23
marec
18:00 — 21:00
anahata center celje, Kidričeva 3, Celje, 3000, Slovenija
60eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na zvočne seanse

ZVOČNE POSTAVITVE – REŠEVANJE KONFLIKTOV Z ZVOKOM

Kdaj? 23.3. ob 18ih
Kam? Anahata center Celje, Kidričeva 3
Izvaja Tjaša Cepuš

Želite rešiti vaš konflikt z določeno osebo ali situacijo? Želite prejeti uvid in razlago v vaše stanje (zdravstveno, finančno, ljubezensko…)? Želite sprostiti čustva, ki vas blokirajo pri harmoničnih življenjskih situacijah?

Postavitve z zvokom so posebne delavnice, kjer lahko preko instrumentov in njihovega zvena ter načina igranja dojamete vaše delovanje v določeni situaciji, ki jo želite razrešiti. Odločimo se, kateri način postavljanja je najbolj primeren, skupaj določimo vloge instrumentov in jih poslušamo. Hkrati z igranjem se vaša čustva, misli in blokade sproščajo ter situacije v energiji rešujejo. Na delavnici lahko sodeluje več ljudi ali eden sam. Udeleženci sodelujejo, medtem ko posameznik rešuje svojo situacijo.

Trenutno sprejmem le 6 ljudi, 2 ki aktivno sodelujeta in 4 pasivne udeležence. Vsak pasivni udeleženec prav tako sodeluje v vseh situacijah, ki jih sam predeluje.

Promocijska cena je za prvih 10 prijavljenih 60 Eur (aktivni udeleženec) in 30 Eur (pasivni udeleženec). Sicer je cena 90Eur / 45 Eur .

Delavnica traja 3 ure.

Prijave do 22.3. na tjasa.cepus@gmail.com .

Podrobnosti

Datum:
23/03/2017
Ura:
18:00 - 21:00
Cena:
60eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki