Zvok je že od nekdaj močno zdravilno orodje

Z njim so si pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije.

Zvok uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Širi se elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. Takrat vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se sicer lahko prenašajo na fizično telo in ga je kasneje zaradi tega potrebno zdraviti. Zvok seže v vsako našo celico, ne poslušamo ga le z ušesi, zato ima moč večje transformacije.

S podporo zvoka se lahko naša štiri telesa (miselno, čustveno, fizično in duhovno) nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’. To se posebej dogaja pri poslušanju zvoka kristalnih instrumentov, ki nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. Kristali namreč predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo.

Proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.

Uporabljajo se že tisočletja v našem zdravljenju. Tibetanske posode uporabljamo pri zvočni masaži: od mesta, kjer je posoda na telesu položena in igrana, se širijo vibracije holističnega zvoka po krvnih in limfnih žilah ter energetskih poteh in zavibrirajo vsako celico, vsak atom telesa.

Zvok ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti.
Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravje našega bitja.

Zvoki kristalne lire nas ponesejo v izjemno visoko frekvenco stanja zavedanja in bivanja ter pomagajo, da se odpremo čutnim zaznavam.

Kristalna lira ustvarja harmonijo, ki jo čutimo kot lahkotnost in sproščenost.

Vokal je naše največje orodje, ki ga imamo neprestano s seboj, orodje zdravljenja. Smeh je naša najvišja frekvenca.

Ostali instrumenti so še: šamanski boben, zvončki, tingše, ropotuljice, flexatone, metalofon, indijanska flavta, žabice, … in drugi nenavadni instrumenti.

Učinki, ki lahko nastopijo po zvočni seansi

  • prenehanje bolečin na fizičnem telesu (glavoboli, bolečine po poškodbah, bolečine v križu, bolečine vratu in ramenskega obroča, hrbtenice…)
  • izboljšani notranji procesi fizičnega telesa (boljša cirkulacija telesnih tekočin…)
  • pomladitev telesa
  • sprostitev čustev in olajšanje (jeza, žalost, depresija, strah…)
  • boljša koncentracija in fokus

  • sprostitev svojih misli (postanemo bolj prisotni v tu in zdaj ter opazovalec svojih misli)
  • izboljšana komunikacija
  • odpiranje intuiciji, senzitivnosti, jasno-vidnosti/-slišnosti/- čutnosti
  • globoko doživetje (spoznavanje duše in prepoznavanje svojih potencialov, doživljanje globoke ljubezni in radosti )

Zvočni SPA storitve

Zvočne SPA kopeli, masaže

Za podporo in opolnomočenje telesa na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.

Zvočne SPA delavnice

Kako usmerjate energijo vsak dan v življenje? Kaj storite, ko začutite napetost, stres?

Zvočni SPA koncerti

Zvok zapelje prireditve na višji nivo, podpira njihov namen in ga popelje z radostjo med udeležence.

Zvočna SPA izobraževanja

Čas je, da celostno uporabimo znanje in ga prenesemo v vsakdanje življenje. Vsaka izkušnja šteje.

O Zvočnem SPA

Zvok ~ glasba ~ dotik
Več 

O Tjaši Cepuš

Ustvarjalka ~ alkimistka

Več 

O masaži

Naravno ljudsko zdravilo

Več 

Vtisi udeležencev

Sprostitev ~ umiritev

Več 

Kontakt

Naključja ne obstajajo

Več 

Čas je ZDAJ.

Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

Kontaktirajte me