11
december
19:00 — 20:30
Alternativa-zdravje center, Škorjančevo 1c, Radomlje
Eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

 Zvočno aktivacijo in kopel ‘Podpora telesu na nove vibracije

Kdaj? petek, 11. december 2015 ob 19.00 do 20.30ih
Kje? Center Alternativa-zdravje Radomlje
Škorjančevo 1c, Radomlje

Izvaja Tjaša Cepuš

Zdravje je vedno pomembno utrjevati, podpirati, na vseh nivojih našega bivanja. V zadnjem času se to še posebej hitro dogaja, ne le vremenske razmere, tudi naše notranje razmere odpirajo možnosti. Naša telesa prehajajo na nove vibracije, zato se včasih kaj zgodi, kar se nam še nikoli ni. Telesu je potrebno pomagati, sicer pa ima čudovito inteligenco.
Podpirali bomo svoja telesa za vstop v nove vibracije.

Tokrat se bomo sproščali z različnimi instrumenti – Jupitrov in Venerin gong, kristalne posode, prepuščali se bomo kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, flavti, itd… 

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

Prijave do 10.2.2015 na dominik@alternativa-zdravje.si .

Vstop  15 Eur.

Podrobnosti

Datum:
11/12/2015
Ura:
19:00 - 20:30
Cena:
Eur15
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
, , , , , ,

Prihajajoči dogodki