24
september
19:00 — 21:00
Top fit Celje, Ipavčeva 20, Celje
eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:

Vabilo na

zvočno kopel Top fit Celje ‘Obilje’ ter s posebno gostjo Susano Blanko Diez Rupnik

Izvaja Tjaša Cepuš in Susana Blanka Diez Rupnik

Kdaj? sobota, 24. september 2016 ob 19.00 do 20.30

Kje? Top Fit Celje

Obilje ni le materialno, obilje pomeni tudi da lahko sprejmemo Resnico, ki je, da smo vsi zdravi, srečni in bogati. Ste pripravljeni sprejeti Resnico?

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom

orhidejared-rose

Na začetku bomo izvedli posebno meditacijo z rastlinami,
še posebej vrtnicami in orhidejami.

Uporaba zdravilnih rastlin sega daleč v zgodovino in se je skozi rodove kalila v praksi do dandanašnjih dni. Iz te zakladnice izvira tudi zdravljene s cvetnimi pripravki- Cvetnimi esencami. Cvetni pripravek oz. cvetna rosa je razredčeni izvleček (blouprint) vitalne moči rastline, ki nam pomaga pri vzpostavitvi in krepitvi našega notranjega ravnovesja, ter lajšanju vsakodnevnih čustvenih stanj in blokad, ter postopni transformaciji le teh v pozitivna, plemenita.

Vodila nas bo Susana Diez Rupnik, ki jecertificirana aura-soma prakticionar in Bachova cvetna terapevtka, ustanoviteljica projekta Povezovalno starševstvo. Zaznamuje jo predvsem holistično dojemanje človeka. Susana bo prinesla tudi nekaj lastno narejenih esenc, ki jih boste lahko kupili na kopeli.

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 23.9.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

Podrobnosti

Datum:
24/09/2016
Ura:
19:00 - 21:00
Cena:
eur13
Kategorije Dogodek:
, ,
Organizer:
Zvočni SPA, Top fit Celje

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več