Zvočne SPA kopeli, masaže

~ opolnomočenje ~

Zvočni SPA deluje celostno, za podporo posamezniku in skupinam. V primeru, da želi posameznik celostno uglasitev s samim seboj in želi premostiti določene izzive v vsakdanjem življenju, se lahko udeleži Zvočni SPA zvočnih kopeli in masaž ali celo kombinacije le-teh.

Zvočne SPA delavnice

~ uporaba zvoka~

Zvočni SPA delavnice so namenjene različnim skupinam, kjer se ljudje izobražujejo o zvoku in ga uporabijo tudi v svojem življenju. Še posebej so zanimive delavnice v poslovnem svetu, kjer se z zvokom podpira pravi način komunikacije med zaposlenimi.

Zvočni SPA koncerti

~ prebujanje čutov ~

Na doživljajskih koncertih se prepuščate blagodejnim zvokom in glasbe v prijetnem ambientu ob različnih dogodkih, samostojno ali z gosti. Koncerti prebujajo čute in popeljejo udeležence na vizualno-zvočno-glasbena potovanja.

Zvočna SPA izobraževanja

~ izkušnja šteje~

In za vse tiste, ki se želite naučiti, kako živeti na Zemlji, so pripravljena Zvočni SPA izobraževanja, s katerimi si pomagate prenesti veličino svoje duše na Zemljo in jo v polnosti živeti. Zakaj ne bi zaživeli lahkotno, sproščeno, radostno?

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me