Ste se že letos vprašali, kaj želite sebi in drugim pokloniti ob novem letu?

Pa ne le ob novem letu, ampak prav vsak dan. Danes je tisti dan, ki ga živimo, ustvarimo si ga po naših željah.

Želim si… da smo ljudje bolj sproščeni in je zato svet še lepši. Je to preveč?

Pri mojem delu sem velikokrat opazila, kako so se ljudje pričeli spreminjati, kako so sprejemali in srkali vsa znanja in se prelevili v bolj sproščene in bolj žive. Stres je počasi pojenjal, vso energijo, ki so jo prej potrebovali za to, pa so dali vase, v bolj učinkovito delo, kar je prineslo veselje vsem ostalim.

Manj stresa pomeni tudi posledično manj poškodb pri delu, manj bolniške odsotnosti, več produktivnih idej in prijetnejšo klimo v podjetju.

Ob novem letu vas vabim, da svoje zaposlene pocrkljate z zvokom in umetnostjo. Nudim vam novoletni koncert, vrhunski zvočni SPA in moj sprostitveni CD za poslovna darila (z vašim logotipom). Več o ponudbi si lahko ogledate spodaj.

NOVOLETNI PROGRAMI ZA PODJETJA/ SKUPINE

1. Vrhunski sprostitveni Zvočni SPA za vse ljudi s Tjašo Cepuš

Vrhunski Zvočni SPA omogoča vsem udeležencem večjo sproščenost, povezovanje, izboljšano komunikacijo ter medsebojne odnose. Prepuščanje zvokom jim bo dalo globoko izkušnjo zase, (morda jim pripomogla k sreči in zdravju), hkrati pa jih bo povezala v skupno celoto in nadaljnje soustvarjanje.

Najprej določimo namen celotne skupine, torej kaj je tisto, kar želite doseči (sproščenost, zdravje in srečo, boljšo komunikacijo, ipd. ).  Nato se udeleženci popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. 1h poslušanja zvokov instrumentov se lahko enači z 8h spanca. Leže ali sede se predajajo užitkom vrhunskih instrumentov – gongov, kristalnih posod, kristalni liri, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Ob koncu Zvočnega SPA je čas za ‘poslovni krog’, kjer lahko (po želji) po parih ali v krogu udeleženci izrazijo svoja doživljanja drugim in se na ta način odprejo globljem spoznavanju drugih.

Delavnica je lahko tudi del programa v podjetjih ‘Promocija zdravja na delovnem mestu.’

Trajanje: 90 – 120 min

Cena: 350 Eur + potni stroški

Število udeležencev je neomejeno.

NOVOLETNI KONCERTI

2. Novoletni koncert za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje

Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire, zvončkov, vokalov in ostalih nežnih instrumentov, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu.  Čudoviti svet, ki neguje na vseh nivojih, čustvenem, miselnem, fizičnem, duhovnem.

2a) Samostojni zvočni SPA koncert ob novem letu

Namen koncerta je podpreti notranji mir v ljudeh, njihovo dobro počutje in sproščenost. Polno prepletajočih se čudovitih zvokov naravnih instrumentov in narave je lahko za udeležence resnično doživetje. Le-ti se lahko popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. Predajajo se užitkom vrhunskih instrumentov – kristalne lire, kristalnih posod, gongov, tibetanskih pojočih posod, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Pravi eliksir ljubezni.

Trajanje: 60min
Cena 350 Eur + ozvočenje.

 

2b)  Zvočni SPA vložek na poslovnih in kulturnih prireditvah

Z zvokom in glasbo odpiram srca udeležencev. To pripomore k boljši in enostavnejši komunikaciji na prireditvi ter na odvijanju prijetnejših ustvarjalnih projektov med posamezniki. Seveda pa je tudi kulturno bogato in zanimivo.

