31
januar
19:00 — 20:30
Fitnes Top fit, Ipavčeva 20, Celje
Eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Najprej Srečno 2015 in prijetno v novem!

Ko smo že pri novem, vas zanima kakšne bodo energije v tem letu?

Leto 2015 je leto števila 8.

8 simbolizira načelo ”tako zgoraj, tako spodaj”, zato se nam v letu 2015 obeta obilo ekstremnih situacij, v katerih se bosta kresala ego in duhovni svet. Zgornji del 8 simbolizira duhovno plat, svet mistike, duše, prednikov, preteklih in prihodnjih življenj – svet neoprijemljivega, a ničmanj zanemarljivega. Spodnji del 8 pripada materialni plati: manifestiranje, moč, sedanje življenje, zavedanja moči v tukaj in sedaj. Življenje nas bo izzivalo. Zdelo se bo, da svetloba in tema bijeta boj; na eni rami hudiček, na drugi angelček – oboje smo mi. Pomembno je, da sprejmemo sebe točno take, kot smo. Nato pa se mi ODLOČIMO in izberemo, katere plati bomo negovali, jih krepili ter katere bomo umirjali. Ne preklinjaj teme, prižgi luč, bi lahko bilo kratko in jedrnato vodilo leta. Energija nas bo ubogala. Enako tudi domišljija. In kaj sedaj? ODGOVORNO se lotimo leta pred nami.’ Lili Sorum

Izberimo torej leto obilja, sreče, zdravja, dobrih odnosov, čudovitih trenutkov.
Na zvočnih kopelih v Top fit Celje, pripravljam ponovno v tem letu presenečenja, takšna in drugačna. Včasih bomo imeli goste, včasih ne.

V Top fit bomo imeli zvočno kopel ZADNJO SOBOTO, malce kasneje je to,  31.1. ob  19.00 do 20.30 ( ura je tokrat kot po navadi ) v zgornji dvorani. Srčno dobrodošli.

Z nami bo Birman Shrestha, ki zdravi s tibetanskimi pojočimi posodami in prihaja iz njihovega rodnega kraja, iz Nepala.
Pripeljite tudi vaše znance, prijatelje, sorodnike, več nas bo, več lahko storimo za naš planet.

Prijave prosim do 30.1. na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net .

SRČNO PRIPOROČAM.

Ker je še dolgo do zvočne kopeli, bodo za tiste, ki želite, individualne zvočne seanse potekale po naročilu vsak dan do takrat.
***

Vabim vas na

POSEBNO ZVOČNO KOPEL Top fit Celje

Zvočna kopel z gongi, kristali in posebnimi tibetanskimi pojočimi posodami

s Tjašo Cepuš in gostom Birmanom Shrestha

Kdaj? sobota, 31. januar 2015 ob 19.00 do 20.30
Kje? Top Fit Celje

Na zvočnem dogodku bomo podpirali novo in ga prizemljevali, s posebnim doživetjem tibetanskih posod.

Predajali se bomo zvokom Birmanovih tibetanskih posod,  JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, didgeridoo-ju (Roman Grdina) itd…

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravje našega bitja.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 30.1.2014 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 13 Eur zaradi gosta Birmana. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 10 let je vstop prost.

Prihajajoči dogodki