28
marec
19:00 — 20:30
Fitnes Top fit, Ipavčeva 20, Celje
Eur12
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

SMEJOČO ZVOČNO KOPEL Top fit Celje ‘Obnova/postavitev moči’

Zvočna kopel z gongi, kristali in tibetanskimi pojočimi posodami

s Tjašo Cepuš

pred tem pa joga smeha z Mukti Romano Strašek od 18 do 19ih.
Posebna joga smeha, ki sprosti vse…
PRIPOROČAM!

Po jogi smeha je zvočna kopel le še globlja in hitreje se odpirajo stvari.

Kdaj? sobota, 28. marec 2015 ob 19.00 do 20.30
Kje? Top Fit Celje

Naša notranja moč je sveta. Je moč, ki je nežna, a hkrati postavljena v sebi. Je stroga, stoji. Karkoli se zgodi, smo v lastni moči, kajti vemo, kdo smo in sprejemamo odgovornost za svoja dejanja in življenja v čisti svobodi.  Na kopeli bomo obnavljali to moč, se je spominjali in postavljali. Z ljubeznijo in resnico.

Predajali se bomo zvokom   JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, didgeridoo-ju (Roman Grdina) itd…

Mukti Romana Strašek, vaditeljica joge smeha z mednarodnim certifikatom, izvaja redne (že 3 leta tedensko v Celju), občasne ali enkratne vadbe oz. delavnice s predavanjem ob druženju v že znanih krogih ali družbi popolnih neznancev na privatnih ali javno družbenih dogajanjih (npr. v kolektivih, na konferencah, simpozijih, sejmih, obletnicah, rojstnih dnevih, srečanjih društev in ostalih skupin, kot sestavni ali dopolnilni del drugih dejavnosti…).

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravje našega bitja.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 27.3.2014 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 12 Eur , joga smeha 10 Eur (tisti, ki bi želeli, je 20 Eur vse skupaj). Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

Prihajajoči dogodki