Cena: po dogovoru

2c) Zvočni SPA kristalni koncert z violino

»Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.«
(W. Shakepeare)

 

December je čas umirjanja, čas retrospektive, čas pregleda vsega postorjenega in oblikovanja zaključkov. Je čas prehoda, eno obdobje se zaključuje, novo začenja. Menjajo se tudi energije, kar ljudje včasih čutijo kot tesnobo, melanholijo, tudi strah, utrujenost. Vse to je posledica menjave časa, menjave leta, menjave energij. Staro se mora posloviti, da lahko nastopi novo. To je čudovit čas, ko lahko to menjavo energij uporabimo za svoj razvoj. Stare misli, stare izkušnje, miselne vzorce, odnose, ki nam niso več podporni, lahko pustimo za sabo in se odpremo novim možnostim. Glasba, kot univerzalni jezik, kot oblika energije, valovanje, ta premik zelo močno podpre. Le zakaj je december poln veselih prazničnih pesmi? Da bi ljudje postali bolj pozitivni, bolj sproščeni, mehkejši in tako dovolili, da jih pokrije nova energija. Da so polni pozitive pripravljeni na nove začetke.

A poleg prazničnih popevk obstaja tudi drugačna glasba, ki še bolj odpre in podpre vaše čute. Glasba, ki prihaja iz instrumentov, izdelanih iz edinstvenega kristala kamene strele, je nekaj posebnega. Kamena strela je izredno močan kristal, ki umirja, sprošča in odpravlja stres, usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju, podpira kreativnost, individualnost in prinaša voljo do dela. Nosi torej vse lastnosti, ki jih želimo pri sebi okrepiti v pričakovanju novih začetkov. Tokrat pa se bo tej moči kamene strele pridružil tudi pomirjujoč zvok violine, glasbila, za katerega pravijo, da je glasbilo angelov.

Doživite torej edinstveni kristalni čar glasbe ob čutečih zvokih violine. Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire in drugih edinstvenih glasbil, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu. Tu vstopi Neža Zagoričnik s svojo violino. Z naravno improvizacijo ustvarja doživljajsko glasbo, ki v poslušalcih zbuja srečo, veselje, radost, pogum. Skupaj ustvarita edinstven preplet melodij, ki so za vsakega poslušalca nekaj posebnega.

Na koncertu boste lahko uživali v prijetnih melodijah, prepletenih s pomirjujočimi zvoki kristalnih instrumentov, ki vas lahko pomirijo, odvrnejo vaše misli od natrpanih urnikov, obveznosti in morebitnega stresa. Čarobno prednovoletno doživetje za vas, vaše podjetje, vašo skupino.

PONUDBA:

  1. Novoletni SAMOSTOJNI KONCERT (60 min)

Koncert je namenjen poslušalcem, ki se tokrat prvič srečujejo s čutno doživljajsko glasbo. Pričeli bomo z uvodnim nagovorom in krajšo predstavitvijo instrumentov. Sledi koncert, ki je preplet zvokov kristalnih instrumentov in violine. Naravna improvizacija bo usmerjena v ustvarjanje prijetnega vzdušja, kjer se bodo poslušalci sprostili in misli umaknili od ponorelega sveta. Čudovit novoletni program za telo in duha.

CENA: 500,00€

  1. KRISTALNI NASTOP kot gostujoča glasbena točka (po dogovoru)

Kristalni nastop je primeren kot krajša točka na različnih koncertih, prireditvah, srečanjih, konferencah. Dolžino nastopa določi naročnik. S kristalnim nastopom v nekaj minutah vzpostavimo prijetno atmosfero, v kateri lahko nato prireditev prijetneje poteka. Služi lahko kot še ne videna ali slišana popestritev različnih dogodkov. Tako boste svojim gostom ponudili edinstveno izkušnjo, ki bo vašemu dogodku dala poseben čar.

CENA: po dogovoru

 

 

NOVOLETNI CD

3) Novoletno darilo za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje – CD po vaši želji

Ob novem letu lahko sebi in drugim podarite odlično in unikatno darilo, ki prinaša dobro počutje. Dar ni le v produktu, ampak v tem, da podarite ljudem orodje za njihovo še bolj sproščeno, mirno in ljubeče življenje. Ljudem s takšnim darilom lahko pristopite v resnični želji za njihov uspeh, s tem pa bo vaš uspeh še večji.

