SPINAL FLOW

Telo ima moč samozdravljenja

Tehnika Spinal Flow® je hiter in učinkovit način zdravljenja bolečin, bolezni in bolezni. Zdravilni način, ki ga je ustanovila dr. Carli Axford, se je enostavno naučiti in ima svoje korenine v znanosti in anatomiji hrbtenice in živčnega sistema. Uporabljamo roke, srce in glavo, da spremenimo življenja drugih ljudi.

Spinalni val gre skozi 7 vrat hrbtenice in sprošča bolečine, blokade. Na hrbtenici je 33 vstopnih točk, kjer se trda možganska ovojnica pripenja na našo križnico, trtico in lobanjo, kar omogoča živčnemu sistemu, da se poveže s hrbtenično blokado in jo sprosti. Izkušnja je transformativna. Vsako telo ima inteligenco, da se samoozdravi. Spinalni val omogoča pretok te inteligence.

UČINKI SPINAL FLOW tretmaja

 • Pomirja živčni sistem, lajša tesnobo in spodbuja sprostitev
 • Izboljša delovanje imunskega sistema in vašo odpornost proti boleznim in stresu
 • Izboljša fokus in mentalno jasnost
 • Lajša vsakodnevni stres v službi, šoli, družini itd.
 • Zmanjša togost, bolečine in bolečine
 • Uravnava dihanje in izboljša oksigenacijo možganov in telesa
 • Zmanjša mišični spazem
 • Poveča pretok hranil in izboljša delovanje prebave
 • Spodbuja regeneracijo tkiv v naših možganih in telesu

Spinal flow tretma

Tehnika Spinal flow pomaga obnoviti naš živčni sistem, kjer se lahko sprostimo, okrevamo in zdravimo. Z dotikanjem dostopnih točk v križnici in lobanji pomagamo našim možganom, da se ponovno povežejo z našim telesom, priznajo in sprostijo fizični, čustveni, kemični stres. Telesna inteligenca je neverjetna. Njegova sposobnost zdravljenja je preko meja.

Trajanje: 30 min

KAJ PRIČAKUJETE MED PRVIM OBISKOM

Prvi obisk je kombiniran z ogledom vašega telesa, kakršno je v tem trenutku – preverimo vašo držo in ocenimo, da lahko vidimo, kako naravnano je vaše telo. Preden pridem na vaš prvi obisk, vas bom prosila, da odgovorite na nekaj vprašanj, da bom vedela, kakšne izkušnje je imelo vaše telo in vzroke vaše potrebe po poravnavi. V drugem delu vašega prvega obiska opravimo zdravilno sejo in določimo urnik vaših naslednjih obiskov.

Trajanje: 60 min

Skupinski tretmani Spinal Flow

V kolikor želite, lahko pridete tudi v paru, največ pa lahko pridejo tri osebe naenkrat. Zaradi sporazumevanj teles med sabo se vzpostavi val, ki spodbudi val drugega telesa in v tem primeru je učinek lahko celo večji.

Trajanje 30min

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me

Naročite se na vaš Spinal Flow tretma!

  Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.