Prvih 12 dni novega leta, EN zvočni posnetek

6.00 

Prvih 12 dni januarja 2021 – EN posnetek

Prvih 12 dni leta sem izvedla 12 posnetkov za vizualizacijo projektov v vsakem mesecu posebej. Za vse, ki še želite, lahko še vedno naročite mesečni posnetek,  v tistem mesecu lahko vizualizirate vaše sanje… Torej posnetek vam pomaga in vas podpre, da SAMI najdete svoje koščke ustvarjanja v določenem mesecu. Lahko pa naročite skupni izdelek, za vse mesece skupaj.

Cena 1 posnetka: 6 Eur
Cena 12 posnetkov: 24 Eur

 

 

Kategoriji: ,

Opis

Prvih 12 dni januarja 2021 – EN posnetek

Pravijo, da je prvih 12 dni novega leta namenjenih temu, da ustvarjamo celotno leto vnaprej. Kaj ste delali v letu 2020, kdaj ste počivali, kdaj ste ustvarjali?

V prvih dneh novega leta sem udeležence vsak dan z 12minutnimi posnetki povabila že zjutraj k usmerjanju njihove nove vizije, za vsak mesec posebej. Pa ne le vizije, tudi energije.

Vsak posnetek vas lahko podpre v vašem zavedanju, kako naprej. Ustvarjali smo po korakih, vsak dan sproti.

V kolikor se še kdo odloči za vse te posnetke, lahko kadarkoli naročite za vsak mesec posebej, da boste lahko v tistem mesecu vizualizirali vaše sanje… Torej posnetek vam pomaga in vas podpre, da SAMI najdete svoje koščke ustvarjanja v določenem mesecu. Lahko pa naročite skupni izdelek, za vse mesece skupaj.

Cena 1 posnetka: 6 Eur
Cena 12 posnetkov: 24 Eur

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prvih 12 dni novega leta, EN zvočni posnetek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.