20
januar
18:30 — 20:00
Paracelsus, Kersnikova 19, Celje, 3000
eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Dragi moški,

veseli me, da lahko nekaj dobrih vibracij namenim tudi vam.
Čas je, da vas podpremo, da boste svoje kraljestvo moške energije lažje prenesli v svet in osvojili svet z aktivnim udejstvovanjem – v vsakdanjih stvareh, v družini, politiki, družbi.. Tako ste vedno počeli, ampak pomembno je, da to storite iz notranjega moškega vzgiba, iz moči, ki je v harmoniji z vesoljem. Je čas, da se prenehajo vloge ‘mamin sin’, ampak se prebudi v polnosti moška energija, je čas, da aktivirate svoje mogočne darove in potenciale in če se vas zbere takšno število, lahko skupaj spodbudite tudi druge. Je čas AKCIJE, prebudite svoje misije in jih ponesite v svet za naslednje rodove.

Kaj pomeni moška energija?

‘Božanska moška energija v svoji najvišji vibraciji je inteligenca Vesolja, vseprisotna večna zavest, božanska ideja, ki skozi kvaliteto analitičnega in racionalnega razmišljanja, odločnosti, linearnosti in logike skrbi, da se vse premika, raste in razvija. Logika, akcija in leva možganska polovica so nosilke moške energije. Razumevanje, usmerjenost in misija so njen tipični izraz. Kvalitete moške esence so še zaščita in s tem varnost, dajanje in aktivno udejstvovanje, torej akcija.

Moška energija je modalna, kar pomeni osredotočena, usmerjena na eno stvar naenkrat, nenehno išče izzive in rešitve zanje Ko je moška energija v neravnovesju postane agresivna in destruktivna. Cilje dosega za vsako ceno in skozi racionalizacijo ter ozkoglednost se odreče povezovanju ter ne vidi širše slike. Moški, katerega notranji Bojevnik spi globoko spanje išče svojo izpolnitev v zunanji potrditvi moči, pridobivanju materialne vrednosti in izkazovanju jeze kot edinega vira njegove moči. ‘ Manca Razboršek

Zvočne aktivacije ‘Prebudi kralja v sebi’ vas bodo podprle pri:
– razvijanju svojega fokusa
– akciji v življenju – realizirane ideje, projekti, posli
– iskanju rešitev za vaše izzive
– razumevanju
– vaši misiji

Zvočne aktivacije potekajo 1 x mesečno v Celju.

KDAJ? v petek, 20.1. 2017 ob 19ih
KJE? dvorana Paracelsus Celje, Kersnikova 19
(poslovna stavba Zlatarne Celje)

po kopeli boste imeli še čas za petkova druženja

Zvok je v uporabi že vsaj 6000 let ali več, vedno znova nas spomni na esenco našega bitja, ki je vse več kot le v materialnem svetu. Zvok odpravlja blokade, stres, nas spomni na mir, ki ga nosimo v sebi, hkrati pa na ostala notranja znanja in modrosti, ki jih je vedno vredno deliti vsem ljudem.

Aktivacije potekajo z instrumenti:

gongi, šamanski boben, oceanski bobni, tibetanske pojoče posode, kristalne pojoče posode in ostalo

Prijave do 19.1.2017 na tjasa.cepus@gmail.com ali 031 568 711.

S seboj prinesite armafleks, deko in vodo.

Vstop: 15 Eur

Podrobnosti

Datum:
20/01/2017
Ura:
18:30 - 20:00
Cena:
eur15
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:

Prihajajoči dogodki