Ste se že letos vprašali, kaj želite sebi in drugim pokloniti ob novem letu?

Pa ne le ob novem letu, ampak prav vsak dan. Danes je tisti dan, ki ga živimo, ustvarimo si ga po naših željah.

Želim si… da smo ljudje bolj sproščeni in je zato svet še lepši. Je to preveč?

Pri mojem delu sem velikokrat opazila, kako so se ljudje pričeli spreminjati, kako so sprejemali in srkali vsa znanja in se prelevili v bolj sproščene in bolj žive. Stres je počasi pojenjal, vso energijo, ki so jo prej potrebovali za to, pa so dali vase, v bolj učinkovito delo, kar je prineslo veselje vsem ostalim.

Manj stresa pomeni tudi posledično manj poškodb pri delu, manj bolniške odsotnosti, več produktivnih idej in prijetnejšo klimo v podjetju.

Ob novem letu vas vabim, da svoje zaposlene pocrkljate z zvokom in umetnostjo. Nudim vam novoletni koncert, vrhunski zvočni SPA in moj sprostitveni CD za poslovna darila (z vašim logotipom). Več o ponudbi si lahko ogledate spodaj.

NOVOLETNI PROGRAMI ZA PODJETJA/ SKUPINE

1. Vrhunski sprostitveni Zvočni SPA za vse ljudi s Tjašo Cepuš

Vrhunski Zvočni SPA omogoča vsem udeležencem večjo sproščenost, povezovanje, izboljšano komunikacijo ter medsebojne odnose. Prepuščanje zvokom jim bo dalo globoko izkušnjo zase, (morda jim pripomogla k sreči in zdravju), hkrati pa jih bo povezala v skupno celoto in nadaljnje soustvarjanje.

Najprej določimo namen celotne skupine, torej kaj je tisto, kar želite doseči (sproščenost, zdravje in srečo, boljšo komunikacijo, ipd. ).  Nato se udeleženci popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. 1h poslušanja zvokov instrumentov se lahko enači z 8h spanca. Leže ali sede se predajajo užitkom vrhunskih instrumentov – gongov, kristalnih posod, kristalni liri, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Ob koncu Zvočnega SPA je čas za ‘poslovni krog’, kjer lahko (po želji) po parih ali v krogu udeleženci izrazijo svoja doživljanja drugim in se na ta način odprejo globljem spoznavanju drugih.

Delavnica je lahko tudi del programa v podjetjih ‘Promocija zdravja na delovnem mestu.’

Trajanje: 90 – 120 min

Cena: 350 Eur + potni stroški

Število udeležencev je neomejeno.

NOVOLETNI KONCERTI

2. Novoletni koncert za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje

Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire, zvončkov, vokalov in ostalih nežnih instrumentov, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu.  Čudoviti svet, ki neguje na vseh nivojih, čustvenem, miselnem, fizičnem, duhovnem.

2a) Samostojni zvočni SPA koncert ob novem letu

Namen koncerta je podpreti notranji mir v ljudeh, njihovo dobro počutje in sproščenost. Polno prepletajočih se čudovitih zvokov naravnih instrumentov in narave je lahko za udeležence resnično doživetje. Le-ti se lahko popolnoma prepuščajo zvokom, ki jih pripelje do stanja globoke sprostitve in notranjega miru. Predajajo se užitkom vrhunskih instrumentov – kristalne lire, kristalnih posod, gongov, tibetanskih pojočih posod, indijanski flavti, vokalu in ostalim instrumentom. Pravi eliksir ljubezni.

Trajanje: 60min
Cena 350 Eur + ozvočenje.

 

2b)  Zvočni SPA vložek na poslovnih in kulturnih prireditvah

Z zvokom in glasbo odpiram srca udeležencev. To pripomore k boljši in enostavnejši komunikaciji na prireditvi ter na odvijanju prijetnejših ustvarjalnih projektov med posamezniki. Seveda pa je tudi kulturno bogato in zanimivo.

Cena: po dogovoru

2c) Zvočni SPA kristalni koncert z violino

»Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.«
(W. Shakepeare)

 

December je čas umirjanja, čas retrospektive, čas pregleda vsega postorjenega in oblikovanja zaključkov. Je čas prehoda, eno obdobje se zaključuje, novo začenja. Menjajo se tudi energije, kar ljudje včasih čutijo kot tesnobo, melanholijo, tudi strah, utrujenost. Vse to je posledica menjave časa, menjave leta, menjave energij. Staro se mora posloviti, da lahko nastopi novo. To je čudovit čas, ko lahko to menjavo energij uporabimo za svoj razvoj. Stare misli, stare izkušnje, miselne vzorce, odnose, ki nam niso več podporni, lahko pustimo za sabo in se odpremo novim možnostim. Glasba, kot univerzalni jezik, kot oblika energije, valovanje, ta premik zelo močno podpre. Le zakaj je december poln veselih prazničnih pesmi? Da bi ljudje postali bolj pozitivni, bolj sproščeni, mehkejši in tako dovolili, da jih pokrije nova energija. Da so polni pozitive pripravljeni na nove začetke.

