07
februar
All Day
Salon Lineja, Kranj, 4000
po ceniku
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
Krog za ženskodušo  ob zvokih skled gorskih kristalov in gongov

 s Tjašo in Andrejo Cepuš

http://www.flickr.com/photos/xlordashx/

Toplo vabljene na ženski pogovorno-zvočni večer v srčnem krogu navdiha. Odprle bomo vrata globini zgodb, ki si jih imamo za podeliti, daril, ki si jih imamo za izmenjati, navdihov, ki bodo podprli nove korake na poti. Skozi voden proces poglobljene komunikacije bomo odkrivale in poglabljale svojo avtentično esenco, se navdihovale, izzivale, odpirale nova vprašanja in potovale skozi življenje v vibracijah pristnosti in povezanosti s sabo. V krogu zaupanja in odprtih src. Pri tem nas bo podprl zvok, element, ki nam pomaga prečistiti misli, prizemljevati nove uvide in doseči notranje ravnovesje.

Program (18.00 – 20.00):
– uvodna meditacija z zvokom za prizemljitev in usklajevanje skupine
– kreacija ženskega pogovora – vodeni pogovor na temo ‘Kristalizacija in širjenje namere v letu 2015’
– zvoki visokih frekvenc za usklajevanje duhovnega in materialnega na temo pogovora
– deljenje zaključnih spoznanj

Zakaj krog?

“Krog je zdravilen. Je prostor, v katerem smo avtentični, zaupljivi, varni, ljubeči, prisotni, ranljvi in odprti za spremembe.
Krog je prostor raziskovanja. Prostor, kjer smo odprti za odkrivanje sebe, kjer tvegamo, da smo videni, da smo občutljivi, da smo ranljivi.
Krog je prostor poslušanja. Je prostor, kjer vključimo svoje srce, krepimo samozaupanje, najdemo svoj glas, govorimo svojo resnico, odkrijemo lastno zgodbo, se počutimo slišane in sprejmemo globoko zdravljenje.
Krog je prostor podpore. Je prostor, kjer se vprašamo, kdo smo in preučujemo svoja prepričanja. Je prostor, kjer vzidejo odgovori, ki nam odkrijejo resnične Sebe, kjer je odkrita naša resnica, kjer spustimo potrebo po ‘pravilno’, kjer je OK čutiti svoja čustva in poglobiti vezi med nami.
Krog je prostor enakosti, kjer je vsaka ženska učiteljica in vsaka ženska zdravilka.”
– Kami McBride, “The Magic of a Circle”

Čas je, da ponovno nahranimo svojo Dušo. Čas je za negovanje plamena Ljubezni, ki sije v nas. In čas je za deljenje zgodb, za opolnomčenje pri naših korakih na poti Življenja.

Skozi celoten proces vas bova popeljali Tjaša Cepuš in Andreja Cepuš

Srčno vabljene!

Več na www.social-artist.si

cena:  20 eur na osebo

Pohitite z rezervacijo, ševilo mest je omejeno.

Potrebna predhodna rezervacija.
prijave: 040/811-805, salon@lineja.si, andreja.cepus@gmail.com

***

Za tiste, ki bi si želeli individualne terapije, vam je Tjaša pripravila tudi čudovite individualne zvočne kopeli:

Individualna zvočna kopel ® 75 min

Se želite poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju. Ob zvokih instrumentov se boste sprostili in obenem pa se bodo začele sproščati tudi čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred zvočno kopeljo se izvede kratek pogovor. Tako lažje ozavestite travme, izkušnje in misli, ki vam krojijo določeno situacijo v življenju. (Pogovor po želji stranke.) Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev in uživanje. Izvaja se lahko vsakomur.  Na kopeli se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, bobni in ostalo.

cena: 45 eur
termin: 7.2.2015 v salonu Lineja
prijave: 040/ 811-805, salon@lineja.si ali tjasa.cepus@gmail.com


Celostna masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ® 60 min
Tretna je namenjen za celostno uravnavanje hrbtenice in odstranjevanje morebitnih napetosti v njej. Celostna masaža zdravilnih rok podpira zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov. Terapevtska masaža hrbta stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v telesu, z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje posameznika. Posameznik globoko doživlja sebe in svoje namene v življenju lahkotno spreminja v realnost.

cena: 45 eur

termin: 7.2.2015 v salonu Lineja
prijave: 040/ 811-805, salon@lineja.si
ali tjasa.cepus@gmail.com

Prijavi se

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več