07
december
19:00 — 20:30
Harmonija Mengeš
Eur20
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:

Vabilo na

zvočno kopel Celje ‘Globoka sprostitev’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sreda, 7. december 2016 ob 19.00 do 20.30

Kje? Harmonija Mengeš

V teh izjemnih časih močnih energetskih zaznav je zelo pomembno, da podpremo naše fizično telo in se globoko sprostimo. S tem pa nam je dano zdravljenje vsega, kar si želimo pozdraviti.
Kopel je namenjena popolni sprostitvi in uživanju.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom

.

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 5.12.2016 na info@zvocni-spa.si ali recepcija@harmonija.eu.

Vstop 20 Eur.

Organizer:

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Zvočni SPA: Vabilo na zvočno kopel za globoko sprostitev v Harmonija Mengeš, 7.12.
Preberite več