29
oktober
19:00 — 20:30
Zvočni SPA: Vabilo na zvočno kopel ‘Fokus v nove manifestacije’, 29.10.
Eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:

Vabilo na

zvočno kopel Celje ‘Fokus na manifestacijo novega’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 29. oktober 2016 ob 19.00 do 20.30

Kje? Lokacija znana kmalu, Celje

Oktober je po numerologiji število 1, kar pomeni novi začetki. V tem času še vedno ostajamo v nekem vorteksu, namreč zaključili smo staro, a novega morda še ne vidimo naprej. Potrebno je zaupanje in disciplina pri fokusu v novo, želeno manifestacijo. Z zvoki bomo podprli vaše nove rojene ideje, želje, ki se že dalj časa ustvarjajo, a je sedaj čas zanje. Uskladili bomo naša fizična telesa z zvokom, ki bo le-te podprl in se predajali neznanem, dušnem polju, ki je del novega sveta.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom

.

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 28.10.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

Podrobnosti

Datum:
29/10/2016
Ura:
19:00 - 20:30
Cena:
Eur13
Kategorije Dogodek:
, , ,
Dogodek Tags:
, , , , , ,
Organizer:

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več