A poleg prazničnih popevk obstaja tudi drugačna glasba, ki še bolj odpre in podpre vaše čute. Glasba, ki prihaja iz instrumentov, izdelanih iz edinstvenega kristala kamene strele, je nekaj posebnega. Kamena strela je izredno močan kristal, ki umirja, sprošča in odpravlja stres, usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju, podpira kreativnost, individualnost in prinaša voljo do dela. Nosi torej vse lastnosti, ki jih želimo pri sebi okrepiti v pričakovanju novih začetkov. Tokrat pa se bo tej moči kamene strele pridružil tudi pomirjujoč zvok violine, glasbila, za katerega pravijo, da je glasbilo angelov.

Doživite torej edinstveni kristalni čar glasbe ob čutečih zvokih violine. Poslušanje milih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire in drugih edinstvenih glasbil, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu. Tu vstopi Neža Zagoričnik s svojo violino. Z naravno improvizacijo ustvarja doživljajsko glasbo, ki v poslušalcih zbuja srečo, veselje, radost, pogum. Skupaj ustvarita edinstven preplet melodij, ki so za vsakega poslušalca nekaj posebnega.

Na koncertu boste lahko uživali v prijetnih melodijah, prepletenih s pomirjujočimi zvoki kristalnih instrumentov, ki vas lahko pomirijo, odvrnejo vaše misli od natrpanih urnikov, obveznosti in morebitnega stresa. Čarobno prednovoletno doživetje za vas, vaše podjetje, vašo skupino.

PONUDBA:

  1. Novoletni SAMOSTOJNI KONCERT (60 min)

Koncert je namenjen poslušalcem, ki se tokrat prvič srečujejo s čutno doživljajsko glasbo. Pričeli bomo z uvodnim nagovorom in krajšo predstavitvijo instrumentov. Sledi koncert, ki je preplet zvokov kristalnih instrumentov in violine. Naravna improvizacija bo usmerjena v ustvarjanje prijetnega vzdušja, kjer se bodo poslušalci sprostili in misli umaknili od ponorelega sveta. Čudovit novoletni program za telo in duha.

CENA: 500,00€

  1. KRISTALNI NASTOP kot gostujoča glasbena točka (po dogovoru)

Kristalni nastop je primeren kot krajša točka na različnih koncertih, prireditvah, srečanjih, konferencah. Dolžino nastopa določi naročnik. S kristalnim nastopom v nekaj minutah vzpostavimo prijetno atmosfero, v kateri lahko nato prireditev prijetneje poteka. Služi lahko kot še ne videna ali slišana popestritev različnih dogodkov. Tako boste svojim gostom ponudili edinstveno izkušnjo, ki bo vašemu dogodku dala poseben čar.

CENA: po dogovoru

 

 

NOVOLETNI CD

3) Novoletno darilo za vas, vaše zaposlene in vaše poslovne partnerje – CD po vaši želji

Ob novem letu lahko sebi in drugim podarite odlično in unikatno darilo, ki prinaša dobro počutje. Dar ni le v produktu, ampak v tem, da podarite ljudem orodje za njihovo še bolj sproščeno, mirno in ljubeče življenje. Ljudem s takšnim darilom lahko pristopite v resnični želji za njihov uspeh, s tem pa bo vaš uspeh še večji.

Nudim vam posebej za vas posnet CD glede na želeno tematiko.

Glasba, ki jo posnamem, traja 60min in podpira 4 temeljne tematike ljudi: antistres, dobro telesno počutje, dobre medosebne odnose in srečo.

CD je kvalitetno oblikovan, na ovitek pa lahko postavite svoj logotip.

Naroči se najmanj 100kom, cena celotnega naročila je 1.990 Eur. V kolikor naročite več, se cena na kom ustrezno zniža.

