29
november
19:00 — 20:30
Fitnes Top fit, Ipavčeva 20, Celje
Eur12
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

 Zvočno kopel Top fit Celje ‘Odpiranje smehu’

Kdaj? sobota, 29. november 2014 ob 19ih do 20.30
Kje? Top Fit Celje

Izvaja Tjaša Cepuš

Na zvočnem dogodku se bomo odpirali vsakdanjem smehu ter radosti, ki podpira visoke frekvence in nas postavi v stanje povezanosti s sabo. Izbrali bomo smeh, življenje, kjer se imamo ‘fajn’, kjer uživamo v vsakdanjem trenutku odprti in srečni. Izbrali bomo srečo.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, didgeridoo-ju (Roman Grdina) itd…

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravje našega bitja.
Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 28.11.2014 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop 12 Eur. DObrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 10 let je vstop prost, od 10 – 16 let pa 10 Eur.

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

Podrobnosti

Datum:
29/11/2014
Ura:
19:00 - 20:30
Cena:
Eur12
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , , , , , , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več