Nudim vam posebej za vas posnet CD glede na želeno tematiko.

Glasba, ki jo posnamem, traja 60min in podpira 4 temeljne tematike ljudi: antistres, dobro telesno počutje, dobre medosebne odnose in srečo.

CD je kvalitetno oblikovan, na ovitek pa lahko postavite svoj logotip.

Naroči se najmanj 100kom, cena celotnega naročila je 1.990 Eur. V kolikor naročite več, se cena na kom ustrezno zniža.

 

cof

VEČ O MENI

 

KAJ LJUDJE DOŽIVLJAJO…

Sacred voice, sacred sound and frequencies of plants
Posebna nota, poseben glas in posebne rastline? Vabljeni na prav poseben BUTIČNI PROGRAM, ki ga v Sloveniji še ni bilo! Holistični center SOULucija in ZVOČNI SPA v sodelovanju s posestvom HISTRIA BOTANICA vam predstavljata prav skrbno izbran dvodnevni program, kjer se boste uglasili s svojim lastnim GLASOM, kristalnim ZVOKOM in čarobnostjo RASTLIN, ki nam jih je vsem namenila mati Gaja. Izvajata: NINA KASANDRA KLUN = SOULucija in TJAŠA CEPUŠ = ZVOČNI SPA Kdaj? sobota, 29. in nedelja, 30.7. 2017 Kje? Posestvo HISTRIA BOTANICA (Krkavče nad Koprom) Vse vibrira in vse poje, … vse je čarobno, ko smo prisotni in povezani z naravo. Začutimo in zaznamo veliko več kot si mislimo, da zmoremo. Da, poleg lastnega glasu, se boste naužili in občutili tudi čudoviti zvok rastlin ter neverjetno esenco kristalnih inštrumentov, vse skupaj pa bo podkrepljeno še s spiritualno esenco rastlin in eteričnih olj, ki nam resnično pomagajo ne samo na fizičnem nivoju, pač pa tudi na spiritualnem in nezavednem. Namen seminarja je doživeti življenje celostno in v povezavi, se z njim uskladiti, podpreti, doživeti naravo v vsej njeni polnosti in pripeljati Sebe k SEBI. Ste se kje začutili? Več o programu spodaj. ********************************************************************************* Program: Sobota, 29.7. prihod do 14.30 ter nastanitev (možnost bivanja v sobi ali šotorenje na čudovitem posestvu) * 15.30 pričetek delavnice: NADNARAVNA MOČ RASTLIN – vračanje k prednikom in najdenje poti nazaj v sedanjost * 19.00 večerja * 20.30 - 23.00: KRISTALNA zvočna kopel ob ali v bazenu (na posestvu je bazen z zdravilno sulfidno vodo, ki jo oplemenitijo z domačim hidrolatom iz istrske SIVKE) in sharing (sharing?...ne vem, kaj pomeni ?) + magični obred in posvetitev s kadili Nedelja, 30.7. * 7.00: jutranje ENERGIZIRANJE med rastlinami (vadba z esencami za krepitev in dvig frekvence, delo s hidrolati in eteričnimi olji, ki so plod znanja in dela hišne znamke HISTRIA BOTANICA) * 8.00 - 9.00 zajtrk * 9.15 - 13.00: ZVOČNA MEDITACIJA Z RASTLINAMI in delo z rastlinskimi esencami ter vokalom (meditacija s posebno eterično noto, o povezavi zvoka z rastlinami, s pomočjo svetega zvoka rastlin boste odkrivali svojo notranjo esenco, predaja sporočil iz rastlin) * 13. - 14.00 kosilo * 14. 00 - 16.00: Vsi in vse je POVEZANO = ZVOKU, GLASU in RASTLINSKIM ESENCAM se bo pridružil še gib (povezovanje in umestitev v sveti prostor) + sporočila za vaš osebni rastlinski horoskop * 16.00 zaključek in odhod ********************************************************************************** Nadnaravna moč rastlin - vračanje k prednikom in najdenje poti nazaj v sedanjost Ste se kdaj vprašali, kakšno posebno moč imajo rastline na nas? Pa tu ne bomo govorili samo v vplivanju na naš fizis … Naši predniki so znali komunicirati z rastlinami, preko njih so prejemali sporočila iz drugih dimenzij, si z njimi krepili energetska telesa, zato so bile vedno tudi del različnih obredov. Ker bo v tem času Luna rastla in se debelila, se bomo posvetili svetosti obredov za blagostanje v najširšem možnem smislu, Luna se bo iz harmonizirane Tehtnice zlila v Škorpijona, ki bo dovedel modrost prednikov, ognjenost Leva, ki kraljuje v tem času, pa bo vse stvari spravila v boljši tek in realizacijo. Iskanje lastnega notranjega GLASU S pomočjo energetske medicine in tehnik za najdenje