 

cof

VEČ O MENI

 

KAJ LJUDJE DOŽIVLJAJO…

Sava Malenšek
CD UTONJEVANJE Zvoki, posneti na ta cd so prijetni za uho, spreminjajoča vzdušja sama vodijo v različna stanja meditacije, soočanja s sabo ali pa sprostitve...cd ima vsakokrat drugačen učinek, odvisno od razpoloženja in stanja poslušalca. Poleg prijetnih zvokov in glasov, je posnetek tudi tehnično gledano vrhunski izdelek, saj so zvoki posneti tako, da ima poslušalec na trenutke občutek, da je zvok tik ob njem..da je del tega zvoka...Zelo primerno za poslušanje na slušalke...saj se zvoki menjujejo ...enkrat prihajajo z leve, drugič z desne...Čarobno, Če govorim o lastni izkušnji, me je poslušanje cd- ja popeljalo v doživljanje sebe, svojega telesa, občutila sem premike znotraj sebe.Odpeljalo me je v nek drugačen svet, morda so bile to sanje, morda podzavest, možno pa je , da je bil to skok v katero od prejšnjih življenj, saj sem videla določene slike iz preteklosti. In na koncu poslušanja vedno miren, lahkoten sen...nezemsko...neverjetno.
Sarabraj, avtorica knjige Ranljiva
CD UTONJEVANJE Milina Ustvarjalnega Trenutka je ujeta v zvokih, ki brezkompromisno odstirajo tančice brezmejnega uma. Zvoki sočutno in prodorno soustvarjajo novo ter sodelujejo pri polju uglaševanja v Enost.
Tjaša Cepuš

 Zvok. Vdih. Izdih. Vdih. Izdih. Bitje Srca. Mir. Odplavam v neznano in se zlijem z univerzalno silo Vsega, kar je. Potujem skozi spirale galaksije in Čutim. Vdih. Izdih. Sem. Dotik masaže. Ljubezen. Posvečam se sebi v tem trenutku. Čutim vsako celico mojega telesa, ki sprejema kisik in se z njim polni. Čutim prizemljenost. Živim

