16
maj
19:30 — 21:00
Alternativa-zdravje center, Škorjančevo 1c, Radomlje
Eur15
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

 Zvočno kopel ‘Integracija novega’

Kdaj? sobota, 16. maj 2015 ob 19.30 do 21ih
Kje? Alternativa-zdravje center Radomlje
Škorjančevo 1c, Radomlje


Izvaja Tjaša Cepuš
Na zvočnem dogodku bomo integrirali pot v nove dimenzije, ki se prične že v začetku maja. S podporo zvokov bomo prizemljili spoznanja v naše telo in naše življenje. Za vsakega drugače bomo podprli njegovo novo dimenzijo.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…  Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo) 

Prijave do 15.5.2015 na dominik@alternativa-zdravje.si .

Vstop 15 Eur.

Podrobnosti

Datum:
16/05/2015
Ura:
19:30 - 21:00
Cena:
Eur15
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
, , , , , , , ,
Organizer:
Alternativa -zdravje center

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Vabilo na zvočno kopel Alternativa-zdravje ‘Integracija novega’ Radomlje, 16.5.
Preberite več