notranjega glasu, boste v prekrasni naravi našli svoj lasten zvok, svojo lastno esenco, … da bo še lepše in bolj zanimivo, pa vam bodo pomagale prav rastline. Zvok je že od nekdaj močno zdravilno orodje Z njim so si pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Širi se elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. Takrat vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se sicer lahko prenašajo na fizično telo in ga je kasneje zaradi tega potrebno zdraviti. Zvok seže v vsako našo celico, ne poslušamo ga le z ušesi, zato ima moč večje transformacije. S podporo zvoka se lahko naša štiri telesa (miselno, čustveno, fizično in duhovno) nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’. To se posebej dogaja pri poslušanju zvoka kristalnih instrumentov, ki nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. Kristali namreč predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo. Kristalni zvočni SPA Na čudovitem posestvu HISTRIA BOTANICA bomo poslušali zvoke kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni vodeni in zapisani meditaciji, ki prihaja za to skupino, odpirali bomo srca za sprejemanje visoke vibracije in za osebno transformacijo. Po seansi bomo delili sporočila v krogu. Poslušajmo zvok rastlin - meditacija “Rastline so živa bitja, senzitivna na vse, kar se dogaja okoli njih. So zelo občutljivi inštrumenti za merjenje človeških emocij. Vključijo se v naša energijska polja, jih hranijo in mi jim vračamo to energijo.” (Vogel) Od leta 1970 so v Damanhurju (Federacija skupnosti s svojo konstitucijo, kulturo, umetnostjo, glasbo, denarno valuto, šolo) raziskovali komunikacijo rastlin. Kot del teh raziskav so ustvarili instrumente, ki imajo možnost ujeti elektromagnetno valovanje na površju rastlin in njihovega koreninskega sistema. To valovanje so pretvorili v zvok in gibanje. Ta naprava lahko prebere električne variacije s priklopom na list in v koreninski sistem rastline. Vse to se pretvori v MIDI instrument, ki električne valove pretvarja v glasbo v realnem času, variira pa glede na okolje, na katerega se rastlina odziva. S tem je človek pridobil realno možnost poslušanja neskončne možnosti narave in njeno komunikacijo z nami. Zaznavali in poslušali bomo rastline in njihov zvok, se predali doživljanju rastlin in tudi poskusili izvesti meditacijo ob drevesih. Zvočna delavnica Utonjevanje - z vokalom in instrumenti najdite svoj zvok Kdo dejansko smo? Kaj je naša izvorna esenca? V kakšni energiji smo, ko čutimo našo moč, ko se naš glas ojača, ko smo hvaležni in srečni, zadovoljni? Kaj dajemo takrat svetu? Poiskali bomo vaš zvok, s pomočjo katerega se lahko sami vedno vrnete v svoj notranji mir. Gib in zvok Gibanje je življenje. Vse v naravi se giblje, spreminja, raste, ustvarja... Kadar čuti naše telo, da se ne giblje dovolj, da nima več tega življenja, se lahko pojavi kakšna anomalija, ki je le izraz in želja telesa po življenju. V prečudovitem okolju bomo doživljali življenje tudi skozi gib, gib vašega telesa, ki ga boste našli sami ob najinem vodenju, se prepustili in uživali modrosti življenja. Zvok in glasba bosta pri tem pomagala, hkrati tudi rastline. ********************************************************************************** Cenik in prijava: Celoten znesek za ves program in nočitev s hrano (vegetarijanska) = * (150 + 20 + 20 = 190 eur) …. * nočitev v dvoposteljni oz triposteljni sobi) ** (150 + 10 + 20 = 180 eur) … ** nočitev v šotoru na posestvu *** BREZPLAČNO : domača LIMONADA in kava v času trajanja seminarja/delavnice Prijave s predplačilom v višini 70 % so možne do SREDE, 19.7.2017 na soulucija@gmail.com ali na telefon: 041/ 73 24 73. Ob prijavi prejmete predračun in podatke za plačilo ter vse nadaljnje napotke. Ker gre resnično za butično delavnico/seminar, vas vabimo, da se dovolj zgodaj prijavite in si zagotovite mesto v