    Zvočni SPA kopeli in masaže služijo posamezniku, da podpre svoja telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) in jih opolnomoči. S tem prispeva h globoki sprostitvi in posledično svojem zdravju, čustveni stabilnosti, jasnosti misli in fokusu ter povezanosti s Sabo kot dušo, višjim jazom, s čimer aktivira polno Življenje na Zemlji.
Tanja Gostečnik
Sicer redno hodim na zvočne kopeli, ki so mi moje darilo meni - vsak mesec brez izjeme. Za notranjo sprostitev in umiritev. A kljub temu pride kdaj obdobje, ko je vsega preveč. In tako se je začelo s temi poletnimi energijami. Že od junija sem čutila neko stopnjevanje, zaključevanje in nekako pričakovala, da bo z julijem vsega konec. Prišla sem iz dopusta, a čisto nič spočita! Potem pa je bila na vrsti serija mrkov v avgustu in septembru. A jaz sem bila že sredi avgusta čisto "ne jaz". Nemalo tistega kar sem mislila, da sem spremenila, je privrelo na plan. In v eni točki, si nisem več znala pomagat. Takrat sem se spomnila na tvojo pomoč z individualno zvočno kopeljo. Super mi je, ker si tako prilagodljiva, da sva se uspeli dogovoriti že za isti dan 🙂 Včasih enostavno potrebuješ ta individualen pristop, kjer se energije usmerijo točno v to, kar potrebuješ. Kdor je to že izkusil, potem ve, da je prav vseeno "kako to dejuje", ker je glavno, da deluje. Takoj! Sprva kot pomirjenost in sproščenost. A že naslednji dan, ko sem se vrnila v utečene tirnice, se je občutila razlika. Zapisala sem tole: "vidi se v nasmehu, hecam se in polna sem energije. Kot bi se resetirala. Božansko! Hvala ti!!! In za tvoj čas... objem!" Kasneje se je izkazalo, da so se tudi ostali dogodki in naključja uskladili z mano. Vse je začelo potekati gladko. Kot bi utiril iztirjen vlak. Sicer so bili pretresi mrkov hudi in strašljivo intenzivni, a razpleti so bili neverjeno hitri in osvobajajoči, fantastični, čudoviti. In včasih enostavno potrebujemo dodatno oporo, za takšne trenutke. Hvala, Tjaša za tvoj Dar!
Sarmite Briede
Bil je mislim da najmočnejši do sedaj. Zelo mogočen zvok gongov, kar je super. Ko zvok raste in se dvorana polni. In dobro razmerje med pomirjujočimi deli in bučnimi glasnimi deli. Ne preveč in ne premalo. In... petje... noro. To mi je bilo tako zelo prijetno, pravi balzam. Glasovi, ki so se nežno stapljali z zvoki glasbil. Najbolj topel zvok je bil zvok glasu. Petja. Vsi ostali tihi, visoki glasovi so sicer zelo nežni, pomirjujoči, a ostajajo nekoliko hladni. Kot tudi tibetanske skodele in kristalne posode. Vse to ima sicer dober zvok, prijeten, očiščujoč, a ni topel. Še najbolj topel zvok od glasbil ima gong, pa mogoče tudi kaktus s kroglicami, katerega zvok je top, zamolkel, ne zveni, vendar ravno zaradi tega daje občutek topline.
Mojca Kopušar
Draga Tjaša, hvala za tako lepo zvočno kopel. Bila je polna, lahkotna, globoka in tako lepo svetla, polna mehkobe, kot nežno valovanje vsega - zvoka, svetlobe, ljubezni, stvarstva. DG V decembru sem bila prvič z vami in kar nisem mogla dočakati začetka. Skoraj sem pozabila dihati. Na sobotni kopeli sem bila popolnoma sproščena, pripravljena na nova doživetja. Od začetka do konca kopeli, sem bila v "nebesih", zavita v plašč zvoka in bele, bele svetlobe. Vmes sem pogledala, ker se mi je zdelo, da je prižgana luč. Ko sem ugotovila, da ni, sem se spet hitro predala čudovitim zvokom gonga. Odlepila sem se od tal, lebdela in "odplavala". Ne vem točno kam. Ampak občutek me je spomnil na dogodek, ko sem pri zdravniku doživela kolaps. Le da je bilo tukaj, z vami 1000 x bolj prijetno, brez stranskih učinkov. Ja, res nekaj posebnega. Saj skoraj z besedami ne znam opisati. Proti koncu me je z ljubeznijo in občudovanjem navdalo igranje na rog in kraguljčke - nisem čisto prepričana, če je bilo to- a je bilo slišati kot valovanje morja. Zopet so misli odplavale, pa ne na plažo, nekam daleč, v neznano, v nekaj lepega. Zelo sem vesela, Tjaša, da sem vas spoznala in se vam pridružila. Upam, da mi bo uspelo priti vsak mesec. Ker je res čudovito. Rada bi še koga navdušila, pa mi ne uspe. Ko ljudje ne vedo, kaj zamujajo. Hvala za čudovit sobotni večer.
BB
Na prejšnji kopeli je bilo prečudovito, kakor pred vsemi, katere sem obiskala. Hvala, draga Tjaša, da nam pomagaš s tako prečudovitimi zdravilnimi zvoki. Hvala ,da obstajaš ravno v tem času, v katerem te vsi zelo potrebujemo. Ves božji blagoslov naj se izlije nate in tvoje najdražje. Hvaležna.
Darja Kotnik
Tudi jaz sem občutila zelo močno delovanje neke sile, ki je ne znam opisati. Šlo je za močno silo ali energijo v meni, mimo moje volje, kar pojavila se je in če bi hotela, z voljo ne bi mogla vplivati nanjo. Imela sem neznansko moč mirovanja, obmirovalo je vse, skozi mene pa občutek miru, tišine... Tudi kot nek magnet! Občutek pa popolno ugodje.
Tanja Stropnik
ISKRENA HVALA, za tole potovanje sinoči. Jaz sem bila sicer zelo umirjena, tudi hčerka…čutila sem samo mir. Morda še za enkrat ne znam tako začutiti, da bi lažje delila občutke…morda pa ne vem, kaj opazovati… čutila sem samo spokojnost, ki me boža in pomirja še danes. Hvala ti!
MR
Rada imam masaže in si jih nekaj zadnjih let tudi z veseljem privoščim. Kar zdelo se mi je, da bo masaža nekaj posebnega in tako je tudi bilo. Zelo prijeten ambient, zaupanja vredni terapevtki, olje, narejeno posebej zame, čarobni zvok gongov in različnih posod – vse to je pričaralo globoko sprostitev, užitek in vsemu temu sem se popolnoma prepustila. Izjemno sem uživala in občutila vso pozornost, ki mi je bila namenjena v tem čudovitem tretmaju. Imela sem občutek, da sem sedaj dobila tisto, za kar se mi je zdelo, da sem bila prikrajšana…Težko je povedati z besedami.  Zelo priporočam.
Alice Tobin
Tjasa gave me a crystal bowl session on the Big island, my home. Even though I love sound and I play Gong bath for the public often, I am not usually moved by crystal bowl. Tjasa changed that! She tones during her bowl play with a beautiful toning voice. My energies were moved and I went to a place of complete relaxation. I highly recommend you attend her sessions or classes. Alice Tobin
Beth Keough, joyful journeys retreats
Tjaša has a beautiful gift that she shares with those that are fortunate enough to be in her presence. The sound that moves through her voice and the beautiful instruments that she plays are so transcending and truly heart opening! Her sound sharing is a gift… The melody and magical tones, took me on a journey that was so uplifting and angelic. Her gift Truly touches the hearts of all that receive that which she shares so abundantly. Transformational! Beth Keough Coach, joyful journeys retreats
Spinal Flow
  Spinal Flow tehnika  je ena izmed najbolj enostavnih, učinkovitih in logičnih tehnik, ki nas povežejo s svojim telesom in njegovo samozdravilno sposobnostjo. Uživam in vas na polno vabim, da tudi sami preizkusite.

INFORMACIJE IN NAROČILA

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.