17
april
19:30 — 21:00
Alternativa-zdravje center, Škorjančevo 1c, Radomlje
Eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

 Zvočno kopel ‘Odpiranje Življenju’

Kdaj? petek, 17. april 2015 ob 19.30 do 21ih
Kje? Alternativa-zdravje center Radomlje
Škorjančevo 1c, Radomlje


Izvaja Tjaša Cepuš
Na zvočnem dogodku se bomo poglobili v aktivacijo našega novega življenja (po velikonočnih praznikih bo to še močneje) ter se vse bolj odpirali le-temu. Sprejemali bomo tok svetlobe in ljubezni ter čarobnosti dogajanja, ko smo prisotni v svojem življenju.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…  

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

Prijave do 16.4.2015 na dominik@alternativa-zdravje.si .

Vstop 15 Eur.

Spodaj je slika iz zvočne kopeli v Top fit Celje:

Podrobnosti

Datum:
17/04/2015
Ura:
19:30 - 21:00
Cena:
Eur15
Kategorije Dogodek:
, ,
Organizer:
Alternativa – zdravje

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več