17
februar
19:00 — 21:00
Paracelsus, Kersnikova 19, Celje, 3000
20eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabilo moškim na zvočne aktivacije ‘Prebudi kralja v sebi’ in MOŠKI pogovorDragi moški,

ponovno vabljeni…

Čas je, da vas podpremo, da boste svoje kraljestvo moške energije lažje prenesli v svet in osvojili svet z aktivnim udejstvovanjem – v vsakdanjih stvareh, v družini, politiki, družbi.. Tako ste vedno počeli, ampak pomembno je, da to storite iz notranjega moškega vzgiba, iz moči, ki je v harmoniji z vesoljem. Je čas, da se prenehajo vloge ‘mamin sin’, ampak se prebudi v polnosti moška energija, je čas, da aktivirate svoje mogočne darove in potenciale in če se vas zbere takšno število, lahko skupaj spodbudite tudi druge.
Je čas AKCIJE, prebudite svoje misije in jih ponesite v svet za naslednje rodove.

Z vami bo torkat tudi MATEJ DELAKORDA, ki bo po sami zvočni aktivaciji izvedel MOŠKI POGOVOR z vami.

Matej Delakorda je vodja skupin (group leader) za povezovanje in spremljanje podjetnikov pri CEED Slovenija. Štipendist in alumni Šole za voditeljstvo »School for Leaders« (Poljska), predavatelj in vodja delavnic na temo voditeljstva in skupinske dinamike. Že od nekdaj ga pritegujejo duhovnost, ezoterika in družbene spremembe, ki izhajajo iz drugačnega zavedanja nas samih. Zadnja leta se posveča tudi vprašanju, kaj pomeni biti “sodoben” moški ter raziskuje kje leži njegova moč, ranljivost in sposobnost povezovanja skupnosti.

Kaj pomeni moška energija?

‘Božanska moška energija v svoji najvišji vibraciji je inteligenca Vesolja, vseprisotna večna zavest, božanska ideja, ki skozi kvaliteto analitičnega in racionalnega razmišljanja, odločnosti, linearnosti in logike skrbi, da se vse premika, raste in razvija. Logika, akcija in leva možganska polovica so nosilke moške energije. Razumevanje, usmerjenost in misija so njen tipični izraz. Kvalitete moške esence so še zaščita in s tem varnost, dajanje in aktivno udejstvovanje, torej akcija.

Moška energija je modalna, kar pomeni osredotočena, usmerjena na eno stvar naenkrat, nenehno išče izzive in rešitve zanje Ko je moška energija v neravnovesju postane agresivna in destruktivna. Cilje dosega za vsako ceno in skozi racionalizacijo ter ozkoglednost se odreče povezovanju ter ne vidi širše slike. Moški, katerega notranji Bojevnik spi globoko spanje išče svojo izpolnitev v zunanji potrditvi moči, pridobivanju materialne vrednosti in izkazovanju jeze kot edinega vira njegove moči. ‘ Manca Razboršek

Zvočne aktivacije ‘Prebudi kralja v sebi’ vas bodo podprle pri:
– razvijanju svojega fokusa
– akciji v življenju – realizirane ideje, projekti, posli
– iskanju rešitev za vaše izzive
– razumevanju
– vaši misiji

Zvočne aktivacije potekajo 1 x mesečno v Celju.
Izvaja Tjaša Cepuš.

KDAJ? v petek, 17.2. 2017 ob 19.00 do 21.00
KJE? dvorana Paracelsus, Kersikova 19 Celje
(poslovna stavba Zlatarne Celje)

Zvok je v uporabi že vsaj 6000 let ali več, vedno znova nas spomni na esenco našega bitja, ki je vse več kot le v materialnem svetu. Zvok odpravlja blokade, stres, nas spomni na mir, ki ga nosimo v sebi, hkrati pa na ostala notranja znanja in modrosti, ki jih je vedno vredno deliti vsem ljudem.

Aktivacije potekajo z instrumenti:
gongi, šamanski boben, oceanski bobni, tibetanske pojoče posode, kristalne pojoče posode in ostalo.
Leže poslušate zvoke in se fokusirate na vaše dihanje.
Po zvočni aktivaciji je MOŠKI pogovor z Matejem Delakordo.

Prijave do 16.2.2017 na tjasa.cepus@gmail.com ali 031 568 711.

S seboj prinesite armafleks, deko in vodo.

Vstop: tokrat 20 Eur zaradi daljšega dogodka z Matejem

Podrobnosti

Datum:
17/02/2017
Ura:
19:00 - 21:00
Cena:
20eur
Kategorija Dogodek:
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več