19
september
19:00 — 20:30
Top fit Celje, Ipavčeva 20, Celje
Eur12
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

ZVOČNO KOPEL Top fit Celje ‘Podpora rojstnega imena’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 19.september 2015 ob 19.00 do 20.30 
Kje? Top Fit Celje

Ko se rodimo, prejmemo vse zapise in ni naključje, kakšno ime so nam izbrali. Včasih se zgodi, da to ime v energijah presežemo, potem si nadenemo novega (neka ljudstva to počnejo vseskozi, ko zamenjajo svoje delovno opravilo), včasih pa se zgodi, da v svoje ime šele resnično ‘vstopimo’ po nekem obdobju. Kaj nam zares prinaša naše ime, bomo podpirali z zvokom in z vsem, kar bo prišlo zraven.

Novost pri kopelih: kdor bo začutil, da bi se na kopeli rad gibal, plesal, bomo odprli tudi to polje…

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravjenašega bitja.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 18.9.2015 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop 12 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Vabilo na zvočno kopel Top fit Celje ‘Podpora rojstnega imena’, 19.9.
Preberite več