18
marec
19:00 — 20:30
tripex celje, Bežigrajska 7, Celje, 3000, Slovenija
15eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
Slika v vrstici 1

Zvočni SPA:
Vabilo na
zvočno kopel z gongi v Tripex Celje ‘Odpiranje ljubezni’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 18. marec 2017 ob 19.00 do 20.30 
Kje? Tripex Celje

Odpiranje ljubezni pomeni odpiranje Sebi, svoji senzualnosti, svoji nežnosti, svoji ranljivosti, svojim temačnim delom, svojim dušnim potencialom in še kaj… Odprite se sprejemanju sebe v vsej polnosti in odprli se boste ljubezni v vas in okoli vas. Vse to bomo podpirali na zvočni kopeli.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 17.3.2017 na tjasa.cepus@gmail.com .

Vstop 15 Eur.

Dogodek sprejme največ 25 ljudi.

Podrobnosti

Datum:
18/03/2017
Ura:
19:00 - 20:30
Cena:
15eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več