Ste se že letos vprašali, kaj želite sebi in drugim pokloniti ob novem letu?

Pa ne le ob novem letu, ampak prav vsak dan. Danes je tisti dan, ki ga živimo, ustvarimo si ga po naših željah.

Želim si… da smo ljudje bolj sproščeni in je zato svet še lepši. Je to preveč?

Pri mojem delu sem velikokrat opazila, kako so se ljudje pričeli spreminjati, kako so sprejemali in srkali vsa znanja in se prelevili v bolj sproščene in bolj žive. Stres je počasi pojenjal, vso energijo, ki so jo prej potrebovali za to, pa so dali vase, v bolj učinkovito delo, kar je prineslo veselje vsem ostalim.

Manj stresa pomeni tudi posledično manj poškodb pri delu, manj bolniške odsotnosti, več produktivnih idej in prijetnejšo klimo v podjetju.

Ob novem letu vas vabim, da svoje zaposlene pocrkljate z zvokom in umetnostjo. Nudim vam novoletni koncert, vrhunski zvočni SPA in moj sprostitveni CD za poslovna darila (z vašim logotipom). Več o ponudbi si lahko ogledate spodaj.

NOVOLETNI PROGRAMI ZA PODJETJA/ SKUPINE

1. Vrhunski sprostitveni Zvočni SPA za vse ljudi s Tjašo Cepuš

Vrhunski Zvočni SPA omogoča vsem udeležencem večjo sproščenost, povezovanje, izboljšano komunikacijo ter medsebojne odnose. Prepuščanje zvokom jim bo dalo globoko izkušnjo zase, (morda jim pripomogla k sreči in zdravju), hkrati pa jih bo povezala v skupno celoto in nadaljnje soustvarjanje.

Najprej določimo namen celotne skupine, torej kaj je tisto, kar želite doseči (sproščenost, zdravje in srečo, boljšo komunikacijo, ipd. ).  Nato se udeleženci popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. 1h poslušanja zvokov instrumentov se lahko enači z 8h spanca. Leže ali sede se predajajo užitkom vrhunskih instrumentov – gongov, kristalnih posod, kristalni liri, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Ob koncu Zvočnega SPA je čas za ‘poslovni krog’, kjer lahko (po želji) po parih ali v krogu udeleženci izrazijo svoja doživljanja drugim in se na ta način odprejo globljem spoznavanju drugih.

Delavnica je lahko tudi del programa v podjetjih ‘Promocija zdravja na delovnem mestu.’

Trajanje: 90 – 120 min

Cena: 350 Eur + potni stroški

Število udeležencev je neomejeno.

NOVOLETNI KONCERTI

2. Novoletni koncert za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje

Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire, zvončkov, vokalov in ostalih nežnih instrumentov, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu.  Čudoviti svet, ki neguje na vseh nivojih, čustvenem, miselnem, fizičnem, duhovnem.

2a) Samostojni zvočni SPA koncert ob novem letu

Namen koncerta je podpreti notranji mir v ljudeh, njihovo dobro počutje in sproščenost. Polno prepletajočih se čudovitih zvokov naravnih instrumentov in narave je lahko za udeležence resnično doživetje. Le-ti se lahko popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. Predajajo se užitkom vrhunskih instrumentov – kristalne lire, kristalnih posod, gongov, tibetanskih pojočih posod, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Pravi eliksir ljubezni.

Trajanje: 60min
Cena 350 Eur + ozvočenje.

 

2b)  Zvočni SPA vložek na poslovnih in kulturnih prireditvah

Z zvokom in glasbo odpiram srca udeležencev. To pripomore k boljši in enostavnejši komunikaciji na prireditvi ter na odvijanju prijetnejših ustvarjalnih projektov med posamezniki. Seveda pa je tudi kulturno bogato in zanimivo.

Cena: po dogovoru

2c) Zvočni SPA kristalni koncert z violino

»Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.«
(W. Shakepeare)

 

December je čas umirjanja, čas retrospektive, čas pregleda vsega postorjenega in oblikovanja zaključkov. Je čas prehoda, eno obdobje se zaključuje, novo začenja. Menjajo se tudi energije, kar ljudje včasih čutijo kot tesnobo, melanholijo, tudi strah, utrujenost. Vse to je posledica menjave časa, menjave leta, menjave energij. Staro se mora posloviti, da lahko nastopi novo. To je čudovit čas, ko lahko to menjavo energij uporabimo za svoj razvoj. Stare misli, stare izkušnje, miselne vzorce, odnose, ki nam niso več podporni, lahko pustimo za sabo in se odpremo novim možnostim. Glasba, kot univerzalni jezik, kot oblika energije, valovanje, ta premik zelo močno podpre. Le zakaj je december poln veselih prazničnih pesmi? Da bi ljudje postali bolj pozitivni, bolj sproščeni, mehkejši in tako dovolili, da jih pokrije nova energija. Da so polni pozitive pripravljeni na nove začetke.

