“Breath in. Breath out. Sound of Heart.
I open myself to Life.”

The Sound SPA is an integral program of sound, music and touch for the purpose of releasing the tension of physical, emotional and mental body, for the supporting of the perception of what creation of Life means, and for enjoying it.

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Join us

Sound SPA baths, massages

~ Empowerment ~

The Sound SPA operates globally, to support the harmonization of individuals and groups with themselves.

Sound SPA workshops

~ Use of sound~

Training on the use of sound in the personal life and business world.

Sound SPA concerts

~ Awakening of the senses  ~

Concerts awaken the senses and take participants on a visual-sound-musical journey.

Sound SPA education

~ Experience counts~

It is time to use the integrated knowledge and transfer it into everyday life.

Tjaša Cepuš ~ Sound SPA z delfini

Message from . 14/11/2022. Category: TV

Tjaša Cepuš ~ Introduction video

Message from . 26/02/2018. Category: TV

Tjaša Cepuš o zvoku ~ Klepet ob kavi

Message from . 26/02/2018. Category: TV

See whole video, enjoy dolphins jumping out when playing tingsha’s . Feel their bliss. Poglejte…

Zvok je izjemno močno orodje, s katerim lahko dosežemo izjemne rezultate na fizičnem telesu. S…

Enjoy the journey…

Sava Malenšek
CD UTONJEVANJE Zvoki, posneti na ta cd so prijetni za uho, spreminjajoča vzdušja sama vodijo v različna stanja meditacije, soočanja s sabo ali pa sprostitve...cd ima vsakokrat drugačen učinek, odvisno od razpoloženja in stanja poslušalca. Poleg prijetnih zvokov in glasov, je posnetek tudi tehnično gledano vrhunski izdelek, saj so zvoki posneti tako, da ima poslušalec na trenutke občutek, da je zvok tik ob njem..da je del tega zvoka...Zelo primerno za poslušanje na slušalke...saj se zvoki menjujejo ...enkrat prihajajo z leve, drugič z desne...Čarobno, Če govorim o lastni izkušnji, me je poslušanje cd- ja popeljalo v doživljanje sebe, svojega telesa, občutila sem premike znotraj sebe.Odpeljalo me je v nek drugačen svet, morda so bile to sanje, morda podzavest, možno pa je , da je bil to skok v katero od prejšnjih življenj, saj sem videla določene slike iz preteklosti. In na koncu poslušanja vedno miren, lahkoten sen...nezemsko...neverjetno.
Sarabraj, avtorica knjige Ranljiva
CD UTONJEVANJE Milina Ustvarjalnega Trenutka je ujeta v zvokih, ki brezkompromisno odstirajo tančice brezmejnega uma. Zvoki sočutno in prodorno soustvarjajo novo ter sodelujejo pri polju uglaševanja v Enost.
Tanja Gostečnik
Sicer redno hodim na zvočne kopeli, ki so mi moje darilo meni - vsak mesec brez izjeme. Za notranjo sprostitev in umiritev. A kljub temu pride kdaj obdobje, ko je vsega preveč. In tako se je začelo s temi poletnimi energijami. Že od junija sem čutila neko stopnjevanje, zaključevanje in nekako pričakovala, da bo z julijem vsega konec. Prišla sem iz dopusta, a čisto nič spočita! Potem pa je bila na vrsti serija mrkov v avgustu in septembru. A jaz sem bila že sredi avgusta čisto "ne jaz". Nemalo tistega kar sem mislila, da sem spremenila, je privrelo na plan. In v eni točki, si nisem več znala pomagat. Takrat sem se spomnila na tvojo pomoč z individualno zvočno kopeljo. Super mi je, ker si tako prilagodljiva, da sva se uspeli dogovoriti že za isti dan 🙂 Včasih enostavno potrebuješ ta individualen pristop, kjer se energije usmerijo točno v to, kar potrebuješ. Kdor je to že izkusil, potem ve, da je prav vseeno "kako to dejuje", ker je glavno, da deluje. Takoj! Sprva kot pomirjenost in sproščenost. A že naslednji dan, ko sem se vrnila v utečene tirnice, se je občutila razlika. Zapisala sem tole: "vidi se v nasmehu, hecam se in polna sem energije. Kot bi se resetirala. Božansko! Hvala ti!!! In za tvoj čas... objem!" Kasneje se je izkazalo, da so se tudi ostali dogodki in naključja uskladili z mano. Vse je začelo potekati gladko. Kot bi utiril iztirjen vlak. Sicer so bili pretresi mrkov hudi in strašljivo intenzivni, a razpleti so bili neverjeno hitri in osvobajajoči, fantastični, čudoviti. In včasih enostavno potrebujemo dodatno oporo, za takšne trenutke. Hvala, Tjaša za tvoj Dar!
Sarmite Briede
