04
januar
04/01/2016 10:00 — 31/01/2016 20:00
Zvočni SPA
po ceniku
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA: Vabilo na zvočno utonjevanje in harmoniziranje energij za leto 2016 in posebne seanse s kristalno liro

Kje? Celje, Zvočni SPA
Kdaj? 3.1. – 31.1. – vsak dan po dogovoru s posebnim popustom 20%
Izvaja Tjaša Cepuš

Zvočne terapije nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, pa tudi misli, čustev in delujejo na fizični nivo, na naše zdravje. V kombinaciji z masažo se dopolnijo v razvajanje in podporo našem celotnem bitju, da okrepi svojo notranjo moč in energijo ter prejema več informacij z višjega nivoja zavesti.
Sploh pa gre za čudovit zvok gongov, kristalnih posod, vilic, tibetanskih posod in drugih nenavadnih instrumentov.
Individualne seanse delujejo konkretno in močneje (saj ste sami v prostoru) na vaš namen in ga močno podprejo, da se utelesi.
Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor s posameznikom različno. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Globoko spoznanje lahko spremeni celotno situacijo v življenju.
Prijavite se na info@zvocni-spa.si .

***

Individualno zvočno utonjevanje – 75 min

je namenjeno posamezniku, ki se želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju. Harmonizirali bomo energije za leto 2016. Gong pripelje osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred tretmanom se izvede kratek pogovor z udeležencem, da se ta pripravi na spremembe in ozavesti travme ter ostale izkušnje in misli, ki mu krojijo določeno situacijo v življenju. Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo. Je močan in navadno zelo učinkovit. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev. Izvaja se lahko vsakomur. Na kopeli se uporabljajo različni instrumenti – gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, bobni in še nekaj nenavadnih instrumentov, ki izvabijo iz človeka stara čustva, da se sprostijo.
Možno je delati tudi izključno z vokalom.

Cena: 55 Eur (20% popust – 44 eur)

Individualna zvočna kopel – 30 min

Je namenjena globoki sprostitvi posameznika z zvoki višjih frekvenc – kristalnih pojočih posod, tibetanskih pojočih posod in zvončkov. Kristalni zvok (posode so narejene iz kristala kamene strele) hitro prenaša informacije v naše telo, ga čisti in postavlja na subtilnejše frekvence. Kopel je dobrodošla za vse, ki že prebujajo svoje zavedanje. Možno je delati tudi izključno z vokalom.

Cena: 30 Eur ( s popustom 24 eur)

Reševanje konfliktov z zvokom – 45 min ali odvisno od situacije
Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor s posameznikom različno. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Gre za delno metodo postavitve družine, kjer posameznik z zvokom postavlja svoje odnose, konflikte in jih skozi čustva rešuje. Globoko spoznanje lahko spremeni celotno situacijo v življenju.

Cena: 55 Eur ( s popustom 44 eur)

Zvočno utonjevanje s kristalno liro je edinstvena izkušnja za vse, ki ste že kdaj izkusili zvočne seanse in za vse ostale. Vibracije kristalne lire nas ponesejo v izjemno visoko frekvenco stanja zavedanja in bivanja. Odpremo se čutnim zaznavam in integriramo vse v naše telo.
Kristalno liro je ustvaril Gaudry Normand iz Kanade. Ustvarja neparalelno harmonijo, ki jo lahko čutimo kot lahkotnost, relaksacijo. Kristali transformirajo našo zavest, odpirajo naše zavedanje in ohranjajo vibracijo še nekaj časa po posameznem tretmanu.

Čas trajanja: 60min

Cena: 88 Eur (skoraj 30% popust – cena do 31.1.2016 je  66Eur)

Podrobnosti

Začetek:
04/01/2016 @ 10:00
Zaključek:
31/01/2016 @ 20:00
Cena:
po ceniku
Kategorije Dogodek:
, , ,
Dogodek Tags:
, , , , , , ,
Organizer:
Zvočni SPA
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več