17
december
19:00 — 20:30
Paracelzus, Kersnikova 19, Celje
Eur22
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
Vabljeni na zvočno kopel, zadnjo v tem letu, s posebnim presenečenjem –   GOSTI, izjemnimi na svojem poslanstvu.
S hvaležnostjo, ker ste in ker smo.

Na začetku z gosti pripravljamo POSEBNO MEDITACIJO, ki bo močna in podala mnogo uvidov za vse nas… Nato se bomo predajali zvokom in na koncu se praznično poveselili…

In kdo so gostje? Naj vam izdam nekaj imen…

Najprej izjemna duša, ki dela zdaj že v svetovnem merilu in je svetilnik zame in za ostale, poznam pa jo že od svojega rojstva – moja biološka in dušna sestra Andreja Cepuš, ki je ravnokar lansirala nov portal Envir (www.envir.si) .

Druga – Mateja Jager, nekateri jo že poznate, je intuitivna energetska terapevtka, nosilka sporočil Zlatih Orakeljskih Ključev, medij, posrednik med vidnim in nevidnim. Hvaležna sem za Matejo, ki predaja taka ogromna znanja v svet. Čudovito sodelujeva. (http://matejajager.blogspot.si)

Tretja – Sara Jošić, prijateljica in odlična terapevtka z mnogo različnih duhovnih in terapevtskih znanj in predvsem radostnega doživljanja sveta. Najino sodelovanje je bilo vedno radostno ter magično. (www.avrora-center.si)  

Četrti – moški predstavnik Birman Shrestha iz Nepala, prijatelj in zvočni terapevt po nepalsko, vedno pripravljen pomagati ljudem s svojimi duhovnimi znanji. S svojo ženo Andrejo pripravljata novosti v njunem duhovnem poslanstvu. birman.andy143@gmail.com .
 
Peta – Vlasta Arzenšek, prijateljica in izjemna terapevtka ter pionirka novega sveta. Je med prvimi pri nas, ki resno proučuje Grabovojevo metodo,sicer pa se posveča uporabi Teslovih valov za zdravljenje in gradnji svetlobnega telesa. (http://apartments-bled.si )

Šesta – izjemna duša, ki te srčno čutim in je najina pot že pripravljena , Sarabraj Tjaši Artnik Knibbe, pravkar je izdala čudovito knjigo Ranljiva.Sicer pa izvaja metodo » Heart and Soul healing«; trening v polno živost »Sparkly coaching« in uči kundalini jogo. Njena pot se je začela v Sloveniji, nadaljuje na Nizozemskem in naprej po svetu.( www.iskriv.si )

Za dodatek pa še moja malenkost, :):

Sedma v skupini – predstavljam se Tjaša Cepuš, organizatorka tega dogodka. V desetletju izvajanja zvočnih storitev sem ustvarila že več kot tisoč kopeli, zvočnih delavnic, zvočnih tretmanov tako za otroke, mladino kot odrasle. Z ljubeznijo do glasbe sem bila pobudnica in soizvajalka raznih doživljajskih in wellness koncertov ter drugih plesno-glasbeno-zvočnih predstav in vrhunskih prireditev. Ob mojem delovanju sem ustvarila Zvočni SPA, ime, skozi katerega se dogajajo zvočni dogodki (www.zvocni-spa.si )

Poseben dogodek bo, priporočam! Skupaj lahko naredimo več.
Povabite lahko tudi znance, prijatelje, vse, ki začutite, da bi bilo tudi zanje dobro…Srčno se veselim.

Na dogodku boste lahko kupili tudi moj nov CD. Jupiiiiiiiiiiiii….
Ter darilne bone.

Prijavite se lahko že sedaj, na tjasa.cepus@gmail.com, prijave pa do 16.12.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,
Tjaša

***

Vabilo na

kristalno zvočno kopel Celje
s prazničnim pridihom in hvaležnostjo
in globokim sproščanjem vseh teles

s Tjašo Cepuš in GOSTI (Andreja Cepuš, Mateja Jager, Sara Jošić in še…)

 ČAKA VAS POSEBNO PRAZNIČNO PRESENEČENJE
 ČAKA VAS POSEBNO PRAZNIČNO PRESENEČENJE

Zvok  je že od nekdaj močno zdravilno orodje, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva.

Uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer.

Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest.

Zvok kristalov je poseben, božanski. Dovoljuje nam, da preidemo v višje sfere našega zavedanja.
Zvok kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni meditaciji odpira srca za sprejemanje visoke vibracije in  za vašo transformacijo.

Z vami bodo kristali:
Kristalna lira, kristalne posode, kristalne vilice, kristalna piramida, ter ostali nevidni energijski kristali…
 
Tokrat bomo ustvarjali zvok, ki bo podpiral HVALEŽNOST do vsega, kar smo, kar nam je dano, da izkusimo, imamo, sprejmemo, damo. Prav tako pa bomo podprli naše fizično telo, se globoko sproščalina vseh nivojih in spuščali staro, da lahko ponovno stopimo v novo.


Dobrodošli.

KDAJ? sobota, 17.12. ob 19ih
KJE? dvorana Paracelzus pri Zlatarni Celje

Prijave – tjasa.cepus@gmail.com do 16.12.

Vstop 22 Eur.

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več