25
februar
25/02/2022 16:30 — 27/02/2022 17:00
Zvočni SPA
170eur
Loading dogodki
Loading dogodki
 • Ta dogodek je minil.

Zvočni Vikend – vibracija Zlate energije

v živo ali online

Kar potrebujemo v tem letu, je, da se vrnemo nazaj k naravi, dvignemo vibracijo, se prebijemo uspešno skozi vse temačne poglede in energije in odpremo zavest zlati vibraciji. Ne le v energijah, tudi fizično.
Zato potrebujemo takšne vikende, ki nas spomnijo, da nismo sami in nas spomnijo, da je v višji vibraciji možno prav vse.

Dobrodošel/a na ZVOČNI VIKEND, kjer bomo ustvarjali čudovite zvoke, glasbo in se usmerjali v lepoto življenja, ki je tu in sedaj. Novi svet že živimo, ohranjajmo to in se veselimo vsega, kar prijetnega še prihaja.

Sproščujoče, globoko, lahkotno…:)
Sodelovali boste in poslušali zvočne kopeli, 1-2x dnevno po 2 uri, imeli sharinge, individualne konzultacije, vmes pa bomo delili izkušnje in manifestacijo sproti v teh dneh… in to v neokrnjeni, čisti naravi…

Kaj lahko prejmete?
* najdete in ohranjate notranji mir in visoko vibracijo
* se usmerite na vašo trenutno situacijo in jo notranje razrešite ob podpori zvoka in osebne konzultacije ob deljenju čutenj
* sproti zdravite svoje fizično telo s pomočjo zvoka
* se odprete vaši intuiciji
* se spomnite vaše notranje moči, ljubezni
* sprostite strahove (strah pred smrtjo, neuspeh, bolečino, kaznovanjem, izraziti se iz srca, pred življenjem, pred izgubo …)

Že nekaj časa me pelje pot po različnih koščkih zdravilnih energij narave ter različnih civilizacijah (Lemurije), od katerih prejemam zvoke, ki jih predajam v svet.

Plavanje z delfini in kiti na Havajih ter spoznavanje tamkajšnje zelo glasno govoreče narave je prineslo marsikatero spoznanje in novost v moje bitje… Sporazumevanje z rastlinami, gozdovi in vilinskim svetom pa me je v Sloveniji podprlo še drugače…

Dejstvo:

Zvok je bil eno izmed orodij, s katerim so ustvarjali.

Retreat:

Ko se povezujem z energijami za ta retreat, se povezujem z vašim zavedanjem, da je vsa praznina lahko polnost. Ni poti nazaj, ste v novem svetu. Morda se pojavi praznina, a le, da boste našli povezavo s sabo. Poiskali bomo obilje in lepoto življenja. Obiskali bomo zlata mesta, svete prostore, kjer se že vrši nov svet, obiskali bomo višje vibracije, ki prihajajo iz srca, iz ljubezni. Imeli bomo čas samo za te vizije in njihovo kreacijo. In čas, ko se bomo osvobajali strahov, še tistih, ki so kot sedaj zunanje ovire v družbi. Tako ‘slečeni’ bomo lažje prešli v višje vibracije. Vsak v svojem, vsi skupaj.

Kaj lahko storim in storite za vas?

V tem času lahko kreirate svet, ki bo po volji vam… Dobro je, da se vsak trenutek naravnamo na naš izvor in se zavedamo, da smo MI kreatorji našega življenja… Še vedno smo sicer v tem sistemu, a lahko živimo kljub temu LEPOTO ŽIVLJENJA. Če se le za vsak ‘neuspeh’, ‘nedelovanje’, ‘dvom’ ali kakršenkoli ‘izziv’ obrnemo VASE, sprejmemo in razrešimo naše vzgibe za takšno manifestacijo, lahko najdemo REŠITEV. Le takrat se nam zunanja situacija sestavi tako, kot je potrebno. Ne glede na sistem…

Na retreatu z zvokom se bomo zato poglobili vase, v točno določen vaš ‘izziv’, o katerem lahko že pred prihodom na retreat razmislite.

