23
april
19:00 — 20:30
Top fit Celje, Ipavčeva 20, Celje
Eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:
Vabilo na
zvočno kopel Top fit Celje ‘Uživanje, strast, radost’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 23. april 2016 ob 19.00 do 20.30 
Kje? Top Fit Celje

Strast. Ljubite to besedo, saj vam daje življenje. Univerzalna sila, ki nas dela čarobne. Strast je notranja močna sila, ki lahko premika gore. Pa vendarle je ne poznamo, kakršna v bistveni esenci je. Gre za ustvarjanje Življenja. Biti Življenje. Biti Človek. Predstavlja nedolžno radost, nežno, močno, usmerjeno.
In uživanje… Podprli bomo vse te energije z zvokom.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 22.4.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

***

Podrobnosti

Datum:
23/04/2016
Ura:
19:00 - 20:30
Cena:
Eur13
Kategorij Dogodek:
, , , ,

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več