Kristalni zvok nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. S podporo zvoka se lahko naša telesa nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. Hkrati zvok širi elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’.

Moja pot me je že pred časom popeljala med kristale. Pravzaprav me je nad njimi navdušila moja babica, kasneje pa sem videla, kakšno dragocenost mi je predala. S kristalnimi pojočimi posodami sem se spoznala preko interneta v času, ko še posod v Sloveniji ni bilo. Naročila sem posodo iz ZDA in bila zanjo neizmerno hvaležna. Kasneje, ko se je zvok posod razširil po Sloveniji, sem še vedno iskala najlepše posode. Hvaležna sem, da so te narejene v Nemčiji.
Takrat me je prešinilo, da bi lahko takšne razvili tudi v Sloveniji. S Steklarno Hrastnik smo nekaj časa poskušali razviti njihove steklene posode, pravzaprav je bil njihov zvok čudovit, a projekt se ni razvil. Iz Steklarne Rogaška Slatina pa smo prejele Kristalinke sponzorske kristalne posode za naš koncert, ki čudovito igrajo in jih lahko uporabimo tudi za izvedbo zvočnih seans.

SODELOVANJE

Moja ideja je razviti še nekaj več, da lahko podpremo naša slovenska podjetja pri njihovem delu in jim pomagamo pri nadaljnji proizvodnji več posod.
V ta namen se pripravlja nov projekt izdelave zvočnih vibracijskih posod za vsakdanjo uporabo.
Za to pa potrebujem dodatna finančna sredstva in pomoč pri tem.

Sodelovanje in povezovanje

V sodelovanje vabim vse, ki si želite finančno podpreti naše projekte, tiste, ki želite pomagati pri promociji samega projekta v javnost
in tiste, ki bi se nam želeli priključiti pri sami izvedbi.

Kontaktirajte me