24
maj
19:00 — 20:30
Salon Lineja Kranj, Britof 175a, Kranj
Eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabilo na zvočno kopel ‘Podpora mestu Kranj’

Podarite si zvočno kopel , ki je namenjena globoki sprostitvi. Vabljeni na čudovite zvoke kristalnih skled iz gorskih kristalov in gongov. S kristalnimi zvoki boste očistili telo in ga dvignili na subtilnejše frekvence.

Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se boste predajali zvokom. Harmonizacija z zvokom Jupitra vas bo povezala z občutenjem sreče, blagostanja in modrosti. Zvok Venere pa vas bo povezal z frekvenco ljubezni, ustvarjanja in umetnosti.

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.).

Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopate v svojo podzavest in se osvobajate strahov, misli, negativnih čustev in prepričanj, ki se prenašajo na vaše fizično telo vsakodnevno.

Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato vas harmonizira na vseh nivojih. Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar vam ne dovoli nadzora ali kontrole. Vas popolnoma sprosti in vas popelje v notranje stanje globokega miru.

Ugodni učinki, ki nastopijo po kopeli:

– izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli) in izboljšana komunikacija
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– povečana intuicija in zaznava
– pomladitev telesa

Tjaša Cepuš se s svojim igranjem dotakne vašega srca. Njeno igranje so opazili tudi znani glasbeniki, s katerimi sodeluje (zvocni-spa.sisound-spa.jimdo.com)

Na zvočni kopel pridite v udobnih oblačilih za boljšo sproščenost. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajate zvokom. Sledi kratek pogovor ob čaju.

cena: 15 eur na osebo

Predhodne prijave: salon@lineja.si, 040/ 811-805

Vabljeni k ogledu Napovednika zvočnih kopeli v salonu Lineje.

Idnividualne zvočne kopeli

individualna zvočna kopel

Zvočna kopel 75 min

Ob zvokih instrumentov se boste sprostili in obenem pa se bodo začele sproščati tudi čustvene, miselne in fizične blokade v vaših celicah. Pred zvočno kopeljo se izvede kratek pogovor. Tako lažje ozavestite travme, izkušnje in misli, ki vam krojijo določeno situacijo v življenju. (Pogovor po vaši želji.) Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli začutite, da ste pripravljeni na spremembo. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev in uživanje. Na kopeli se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, kraguljčki.

cena: 45 eur

Individualna celostna masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ® 60 min

Tretma je namenjen za celostno uravnavanje vaše hrbtenice in odstranjevanje morebitnih napetosti v njej. Celostna masaža zdravilnih rok podpira zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov. Stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v vašem telesu. Z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje. Skozi tretma boste globoko doživljali sebe in svoje namene v življenju. Tako boste lažje in lahkotnejše jih spreminjali v realnost.

cena: 45 eur

Organizer:
Salon Lineja Kranj
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Vabilo na zvočno kopel Salon Lineja Kranj, 24.5.
Preberite več