našem krogu. ******************************************************************************* Nina Kasandra Klun je ustanoviteljica in lastnica holističnega centra SOULucija. Skozi svojo dolgoletno prakso deluje kot terapevt, ki išče najboljšo možno rešitev (model) energetskega zdravljenja in pomoči. Poleg bioresonance, ajurvede, kristaloterapije, raziskuje zdravilno moč herbalistike, aromaterapije, glasu, pozitivne psihologije in starodavnih magičnih ritualov. Tjaša Cepuš se že od otroštva uspešno ukvarja z glasbo in plesom, po končanem študiju ekonomije se je šolala še pri svetovno priznanih zvočnih in glasbenih terapevtih in postala zvočna alkimistka in terapevtka. Skozi visoko vibracijo zvoka, dotika in giba je v svojem dvanajstletnem obdobju pomagala ljudem zaznavati vibracije, ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca Ljubezni. Izvaja seminarje Najdi svoj zvok, zvočne delavnice za šole, podjetja, doživljajske koncerte in predstave s priznanimi slovenskimi glasbeniki, plesalci in terapevti ter individualne zvočne seanse in masaže . Posestvo HISTRIA BOTANICA: Na skrbno negovanih poljih kmetijstva v dolini reke Dragonje pridelujejo zelišča in dišavnice, ki so od nekdaj doma na področju Istre, in sicer predvsem meliso, istrsko sivko, smilj, pegasti badelj, rman, artičoke in mirto. V naravi v bližnji okolici nabirajo tudi lovor, rožmarin, šetraj, cipreso, šentjanževko. Za ljubitelje olivnega olja imajo tudi 50 oljk, in sicer sorte: belica, ličino, oskolana in buga. Za lastne potrebe in potrebe mimoidočih pridelujejo tudi nekaj zelenjave. Njihov koncept: vse rastline, ki jih pridelujejo, so vzgojene iz semen ali potaknjencev, ki so skrbno izbrani in nabrani v naravi na področju Istre, najbolj severnem polotoku Sredozemlja oz. Jadranskega morja. Pri pridelovanju in predelovanju zelišč in dišavnic dosegajo ekološke standarde. Vse rastline so tudi ročno posejane. Rastline pobirajo vedno v času njihove najboljše zrelosti. Analize rastlin, ki pokažejo vsebnost učinkovin, izvajajo sezonsko.
Overtone singing SEMINAR with Nestor Kornblum
SEMINAR – OVERTONE SINGING WITH NESTOR KORNBLUM It is a great pleasure for us that the amazing world professional vocal and sound teacher, Nestor Kornblum, comes to Slovenia for us. This year I met him for the first time in Croatia in the Harmony program in Pašman, and I was astonished by his energy and dedication to singing. In the workshop, we learned to sing overtones and using voice to heal others and ourselves. A wonderful work which reminds us that everything is already within us, that everyone with sound can help themselves, and that voice is the most powerful tool that can be used to harmonize everything that exists. In addition, overtones come from natural sacred geometry and they bring perfect harmony to the world. Sacred geometry is also mathematics. Nestor showed mandala sacred geometry that is made with sound on a sand. That happens in our bodies, too. When you feel it in your voice, you know that you are singing that right frequency and you are creating harmony in cells and the physical body in humans. He also showed us how to make a sound session for a person with a voice. Grateful that I was a model, I felt on my own body that voice / vocal was the most powerful healing tool I knew. And, I already know beautiful top quality instruments ... Nestor Kornblum is a remarkable teacher who sings what seemed to me utterly impossible. And with that heals ... *** I invite you to: An experiential seminar, led by a European leader and teacher of a sound therapy and overtone singing workshop. A brief overview of the theory and science of how sound therapy works with practical demonstrations. Learn Magic vocal overtone singing techniques with a system that Nestor has designed for 23 years. Discover some of its potential uses as a healing tool. Enjoy the peace and unity of group intonation in the sound of our voices in harmony. Experience therapeutic tuning forks specifically tuned to natural harmonic frequencies to restore balance and harmony. Nestor's clarity, humor and simple style ensure a fun and practical experience. Everyone will be given useful audio tools to practice at home. During the workshop, Nestor will also include a demonstration of overtone singing. Each day will include warm-up and breathing exercises, overtone singing or tuning fork exercises, and voice exercises. Who can attend this course?
