17
junij
19:30 — 21:00
Alternativa-zdravje center, Škorjančevo 1c, Radomlje
Eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

 Zvočno aktivacijo in kopel ‘Predaja

Kdaj? petek, 16. junij 2016 ob 19.30 do 21.00ih
Kje? Center Alternativa-zdravje Radomlje
Škorjančevo 1c, Radomlje

Izvaja Tjaša Cepuš

Predanost… Sebi in Življenju… Ni enostavno, še zdaleč ne… Kaj pa če? 🙂 Pa vendarle, je vredno in osmišlja naša življenja. Ker je takrat, ko se predamo, naenkrat vse tako enostavno… 🙂 Podpirali bomo predanost Sebi z zvokom.


Tokrat se bomo sproščali z različnimi instrumenti – Jupitrov in Venerin gong, kristalne posode, prepuščali se bomo kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, flavti, itd… 

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

Prijave do 15.6.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali dominik@alternativa-zdravje.si .

Vstop  15 Eur.

Prihajajoči dogodki