“Breath in. Breath out. Sound of Heart.
I open myself to Life.”

The Sound SPA is an integral program of sound, music and touch for the purpose of releasing the tension of physical, emotional and mental body, for the supporting of the perception of what creation of Life means, and for enjoying it.

Sound SPA baths, massages

~ Empowerment ~

The Sound SPA operates globally, to support the harmonization of individuals and groups with themselves.

Sound SPA workshops

~ Use of sound~

Training on the use of sound in the personal life and business world.

Sound SPA concerts

~ Awakening of the senses  ~

Concerts awaken the senses and take participants on a visual-sound-musical journey.

Sound SPA education

~ Experience counts~

It is time to use the integrated knowledge and transfer it into everyday life.

Tjaša Cepuš ~ Introduction video

Message from . 26/02/2018. Category: TV

Tjaša Cepuš o zvoku ~ Klepet ob kavi

Message from . 26/02/2018. Category: TV

Zvok je izjemno močno orodje, s katerim lahko dosežemo izjemne rezultate na fizičnem telesu. S…

Enjoy the journey…

Poslušajte  in se prizemljite s posebnimi zvoki vokala in šamanskega bobna… Če boste potrebovali več,…

Sarmite Briede
Bil je mislim da najmočnejši do sedaj. Zelo mogočen zvok gongov, kar je super. Ko zvok raste in se dvorana polni. In dobro razmerje med pomirjujočimi deli in bučnimi glasnimi deli. Ne preveč in ne premalo. In... petje... noro. To mi je bilo tako zelo prijetno, pravi balzam. Glasovi, ki so se nežno stapljali z zvoki glasbil. Najbolj topel zvok je bil zvok glasu. Petja. Vsi ostali tihi, visoki glasovi so sicer zelo nežni, pomirjujoči, a ostajajo nekoliko hladni. Kot tudi tibetanske skodele in kristalne posode. Vse to ima sicer dober zvok, prijeten, očiščujoč, a ni topel. Še najbolj topel zvok od glasbil ima gong, pa mogoče tudi kaktus s kroglicami, katerega zvok je top, zamolkel, ne zveni, vendar ravno zaradi tega daje občutek topline.
BB
Na prejšnji kopeli je bilo prečudovito, kakor pred vsemi, katere sem obiskala. Hvala, draga Tjaša, da nam pomagaš s tako prečudovitimi zdravilnimi zvoki. Hvala ,da obstajaš ravno v tem času, v katerem te vsi zelo potrebujemo. Ves božji blagoslov naj se izlije nate in tvoje najdražje. Hvaležna.
Darja Kotnik
Tudi jaz sem občutila zelo močno delovanje neke sile, ki je ne znam opisati. Šlo je za močno silo ali energijo v meni, mimo moje volje, kar pojavila se je in če bi hotela, z voljo ne bi mogla vplivati nanjo. Imela sem neznansko moč mirovanja, obmirovalo je vse, skozi mene pa občutek miru, tišine... Tudi kot nek magnet! Občutek pa popolno ugodje.
Tanja Stropnik
ISKRENA HVALA, za tole potovanje sinoči. Jaz sem bila sicer zelo umirjena, tudi hčerka…čutila sem samo mir. Morda še za enkrat ne znam tako začutiti, da bi lažje delila občutke…morda pa ne vem, kaj opazovati… čutila sem samo spokojnost, ki me boža in pomirja še danes. Hvala ti!
MR
Rada imam masaže in si jih nekaj zadnjih let tudi z veseljem privoščim. Kar zdelo se mi je, da bo masaža nekaj posebnega in tako je tudi bilo. Zelo prijeten ambient, zaupanja vredni terapevtki, olje, narejeno posebej zame, čarobni zvok gongov in različnih posod – vse to je pričaralo globoko sprostitev, užitek in vsemu temu sem se popolnoma prepustila. Izjemno sem uživala in občutila vso pozornost, ki mi je bila namenjena v tem čudovitem tretmaju. Imela sem občutek, da sem sedaj dobila tisto, za kar se mi je zdelo, da sem bila prikrajšana…Težko je povedati z besedami.  Zelo priporočam.

Time is NOW.

Sound SPA invites you to visit it and awaken yourself – realize the power and passion of your body and mind.

Contact me.