22
april
18:30 — 19:30
Terme Topolšica
Zastonj
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabilo na
zvočno kopel  ob DNEVU ZEMLJE

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? petek, 22.april 2016 ob 18.30 do 20.00 
Kje? Terme Topolšica – telovadnica

Vsako leto praznujemo Dan Zemlje. Ne glede na to, kaj vse smo storili našem planetu, ki nas skrbno čuva in hrani naše neskončne želje, se vedno spomnimo tudi na naš planet. Z ljubeznijo in spoštovanjem v naših srcih in mislih. In seveda, ker so tudi naša fizična telesa narejena iz materiala, ki je primeren za bivanje na Zemlji, spoštujmo tudi ta.

Z zvokom bomo podpirali ljubezen na Zemlji, negovali naš planet, mu namenili neskončno hvaležnost za bivanje tu ter se hkrati posvetili našem telesu, ga spoštovali in ljubili.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Trajanje: 60 minut + pogovor 15min.

Prijave do 23.4.2016 na sola.zdravja@lu-celje.si.

 

Več o zvoku na www.zvocni-spa.si.

Vstop prost.
V kolikor boste želeli kaj prispevati, so odprti prispevki za nove instrumente, ki podpirajo vse te ljubeče energije v nas in na Zemlji.

Organizer:
Šola zdravja

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več