  • Anyone interested in sound and music
  • Therapists of any treatment modality who want to incorporate sound into their work. This may include yoga, Tai Chi, massage and body work, dance, craniosacral therapy, and more.
The most important aspect of this therapy is that everyone learns to use the tools they already have to experience health, well-being and increased levels of vibration. FRIDAY CONCERT A deeply meditative and healing experience. Nestor sings overtones in Western, Tibetan and Mongolian "deep voice" style accompanied by shruti or monochords. It also plays on various worlds and ancient musical instruments with many overtone tones such as flute, didgeridoo, mouth bow, drommel and Tibetan bowls. Source of overtone singing Overtones singing is an ancient technique that allows a singer to create 2 or more sounds at the same time as his / her voice. Despite the fact that the origin of this technique is somehow unclear or mystical, a lot of information has recently appeared in the research on the current use of this technique, as well as some source information from different parts of the world. Singing overtones as a technique and cultural or spiritual musical form has developed in Mongolia, South Siberia, Central Asia, Tibet and South Africa. There are several theories that this technique had a ritual and spiritual purpose in Kabbalistic ceremonies, mystical schools and Sufi exercises. Some theories say that it has been used for a long time in Atlantis, ancient Egypt, and Mayan Central America. Overtones, also known as harmonic tones, were first seen in the west, discovered by Pythagoras about 2600 years ago. The famous Greek philosopher and mathematician was also a musician and, along with his fellow students, spent many academic years on sound and vibration. As he learned how to play the monochord, a simple one-stringed instrument, he found that all sounds were built from multiple vibrations or frequencies, not just one, as our ears usually perceive. Singing overtones has many therapeutic effects. The most obvious are hypnotic, such as trans, on both the listener and the performer. This effect is a form of deep meditation that relaxes, balances and cleanses the chakras and creates a feeling of lightness and health. The sound of overtones helps to balance the two cerebral hemispheres, as it takes into account both the logical, reasonably left half, given the mathematical precision of the overtones scale, and the creative, right brain half through musical expression (when already skilled in the art). Singing overtones, when practiced with purpose, can serve as a very powerful tool for the vibrational reprogramming of our physical, mental and emotional body with a more natural one that is in harmony with everything. The beauty of this technique is that it goes past the intellectual mind and through the creature without first analyzing it. We will also create with metal tuning forks. WHEN? Fri - Sunday, October 23 - 25 2020 WHERE? A remarkable land of Veduna retreats, near Velenje Course of the seminar: FRIDAY, October 23 : 16 - 17 arrival for seminar participants 17th - 19th Nestor Kornblum concert and short presentation of the seminar (for participants and outside) 19 - 20 snack and socialize SATURDAY 24.10. 