25
oktober
18:00 — 19:00
Zvočni SPA, na daljavo
Zastonj
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabilo na meditacijo z rastlinami – zvok rastlin

Drevo. Mogočno, nežno, pokončno, odprto, hvaležno, podpirajoče, ljubeče.

Ob pogledu na drevesna debla začutim veličino narave. In ljudsko majhnost, saj dostikrat spregledamo vse prečudovite oblike življenja. Sprehodi v naravi so še kako pomembni za naše dobro počutje in doživljanje lepot sveta. Le pogled na majhno bilko ali na veliko drevo nam lahko podari čudeže. Poglejte in doživite svet občutkov, ki vam jih lahko podari drevo. Ustavite se pred njim, odprite srce, odpustite vse misli, ki prihajajo pred vas, in zaznajte sporočilo posameznega drevesa. Kako se ob njem počutite, kaj se je spremenilo? Opazujte. Poslušajte.

‘Poleg neverjetnih fizikalnih zmožnosti imajo rastline tudi zelo razvite čute in kot kaže neke vrste “psihične” sposobnosti in presenetljivo aktivno “čustveno” življenje. Še pred kratkim se je predpostavljalo, da so rastline avtomati brez čutil. Današnja znanstvena raziskovanja potrjujejo vizijo pesnikov in modrecev, da rastline lahko komunicirajo in imajo nekaj, kar bi lahko imenovali osebnost ali duša.’ (Bird, Tompkinson).

Rastline so sposobne zaznavati zvok, ki ga človek ne sliši z ušesi, reagirajo namreč na frekvence sončnega spektra kot so infrardeča in ultravijolična svetloba. Občutljive so tudi na rentgensko in visokofrekvenčno valovanje.

Dogodek bo namenjen spoznavanju subtilnih frekvenc rastlin, čutenju narave in sveta, ki nas vseskozi obdaja.  Skozi meditacijo boste prepoznavali svet radosti, svet, ki v nas prebuja mir in ljubezen, svet, ki nas varuje in nam daje moč Življenja. Zlili se bomo z zvoki, se pogovarjali z rastlinami in odpirali novo polje zaznavanja.

Toplo vabljeni!

Kdaj? torek, 25.10.ob 18ih

Trajanje 40min

Kje? Zvočni SPA Celje

Vodi: Tjaša Cepuš

Naj je to darilo za VAS – vstop je prost!

Obvezne prijave na info@zvocni-spa.si do 24.10.

Podrobnosti

Datum:
25/10/2016
Ura:
18:00 - 19:00
Cena:
Zastonj
Kategorij Dogodek:
, , , ,
Dogodek Tags:
, , ,
Organizer:

Prihajajoči dogodki