16
april
10:00 — 17:00
Eur55
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA: Vabilo na individualne zvočne seanse

Srčno vabljeni!

Verjamem, da ste se že soočali z velikimi preizkušnjami v življenju. Nekatere ste verjetno uspešno rešili, druge pa ne.
Ste pripravljeni spustiti? Odpreti tudi tovrstne izzive?

Vredno je, ko doživimo občutek, ki smo ga potlačili v naše telo in globoko v podzavest ter smo zaradi tega doživljali kakšne neprijetnosti in se nismo znali odzivati v določenih situacijah.

Vredno je, ko to končno prepustimo in naredimo prazen prostor, v katerem ponovno zaživimo in sami sebe osrečimo. Zunanje situacije pa se prav tako spremenijo in ne trpimo več…

Koliko je vredno, da se sprostimo, da v življenju uživamo?

Vse je možno. LAHKO imamo raj na Zemlji… Lahko. A najprej gremo skozi naše občutke, ki smo jih nekoč skrili… Sedaj smo jih pripravljeni opaziti, sprejeti, doživati in spustiti. Pripravljeni smo na RAZCVET.

Vabim vas na individualne zvočne seanse, kjer počnemo prav to – spuščamo staro, se osvobajamo naših prepričanj, občutkov, čustev, ter naredimo prazen prostor, kjer ponovno začutimo srečo, mir, radost. V tem občutku pa je živeti popolnoma drugače, se strinjate?

Tisti pa, ki želite samo poglobiti vaše zavedanje, se dogajajo čudeži… 🙂

Več spodaj ali na www.zvocni-spa.si .

Dobrodošli!

Pokličite na 031 568 711 – Tjaša, 040 811 805 – Salon Lineja,  in se naročite na termin.

Več spodaj.

***

Kje? Salon Lineja Kranj
Kdaj? 16.4. prvi termin: 10.00, drugi termin: 11.30, tretji termin 13.00, četrti termin 14.30
Izvaja Tjaša Cepuš
Zvočne terapije nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, pa tudi misli, čustev in delujejo na fizični nivo, na naše zdravje. V kombinaciji z masažo se dopolnijo v razvajanje in podporo našem celotnem bitju, da okrepi svojo notranjo moč in energijo ter prejema več informacij z višjega nivoja zavesti.
 
Sploh pa gre za čudovit zvok gongov, kristalnih posod, vilic, tibetanskih posod in drugih nenavadnih instrumentov.
 
Individualne terapije delujejo konkretno in močneje (saj ste sami v prostoru) na vaš namen in ga močno podprejo, da se utelesi.
 
Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor s posameznikom različno. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Globoko spoznanje lahko spremeni celotno situacijo v življenju.
 
Prijavite se na info@zvocni-spa.si ali salon@lineja.si
Izbirate lahko med storitvami spodaj.

Individualna zvočna kopel – 90 min

je namenjena posamezniku, ki se želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju. Gong pripelje osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred tretmanom se izvede kratek pogovor z udeležencem, da se ta pripravi na spremembe in ozavesti travme ter ostale izkušnje in misli, ki mu krojijo določeno situacijo v življenju. Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo. Je močan in navadno zelo učinkovit. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev. Izvaja se lahko vsakomur. Na kopeli se uporabljajo različni instrumenti – gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, bobni in še nekaj nenavadnih instrumentov, ki izvabijo iz človeka stara čustva, da se sprostijo.
Možno je delati tudi izključno z vokalom.
Kopel traja 60 min + pogovor 30min

Cena: 55 Eur

Reševanje konfliktov z zvokom – 65 min ali odvisno od situacije
Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor s posameznikom različno. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Gre za delno metodo postavitve družine, kjer posameznik z zvokom postavlja svoje odnose, konflikte in jih skozi čustva rešuje. Globoko spoznanje lahko spremeni celotno situacijo v življenju.
Zvočna seansa traja 45min + pogovor 20min

Cena: 55 Eur
Zvočno utonjevanje s kristalno liro je edinstvena izkušnja za vse, ki ste že kdaj izkusili zvočne seanse in za vse ostale. Vibracije kristalne lire nas ponesejo v izjemno visoko frekvenco stanja zavedanja in bivanja. Odpremo se čutnim zaznavam in integriramo vse v naše telo.
Kristalno liro je ustvaril Gaudry Normand iz Kanade. Ustvarja neparalelno harmonijo, ki jo lahko čutimo kot lahkotnost, relaksacijo. Kristali transformirajo našo zavest, odpirajo naše zavedanje in ohranjajo vibracijo še nekaj časa po posameznem tretmanu.

Čas trajanja: 45min zvočne vibracije + pogovor 15min

Cena: 88 Eur

Podrobnosti

Datum:
16/04/2016
Ura:
10:00 - 17:00
Cena:
Eur55
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
, , , , , , ,
Organizer:
Salon Lineja Kranj
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več