23
april
18:00 — 19:30
Aktivator, center alternative in ustvarjalnosti, Ul.Dušana Kvedra 23, Šentjur
Eur10
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
 2015-02-26 19.33.40


***

Vabim vas na

 Zvočno kopel Aktivator Šentjur ‘Prizemljevanje’

Kdaj? četrtek, 23. april 2015 ob 18ih do 19.30
Kje? Aktivator, center alternative in ustvarjalnosti,
Ulica Dušana Kvedra 23, Šentjur


Izvaja Tjaša Cepuš
Na zvočnem dogodku se bomo poglobili v prizemljitev. Vsa vedenja, ki smo jih v marcu in začetku aprila pridobili v svoje telo, je potrebno prizemljiti. Jih dati v življenje. Šele takrat bomo lahko ‘poleteli’. Tokrat bomo podpirali prizemljevanje naših spoznanj.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…
Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju. 

Nekateri učinki, ki nastopijo po kopeli:
– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa
– pomladitev telesa
– povečana intuicija in zaznava
– izboljšana komunikacija
– boljša koncentracija (mladi – za učenje)
– čustveno očiščenje (jeza, žalost, strah)
– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)
– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

Prijave do 22.4.2015 na info@zvocni-spa.si  ali 031 568 711 – Tjaša.

Organizer:
Zvočni SPA, Aktivator center

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Vabilo na zvočno kopel Aktivator center Šentjur ‘Prizemljevanje’, 23.4.
Preberite več