23
junij
19:30 — 21:00
Akivator Šentjur, Ul. dušana kvedra 25a, Šentjur
Eur10
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

***

Vabim vas na
Zvočno kopel Aktivator Šentjur ‘Jasnost izražanja’

Kdaj? TOREK, 23. junij 2015 ob 19.30 do 21.00 (pazi! sprememba ure in dneva)
Kje? Aktivator, center alternative in ustvarjalnosti,
Ulica Dušana Kvedra 23, Šentjur

Izvaja Tjaša Cepuš

Izražanje je izjemen izziv posameznika. Jasnost, odločnost, moč, a hkrati nežnost, ljubečnost, milina so vrednote izražanja. Učinkovita metoda je t.i. ‘nenasilna komunikacija’. In seveda gong Jupiter, namenjen prav tej čakri in obilju. Za to, da vemo, kdo dejansko smo in kaj želimo, da tudi drugi to vedo, brez krivde, bomo podpirali jasnost našega izražanja na vseh področjih. Vesolje deluje skozi vse nas, ko smo jasni do sebe in drugih, nam lahko pripelje tisto, kar je zares naše.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…
Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

Vstop 10 Eur, otroci 5 Eur.

Prijave do 22.6.2015 na info@zvocni-spa.si ali 031 568 711 – Tjaša.

Organizer:
Aktivator center

Prihajajoči dogodki

09
junij

Zvočni SPA - Pesem Slonov

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več