tretma, ki globoko sprosti vaše telo in doprinaša k njegovem zdravju. V kolikor se želite globoko sprostiti, najti mir in notranjo moč, ste prišli na pravo mesto.

Na začetku se pogovorimo, da izluščimo tisto, kjer ‘vas čevelj žuli’, vaša prepričanja, misli, čustvovanja, ali pa samo razjasnimo, v kateri situaciji vas lahko podprem, da se lahko prične nova pot v vašem življenju. Nato vas z zdravilnim zvokom povabim v višje vibracijsko polje, kjer odpustite, kar vas ovira in najdete globoko sprostitev, mir, srečo, radost. Olajšani in sproščeni prenesete ta občutja v vsakdanje življenjske situacije. Te se lahko zaradi vaše nove naravnanosti pričnejo spreminjati na bolje. Eno uro poslušanja zvokov navadno enačijo z 8 urami globokega spanja. Zvok je zdravilo sedanjosti in prihodnosti.
Po zvočni seansi se še pogovorimo o doživetjih. Potrebno je piti veliko vode in opazovati vaše spremembe.

Instrumenti za podporo: gongi, tibetanske posode, kristalne posode, kristalna lira, crystal symphony, zvončki, ropotuljice, bobni, monochord, vokal…

Trajanje: 90 min

Zvočna masaža s tibetanskimi posodami

Je vrhunska masaža s polaganjem in igranjem instrumentov na telo. Oblečeni v lahke obleke se predajate zvokom, ki so v vas in okoli vas.Tibetanske posode so sestavljene iz 12 kovin in njihove frekvence se prevajajo neposredno v fizično telo, sprostijo morebitne napetosti in ustvarijo telo pretočno. Je stara, znanstveno dokazana metoda lajšanja napetosti, stresa, krepi proces samozdravljenja.

Podpira pri globoki sprostitvi, krepi ustvarjalnost, fokus, intuicijo, znižuje visok krvni tlak, pomaga pri nespečnosti, harmonizira levo in desno možgansko polovico, sprosti boleče mišice, sklepe, vezi, sprosti parasimpatično živčevje, pomaga pri regeneraciji poškodb, krepi pretok krvi in limfe, odpravlja toksine iz telesa…

Ko se želite počutiti sproščujoče, blagodejno, izpolnjeno.

Trajanje: 45 min

PAKETI za razne priložnosti

So namenjeni tistim, ki ste že prebujeni na svoji poti, da vas celostno podprem, ko želite še bolj poglobiti čutenja.

1. Paket: SPREJEMANJE DUŠNIH KOD

– Igranje osebne povezave (dušni cd) 60 min
– Olja Afrodita
– Masaža 60min
– Pijača presenečenja (smuti)
– Pogovor

Trajanje: 150 min

2. Paket: GLOBINA – 5+1 individualne zvočne seanse

Paket je namenjen vsem, ki želite še bolj poglobiti vase, kopeli potekajo 1x tedensko ali 1x na 14 dni, odvisno od vašega sprejemanja/zaznavanja.

5 kopeli je plačljivih, šesto prejmete gratis.

Je intenzivno delo na sebi, a je vredno, saj lahko s tem globlje zaznavate vse in se predate vašem poslanstvu, ki ga nosite za vse nas na svet.

Trajanje: 90 min x 6

Individualna zvočna SPA kopel na daljavo

Deluje na energijsko telo posameznika ne glede na to, kje se nahaja.

Dokazano je, da se lahko izvajajo tretmani tudi na daljavo, saj prostor kot takšen v tem svetu ne obstaja. Po dogovoru za termin izvajanja kopeli se pogovorimo o namenu posameznika, nato se izvaja zvočna kopel.

Prenesena videnja in sporočilca prejme udeleženec po e-pošti.

Navadno ljudje čutijo toploto, tresenje, mrazenje, ali kakšne druge zaznave po telesu, nekateri pa vidijo tudi kakšne slike, ki jim pomagajo pri njihovem celostnem zdravljenju.

Prednost je, da ste lahko kar doma, še posebej takrat, kadar potrebujete hitro energetsko pomoč.

Trajanje: 30 min

Individualna zvočna SPA kopel za pare

Idealno darilo za vaju ali za mladoporočenca, za obletnico…

Ko se želita poglobiti v vajin odnos, vaju z zvokom podprem in vama priredim božansko zvočno sprostitev.

Delamo na tem, da se ponovno vidita v najlepši luči in vzpostavita vajino ljubezen.
Pri mladoporočencih podpiramo njuno ljubezen, da raste, cveti in obrodi. 🙂

Izjemno darilo.