Spodbujali bomo vse misli, ki ste jih nekam skrili ali čustva, da pridejo na površje, da jih objamemo in sprostimo energijo le-teh iz telesa. Prosili bomo svetlobna bitja, da nam pokažejo še dodatno, kaj je v nas, da lahko sprostimo in ozdravimo.

S pogovori in deljenjem vseh sporočil vas bom vodila skozi vaš proces, da boste lahko spuščali in prejemali novo…. Vrteli se boste na vse možne strani in prejemali spoznanja, ki so potrebna za vaš razvoj. Naš fokus bo usmerjen v LEPOTO BIVANJA.

Zakaj retreat?

– ker se lahko zares spočijete in ozdravite… Vsak proces traja nekaj časa, da ga lahko premostimo… in podpora z zvokom, moje prisotnosti s pogovorom in višjih energij lahko to doprinese…
Ne glede na online udeležbo boste lahko poslušali zvoke enako, kot če bi bili prisotni v živo. Potrebujete le udoben prostor in mir (naj vas v času zvočnih kopeli nihče ne moti).

UDELEŽENCI O VIKENDU
Tjaša,
za nami so trije veličastni dnevi, ki sem jih preživela v tvoji družbi, družbi glasbil, delfinov, kitov, zlatih bitij luči in sopotnic, ki so prav tako iskale prijetno izkušnjo. Popotovanje je bilo polno prijetnih občutkov, toplih dotikov, barvnih slik in ljubezni. Do sebe, do vseh bitij, naše Zemlje in stvarstva. Lahkotna, polna in srečna po dveh dneh druženja v energijah, se s hvaležnostjo spominjam, da v petek, ko smo začeli, takšna nisem bila. Hvala za tvoj doprinos in popotnico na moji poti. 

Aloha. 🙂
A.V.

Program:

 V kolikor bo v živo:
Petek:

Prihod med 16.30 in 17.uro .

17.00 – 19.00 Pozdrav in sprejem, nastanitev, večerja.

19.00 – 21.00 Predstavitev vašega osebnega namena in zvočna kopel za očiščenje in sprostitev

Sobota:

ob sončnem vzhodu jutranji pozdrav soncu /tibetanske vaje / pohod

8.00 – 9.00 zajtrk

9.15 – 11.15 zvočna kopel za vaš osebni namen

11.15 – 13.15 tišina/narava/čas zase

13.30 – 14.30 kosilo

14.30 – 16.00 delitev spoznanj in svetovanja

17.00 – 19.00 zvočna kopel

19.00 – 20.00 večerja

20.00  meditacija ob ognju

Nedelja:

ob sončnem vzhodu jutranji pozdrav soncu/ tibetanske vaje/ druzenje s konji/ pohod

8.00 – 9.00 zajtrk

9.15 – 11.15 zvočna kopel za vaš osebni namen

11.15 – 13.15 tišina/narava/čas zase ali osebne konzultacije

13.30 – 14.30 kosilo

14.30 – 16.00 delitev spoznanj in svetovanja

16.00 – 17.00 druženje

17.00 Odhod

Program traja 3 dni.

Cena :
1. Delavnica z zvokom
– za prijave do 11.2. je cena 170 Eur, za kasnejše prijave 185 Eur
2. Bivanje in vegetarijanska hrana (polni penzion) do 200 Eur
(za bivanje lahko uporabite tudi VAVČER)

ONLINE

Petek
19.30-20ih spoznavanje in pogovor o namenu zvočnega vikenda in vaših namenih
20-21.30 zvočna kopel Očiščenje

Sobota
9.30 do 11.0 zvočna kopel za prehod v novi svet (kaj je tisto, kar vas še ‘teži’, kje se še uspemo zaustaviti v starem)
11.00 do 11..30 pogovor in deljenje občutkov
ODMOR, reševanje nalog  in čas za individualne pogovore

20.00 – 20.30 deljenje vaših občutkov
20.30 – 22.00 zvočna kopel Novi svet, obilje, ljubezen, lepota življenja, zlata vibracija

Nedelja:
9.00 – 10.30 zvočna kopel  ‘poglobitev v vibracijo novega sveta in ohranjanje le-te v vsakodnevnem življenju’
10.30 – 11.30ih deljenje vaših občutkov, pregled vsega in zaključek

DATUM:

petek -nedelja, 25-27.2.