A poleg prazničnih popevk obstaja tudi drugačna glasba, ki še bolj odpre in podpre vaše čute. Glasba, ki prihaja iz instrumentov, izdelanih iz edinstvenega kristala kamene strele, je nekaj posebnega. Kamena strela je izredno močan kristal, ki umirja, sprošča in odpravlja stres, usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju, podpira kreativnost, individualnost in prinaša voljo do dela. Nosi torej vse lastnosti, ki jih želimo pri sebi okrepiti v pričakovanju novih začetkov. Tokrat pa se bo tej moči kamene strele pridružil tudi pomirjujoč zvok violine, glasbila, za katerega pravijo, da je glasbilo angelov.

Doživite torej edinstveni kristalni čar glasbe ob čutečih zvokih violine. Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire in drugih edinstvenih glasbil, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu. Tu vstopi Neža Zagoričnik s svojo violino. Z naravno improvizacijo ustvarja doživljajsko glasbo, ki v poslušalcih zbuja srečo, veselje, radost, pogum. Skupaj ustvarita edinstven preplet melodij, ki so za vsakega poslušalca nekaj posebnega.

Na koncertu boste lahko uživali v prijetnih melodijah, prepletenih s pomirjujočimi zvoki kristalnih instrumentov, ki vas lahko pomirijo, odvrnejo vaše misli od natrpanih urnikov, obveznosti in morebitnega stresa. Čarobno prednovoletno doživetje za vas, vaše podjetje, vašo skupino.

PONUDBA:

  1. Novoletni SAMOSTOJNI KONCERT (60 min)

Koncert je namenjen poslušalcem, ki se tokrat prvič srečujejo s čutno doživljajsko glasbo. Pričeli bomo z uvodnim nagovorom in krajšo predstavitvijo instrumentov. Sledi koncert, ki je preplet zvokov kristalnih instrumentov in violine. Naravna improvizacija bo usmerjena v ustvarjanje prijetnega vzdušja, kjer se bodo poslušalci sprostili in misli umaknili od ponorelega sveta. Čudovit novoletni program za telo in duha.

CENA: 500,00€

  1. KRISTALNI NASTOP kot gostujoča glasbena točka (po dogovoru)

Kristalni nastop je primeren kot krajša točka na različnih koncertih, prireditvah, srečanjih, konferencah. Dolžino nastopa določi naročnik. S kristalnim nastopom v nekaj minutah vzpostavimo prijetno atmosfero, v kateri lahko nato prireditev prijetneje poteka. Služi lahko kot še ne videna ali slišana popestritev različnih dogodkov. Tako boste svojim gostom ponudili edinstveno izkušnjo, ki bo vašemu dogodku dala poseben čar.

CENA: po dogovoru

 

 

NOVOLETNI CD

3) Novoletno darilo za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje – CD po vaši želji

Ob novem letu lahko sebi in drugim podarite odlično in unikatno darilo, ki prinaša dobro počutje. Dar ni le v produktu, ampak v tem, da podarite ljudem orodje za njihovo še bolj sproščeno, mirno in ljubeče življenje. Ljudem s takšnim darilom lahko pristopite v resnični želji za njihov uspeh, s tem pa bo vaš uspeh še večji.

Nudim vam posebej za vas posnet CD glede na želeno tematiko.

Glasba, ki jo posnamem, traja 60min in podpira 4 temeljne tematike ljudi: antistres, dobro telesno počutje, dobre medosebne odnose in srečo.

CD je kvalitetno oblikovan, na ovitek pa lahko postavite svoj logotip.

Naroči se najmanj 100kom, cena celotnega naročila je 1.990 Eur. V kolikor naročite več, se cena na kom ustrezno zniža.

 

cof

VEČ O MENI

 

KAJ LJUDJE DOŽIVLJAJO…

INFORMACIJE IN NAROČILA

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.