8 - 9 group walk in nature 9-10 Breakfast 10-14 seminar 14 - 15 lunch 15-18 seminar 18 - 20s sauna, massages (extra charge for massage) SUNDAY, 25.10. 8 - 9 group walk in nature 9-10 Breakfast 10-14 seminar 14 - 15 lunch 15-17 seminar 17 - 18 final toast, packing and departure PRICE: 365 Eur The price includes: . all meals (2x breakfast, 2x lunch, 2x dinner) and use of the amenities of the Veduna retreat center (seminar place, sauna). The meals are vegan or vegetarian, the food is from eco-farms and from the Veduna greenhouse) - 2x sleep on Veduna Retreats - seminar - translation of the seminar is guaranteed The price does not include: - individual sessions - massages, sound sessions - turist tax (3.50 Eur per 2 days) - payment for single room - adding 60 Eur CONCERT PRICE – OUTSIDE VISITORS: 20 Eur REGISTRATION Registration for the seminar and concert for up to 5.10.2020 at http://zvocni-spa.si/registration-for-an-event/ or call us on 00386 31 568 711. To secure a place reservation it is necessary to pay 200 Eur by 5.10.2020 (I will send an invoice upon registration), the rest must be paid by 21.10.2020. ABOUT US Teacher: Nestor Kornblum Nestor Kornblum (South Africa / Spain) is the co-director and co-founder of the Association for Sound Therapy & Harmonic Studies (Spain) and the International Association for Sound Therapy (I.A.S.T.). He is a sound therapist, author, moderator and singer of overtones of international renown, and today he works and runs sound therapy courses around the world. He has made numerous appearances in interviews on television, radio and in the press, and has written articles in English and Spanish about sound as a treatment. Together with his wife and partner, Michele Averard has released several CDs for music, meditation and relaxation. His acclaimed CD guide, Aliquot Singing: A Practical Guide, contains clear tutorials and text in 6 languages ​​to learn these voice techniques. Nestor knows how to use different techniques to enhance harmonic tones or pure frequencies in his voice, he can sing two, three or even four sounds at a time of 5 octaves. This knowledge has enabled him to take master classes on harmonic vocals at several universities. He has had concerts at Sacred Music festivals, Festivals dedicated to the art of healing, cathedrals and even world music festivals. The audience included prestigious guests such as H. Dalai Lama, Nelson Mandela and Archbishop Desmond Tutu. He currently lives with his family in Spain. Michele and I built a large sound dome where many workshops take place - The Dome Retreat Center. More: www.harmonicsounds.com   Acommodation: Veduna retreats A centre of healing and learning in an environment that is so beautiful, peaceful and nurturing, so in rhythm with Nature, that even the deepest of wounds can be recognised and the healing process lovingly held and supported. A space where new paradigms are pushed and deeper understandings are gained. Where we rekindle our connection to the land and reconnect with ourselves. For if we want to heal the world, we must seek to know ourselves first. More: www.vedunaretreats.com Organizer: Tjaša Cepuš Master of Sound, Sound Alchemist, Aurasound Therapist, Masseuse, Bachelor of Economics. She is a creator, artist and alchemist, her contribution is to bring people into the deep perception of the higher vibrations of this world, the vibrations that heal, conceive Life and open our hearts to love. She has been involved in sound, music and dance all her life (she studied with renowned dance educators in Slovenia and abroad, music educators and sound therapists in Slovenia and abroad). "I feel that art is one that easily opens people's hearts and brings them together into a pleasant whole." More: www.zvocni-spa.si

INFORMACIJE IN NAROČILA

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.