Cena za ONLINE ZVOČNI VIKEND:

– 4 zvočne kopeli
– 2 ‘delitvi spoznanj’ in odgovori
– individualni termin za pogovor 25min in moja podpora vseskozi
– darilce pesem Ljubezen
155 Eur

KAJ POTREBUJETE?

– podlogo za ležanje na zvočnih kopelih

– sebe

Prijave:
Pišite na info@zvocni-spa.si, kamor dobite vse podatke o prijavi. Lahko me tudi pokličete na 031 568 711. Ali pa se samo prijavite na obrazec spodaj.
Prijava velja z vplačilom zneska na trr Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p.,
SI56 6100 0000 8632 183, namen Zvočni vikend ime in priimek.
Prijave so možne do 22.2.2022.

Se veselim!

O Tjaši Cepuš:
Tjaša Cepuš, univ.dipl.ekon., zvočna alkimistka, prispevam že 14 let svetu z zvokom in glasbo,
ime tega doprinosa je Zvočni SPA, da lahko odpiramo srca Ljubezni in doživljamo življenjske situacije,
ki izhajajo iz njenih temeljev.
Učila sem se pri priznanih zvočnih mojstrih, Don Conreaux, Jonathan Goldman, Nestor Kornblum, Lysa Farmer, Andrea Centazzo, sodelovala s svetovno priznanimi glasbeniki, izdala 2 cd-ja (CD Inntoning je moj prvenec)in izvedla mnogo zvočnih delavnic in seminarjev ter 2 retreata.
Več o meni, storitvah, cd-jih, projektih pa na youtube kanalu, spletni strani www.zvocni-spa.si,
fb Tjaša Cepuš – Sound SPA

Kaj pravijo udeleženci o vikendu?

‘Tjaša,
za nami so trije veličastni dnevi, ki sem jih preživela v tvoji družbi, družbi glasbil, delfinov, kitov, zlatih bitij luči in sopotnic, ki so prav tako iskale prijetno izkušnjo. Popotovanje je bilo polno prijetnih občutkov, toplih dotikov, barvnih slik in ljubezni. Do sebe, do vseh bitij, naše Zemlje in stvarstva. Lahkotna, polna in srečna po dveh dneh druženja v energijah, se s hvaležnostjo spominjam, da v petek, ko smo začeli, takšna nisem bila. Hvala za tvoj doprinos in popotnico na moji poti. 
Aloha. :-)’
A.V.
***
‘Izkušnja zvočnega spa vikenda je bila zame nekaj novega in zanjo sem neskončno hvaležna. Kot oseba, ki se je navajena neprestano zapletati v svojem umu, sem ob Tjašinem igranju prvič brez vsakršnega napora popolnoma odplavala v nek drug svet, kjer je vse preprosto. To je svet lahkotnosti, kjer je zvok preprosto zvok in je vsak občutek preprosto občutek. In jaz sem preprosto – jaz. Vikend je bil poln čudovitih vibracij, meditacij, Tjašinih spodbudnih besed in njenih neprecenljivih uvidov. Vsekakor se je splačalo slediti notranjemu glasu, ki mi je jasno namignil, naj te priložnosti ne spustim.’
M.B.

Prijava na Zvočni vikend

  V primeru, da organizator dogodka ni Zvočni SPA, prijava s tem obrazcem ni potrebna, saj se je potrebno prijaviti na dogodek pri organizatorju (povezavo najdete v vsebini dogodka).

  Naslov

  Pošta in kraj

  E-naslov

  Kontaktni telefon

  Naziv in naslov pravne osebe (za izdajo računa)

  Davčna številka

  Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

  Podrobnosti

  Začetek:
  25/02/2022 @ 16:30
  Zaključek:
  27/02/2022 @ 17:00
  Cena:
  170eur
  Kategorije Dogodek:
  , ,
  Organizer:

  Prihajajoči dogodki

  23
  avgust

  Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

  23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
  @ Zvočni SPA vikend oddih
  Preberite več