Trajanje: 90 min

Skupinske zvočne SPA kopeli

Skupinske zvočne kopeli se izvajajo po Sloveniji, največ v Celju. Skupina čisti tako vsakega posameznika kot kolektivno zavest, saj več ljudi lahko s pravo naravnanostjo multiplicira učinke zvočne kopeli. Skupinske kopeli izvajam tematsko glede na trenutni mesec in potrebe po podpori posameznega področja (obilje, zdravje, uravnovešanje partnerskih odnosov, zaupanje, praznovanje ekvinokcija, polne lune…), hkrati pa večkrat vabim v skupino in sokreacijo različne goste, ki prinašajo podporo z drugih zdravilnih področij (rastlinske esence, joga smeha, …) .

Skupinska zvočna SPA kopel 

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov.

Vsakič se udeleženci lahko pripravijo z njihovim namenom, čemu so prišli.

Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se ljudje eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Trajanje: 90 min

Zvočni SPA za otroke

Preko pravljice otroke popeljem v zvok.

Otroci leže poslušajo, nežno jih zazibam v spanec s kristalnimi instrumenti in gongi.

Na koncu podelijo svoja čutenja.

Prednost: otroci se umirijo, bolje fokusirajo v vsakdanjem življenju, izražanju čustev, zvok jih podpre pri njihovi povezanosti z izvorom.

Trajanje: 30 – 45 min

Skupinska zvočna SPA kopel na daljavo

Zvočna kopel na daljavo deluje na energijska telesa udeležencev enako, kot bi bili prisotni na fizični kopeli.

Najprej pripravim ustrezni energijski prostor za izvajanje.

V kopel na daljavo povabim udeležence, se energijsko povežem z njimi in pričnem z igranjem. Udeleženec se udobno namesti v svojem domačem prostoru, lahko si dodeli svoj namen, kjer naj ga zvok podpre, prižge svečko in se leže prepusti doživljanju energij zvoka.

Po zaključku prenesem sporočila iz zvočne kopeli preko e-pošte vsem udeležencem.

Trajanje: 30 min

Light body masaže

Klasično-intuitivna SPA masaža celega telesa

se izvaja za vse, ki želite doživeti celostno glajenje fizičnega telesa in ga podpreti, da sprosti vse, kar ga v danem trenutku utesnjuje.

Masaža stimulira telo, da ponovno vzpostavi hitre povezave med celicami in omogoči dobro pretočnost vseh telesnih tekočin. S pomočjo rok se izvedejo še energijski intuitivni prijemi v najvišje dobro vsakega posameznika.

Včasih se med masažo tudi pogovori, saj lahko preko pogovora fizično telo sprosti določene napetosti.

Trajanje: 60 ali 80 min

 

Masaža hrbta in stopal

V hrbtenici se nahaja emocionalni, fizični in miselni stres. S pomočjo masaže sproščamo vse te strese in podpremo telo, da začne samo delovati in postajati pretočno. Po končanem delu na hrbtu negujemo še stopala, deloma refleksnoconsko in tudi sprostitveno.

Čudovit balzam za telo.

Trajanje: 55min

 

LOMI LOMI masaža

V pripravi.

Trajanje: 60 ali 90 min

v pripravi

Zvočne SPA kopeli in masaže

Dotik in zvok se dopolnjujeta. Skozi umetnost dotika in sproščanja mišičnih napetosti v našem telesu se naše telo napolni s kisikom.

To omogoča lažji prehod zvoka skozi telo ter s tem odpira še globlje nivoje naših celičnih zapisov v telesu. Stara prepričanja se hitreje transformirajo na našem fizičnem nivoju. Hkrati deluje kombinacija masaže in zvoka izjemno sprostitveno in blagodejno za vsakogar.

Celostna SPA masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov

Sestavljena je iz intuitivno – klasične masaže telesa s podporo zvoka.
Pred masažo in po masaži je vključen še pogovor, kjer ozavestimo prepričanja in čustva, ki vas ovirajo pri pretočnosti fizičnega telesa in pri vašem življenju.

Posameznik sprosti vse mišične napetosti v celotnem telesu, nato se prepusti sprostitvi še v čustvih, mislih in duhu.

Tretma je namenjen vsem, ki želijo globoke in trajnejše sprostitve.

Kaj vam prinaša Celostna masaža? 🙂
* pretočnost telesa
* sprostitev
* dobro fizično počutje

Trajanje: 90 min

Zvočni SPA harmonija

V življenju vedno težimo k harmoniji, navadno harmoniji fizičnega, čustvenega, miselnega in energijskega telesa. Da boste lahko prejeli vse naenkrat, je za vas namenjena storitev Zvočni SPA harmonija.
Sestavlja jo:
* zvočna akupresura stopal
* telesni proces access bars
* zvočni spa s tibetanskimi posodami
Kaj vam prinaša Zvočna harmonija? 🙂
* sprostitev
* notranji mir
* dobro fizično počutje
* ravnovesje desne in leve možganske polovice
* pretočnost telesa – limfa, krvni obtok
* podpora notranjim organom
* večja intuicija
* lahkotnost

Trajanje: 60 min

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me