Bil je mislim da najmočnejši do sedaj. Zelo mogočen zvok gongov, kar je super. Ko zvok raste in se dvorana polni. In dobro razmerje med pomirjujočimi deli in bučnimi glasnimi deli. Ne preveč in ne premalo. In... petje... noro. To mi je bilo tako zelo prijetno, pravi balzam. Glasovi, ki so se nežno stapljali z zvoki glasbil. Najbolj topel zvok je bil zvok glasu. Petja. Vsi ostali tihi, visoki glasovi so sicer zelo nežni, pomirjujoči, a ostajajo nekoliko hladni. Kot tudi tibetanske skodele in kristalne posode. Vse to ima sicer dober zvok, prijeten, očiščujoč, a ni topel. Še najbolj topel zvok od glasbil ima gong, pa mogoče tudi kaktus s kroglicami, katerega zvok je top, zamolkel, ne zveni, vendar ravno zaradi tega daje občutek topline.
Mojca Kopušar
Draga Tjaša, hvala za tako lepo zvočno kopel. Bila je polna, lahkotna, globoka in tako lepo svetla, polna mehkobe, kot nežno valovanje vsega - zvoka, svetlobe, ljubezni, stvarstva. DG V decembru sem bila prvič z vami in kar nisem mogla dočakati začetka. Skoraj sem pozabila dihati. Na sobotni kopeli sem bila popolnoma sproščena, pripravljena na nova doživetja. Od začetka do konca kopeli, sem bila v "nebesih", zavita v plašč zvoka in bele, bele svetlobe. Vmes sem pogledala, ker se mi je zdelo, da je prižgana luč. Ko sem ugotovila, da ni, sem se spet hitro predala čudovitim zvokom gonga. Odlepila sem se od tal, lebdela in "odplavala". Ne vem točno kam. Ampak občutek me je spomnil na dogodek, ko sem pri zdravniku doživela kolaps. Le da je bilo tukaj, z vami 1000 x bolj prijetno, brez stranskih učinkov. Ja, res nekaj posebnega. Saj skoraj z besedami ne znam opisati. Proti koncu me je z ljubeznijo in občudovanjem navdalo igranje na rog in kraguljčke - nisem čisto prepričana, če je bilo to- a je bilo slišati kot valovanje morja. Zopet so misli odplavale, pa ne na plažo, nekam daleč, v neznano, v nekaj lepega. Zelo sem vesela, Tjaša, da sem vas spoznala in se vam pridružila. Upam, da mi bo uspelo priti vsak mesec. Ker je res čudovito. Rada bi še koga navdušila, pa mi ne uspe. Ko ljudje ne vedo, kaj zamujajo. Hvala za čudovit sobotni večer.
BB
Na prejšnji kopeli je bilo prečudovito, kakor pred vsemi, katere sem obiskala. Hvala, draga Tjaša, da nam pomagaš s tako prečudovitimi zdravilnimi zvoki. Hvala ,da obstajaš ravno v tem času, v katerem te vsi zelo potrebujemo. Ves božji blagoslov naj se izlije nate in tvoje najdražje. Hvaležna.
Darja Kotnik
Tudi jaz sem občutila zelo močno delovanje neke sile, ki je ne znam opisati. Šlo je za močno silo ali energijo v meni, mimo moje volje, kar pojavila se je in če bi hotela, z voljo ne bi mogla vplivati nanjo. Imela sem neznansko moč mirovanja, obmirovalo je vse, skozi mene pa občutek miru, tišine... Tudi kot nek magnet! Občutek pa popolno ugodje.
Tanja Stropnik
ISKRENA HVALA, za tole potovanje sinoči. Jaz sem bila sicer zelo umirjena, tudi hčerka…čutila sem samo mir. Morda še za enkrat ne znam tako začutiti, da bi lažje delila občutke…morda pa ne vem, kaj opazovati… čutila sem samo spokojnost, ki me boža in pomirja še danes. Hvala ti!
MR
Rada imam masaže in si jih nekaj zadnjih let tudi z veseljem privoščim. Kar zdelo se mi je, da bo masaža nekaj posebnega in tako je tudi bilo. Zelo prijeten ambient, zaupanja vredni terapevtki, olje, narejeno posebej zame, čarobni zvok gongov in različnih posod – vse to je pričaralo globoko sprostitev, užitek in vsemu temu sem se popolnoma prepustila. Izjemno sem uživala in občutila vso pozornost, ki mi je bila namenjena v tem čudovitem tretmaju. Imela sem občutek, da sem sedaj dobila tisto, za kar se mi je zdelo, da sem bila prikrajšana…Težko je povedati z besedami.  Zelo priporočam.
Alice Tobin
Tjasa gave me a crystal bowl session on the Big island, my home. Even though I love sound and I play Gong bath for the public often, I am not usually moved by crystal bowl. Tjasa changed that! She tones during her bowl play with a beautiful toning voice. My energies were moved and I went to a place of complete relaxation. I highly recommend you attend her sessions or classes. Alice Tobin
Beth Keough, joyful journeys retreats
Tjaša has a beautiful gift that she shares with those that are fortunate enough to be in her presence. The sound that moves through her voice and the beautiful instruments that she plays are so transcending and truly heart opening! Her sound sharing is a gift… The melody and magical tones, took me on a journey that was so uplifting and angelic. Her gift Truly touches the hearts of all that receive that which she shares so abundantly. Transformational! Beth Keough Coach, joyful journeys retreats

Time is NOW.

Sound SPA invites you to visit it and awaken yourself – realize the power and passion of your body and mind.

Contact me.