24
februar
18:30 — 20:00
Paracelsus, Kersnikova 19, Celje, 3000
15eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
Slika v vrstici 1

Zvočni SPA:
Vabilo na
zvočno kopel Paracelsus Celje ‘Notranje vodstvo’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? petek, 24. februar 2017 ob 18.30 do 20.00 
Kje? Paracelsus Celje

V današnjem času se lahko izgubljamo med enim in drugim, takšnim in drugačnim… Pa je res potrebno? 🙂 Čas je, da stopimo popolnoma vase. V svoje vodstvo. Se slišimo, zaupamo in tako delujemo. Tokrat bomo podpirali naše notranje glasove Duše in jih postavljali v Življenje.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 23.2.2017 na tjasa.cepus@gmail.com .

Vstop 15 Eur

Podrobnosti

Datum:
24/02/2017
Ura:
18:30 - 20:00
Cena:
15eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več