23
junij
19:00 — 21:00
Vabilo na zvočno kopel v polje radosti, :), Ljubljana
20eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:


Vabilo na
zvočno kopel Gendai Center Ljubljana

v okolje radosti

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? petek, 23. junij 2017 ob 19.00 do 21.00 
Kje? Gendai center Ljubljana

Izvajam zvočno kopel, kjer postavim podporno okolje RADOSTI, kamor vstopate z vsem, kar ste. Ko začutite to polje, se lahko spomnite energij, ki jih že od nekdaj poznate… Ta občutek vas morda popelje v spremembo, sprostitev, blaženost, karkoli želite, a v tistem času se lahko določene stvari, ki jih nosite s seboj (čustva, misli), določene vibracije, ki jih ne potrebujete, same od sebe sprostijo, saj v tem polju ne morejo preživeti.

Začnemo s shaking meditacijo.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom
IN KRISTALNI LIRI …

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj (delamo shaking)  se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor.

Prijave do 21.6.2017 na tjasa.cepus@gmail.com .

Vstop 20 Eur.

Podrobnosti

Datum:
23/06/2017
Ura:
19:00 - 21:00
Cena:
20eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, ,
Organizer:
Zvočni SPA
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki