19
marec
19:00 — 20:30
Fitnes Top fit
Fitnes Top fit, Ipavčeva 20, Celje
Eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:
Vabilo na
zvočno kopel Top fit Celje ‘Po poteh sprememb’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 19. marec 2016 ob 19.00 do 20.30 
Kje? Top Fit Celje

Spremembe. Takšne in drugačne. Ni garancije. So le notranji uvidi, zaznave, resnica. Krmarili bomo po poteh sprememb in jih prizemljevali. Da bo šlo hitreje. Ob pomoči energij pomladanskega ekvinokcija, ki bodo že rahlo z nami.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 18.3.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

Prihajajoči dogodki