26
junij
18:00 — 19:30
Zvočni SPA
25eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA/Sound SPA Sveti zvoki Slovenije (staroverska vibracija narave)

Spomnimo se… vibracij in počutja v nekdanjih civilizacijah, kjer so delovali v harmoniji, ljubezni, miru. Spomnimo se naših prednikov, ki so bili popolnoma usklajeni z naravo v Sloveniji. Kjer so ljudje ŽIVELI. Spomnimo se radosti, lepot življenja… /
Spomnimo se naših znanj in jih obudimo skozi svete točke narave v Sloveniji. 🙂 Tokrat bomo zunaj, v naravi, se predali svetosti rastlin in naravnega okolja Svetine pri Celju.
If you are not from Slovenia and wish to join and see sacred sites of Slovenia and sacred energies in these times when it is not so easy to travel, you are welcome to join.
Kako poteka Online zvočna kopel?/ How Online Sound bath looks like?Najdite si primeren prostor doma/v pisarni/zunaj, kjer lahko nemoteno poslušate zvoke, se uležete in pokrijete z deko. Lahko prižgete svečko in si poleg postavite še kakšen kozarec z vodo. Ko vam pošljem link, se priključite (preko računalnika se lepše sliši) na računalnik ali telefon. Najprej se pogovorimo o vaših namenih, nato pričnemo s kopeljo in ob koncu si delimo doživetja.
Dogodek traja od 90 do 120min.Dobrodošli. /Welcome
KDAJ/WHEN? 26.6. ob 18.00 do 19.30
KJE/WHERE? v naravi, na travniku, Svetina
Izvajalka/Facilitator: Tjaša Cepuš
Prijave/Register – info@zvocni-spa.si do 24.6.
Vstop/ Register fee: 25eur
Vec o vsem/More: www.zvocni-spa.si

Podrobnosti

Datum:
26/06/2021
Ura:
18:00 - 19:30
Cena:
25eur
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
, , , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več