06
junij
10:00 — 19:00
Soul Lucija, Vila David, Linhartova 8, Ljubljana
50eur – 65eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:  

Vabilo na individualne zvočne seanse in masaže telesa

 

Zvočne kopeli nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, misli, čustev in delujejo na fizični nivo, na naše zdravje. V kombinaciji z masažo se dopolnijo v razvajanje. 

Sploh pa gre za čudovit zvok gongov, kristalnih posod, kristalne lire,  vilic, tibetanskih posod in drugih nenavadnih instrumentov.Individualne terapije delujejo konkretno in močneje (saj ste sami v prostoru) na vaš namen in ga močno podprejo, da se utelesi.


Kje? Soul Lucija, Vila David, Linhartova 8, Ljubljana
Kdaj? 6. 6. od 10.ure dalje

Izvaja Tjaša Cepuš

Prijavite se na tjasa.cepus@gmail.com ali soullucija@gmail.com do 4.6. . 

Kaj si lahko izberete?

Klasično-intuitivna SPA masaža celega telesa

se izvaja za vse, ki želite doživeti celostno glajenje fizičnega telesa in ga podpreti, da sprosti vse, kar ga v danem trenutku utesnjuje.

Masaža stimulira telo, da ponovno vzpostavi hitre povezave med celicami in omogoči dobro pretočnost vseh telesnih tekočin. S pomočjo rok se izvedejo še energijski intuitivni prijemi v najvišje dobro vsakega posameznika.

Včasih se med masažo tudi pogovori, saj lahko preko pogovora fizično telo sprosti določene napetosti.

Trajanje:  60 min

Cena v Ljubljani: 50 Eur

Individualna zvočna SPA kopel za podporo fizičnem telesu

Kadar imate izzive s fizičnim telesom, npr. glavobole, bolečine v sklepih, mišicah, v hrbtenici (predvsem križni del), z zobmi in dlesnimi, izzive s krvnim sistemom, cirkulacijo krvi, rodila (ženske), notranji procesi organov (razen za srčne okvare je potrebno prej sporočiti), morda ste noseča, se izvaja zvok preko igranja instrumentov direktno na fizičnem telesu ali v neposredni bližini.

Telo ima samozdravilne sposobnosti, vendar hkrati ob večjem stresu in naporu potrebuje podporo za obnovo in spuščanje nepotrebnih toksinov.

Z zvokom, ki gre skozi celotno telo, se čistijo in razblinjajo celice, ki niso dobrodošle v našem fizičnem telesu, ga sprošča in spravlja v mirno stanje, kjer lahko nemoteno delujejo njegovi procesi.

Instrumenti za podporo: kristalne vilice in tibetanske pojoče posode.

Trajanje: 60 min

Cena v lj:  60 Eur

Individualna zvočna SPA kopel za podporo čustvenem telesu

Najlepše je, kadar so naša čustva v harmoniji, da jih lahko izrazimo samo zato, ker pridejo v tistem trenutku na dan in jih nato spustimo, nismo vezani nanje.

V kolikor čutite, da vaša čustva potrebujejo podporo, da se izrazijo, ali pa ste v tem trenutku v kakšnem posebnem stanju, v žalosti, jezi, strahu, depresiji, tesnobi, morda niti ne veste, ampak nekaj vas ‘tišči’ in ne veste, kako bi se tega lotili, vas zvok pri tem podpre, da se čustva pričenjajo osvobajati.

To lahko storite v varnem okolju Zvočnega SPA. Prav tako lahko postavimo z zvokom vašo situacijo, kjer imate kakšen konflikt in rešujemo čustvena stanja, ki onemogočajo, da bi se situacija rešila.

Instrumenti za podporo: gongi, tibetanske posode, ropotuljice, različni bobni (oceanski, šamanski, afriški), kristalne posode, flexatone, razni domači instrumenti…

Trajanje: 60 min

Cena v lj: 60 Eur

Individualna zvočna SPA kopel za vsa 4 telesa (fizično, čustveno, mentalno, duhovno)

Gre za vsečutni tretma, ki vas miselno in čustveno očisti, prinaša najvišje zavedanje vaše duše in ga utelesi v vaše fizično telo.

Vsa telesa se lahko postavijo v harmonično celoto in prednost tega je, da ste lahko popolnoma usklajeni z vesoljem, z vašo dušno potjo tu na Zemlji.

Podpira vas pri delovanju v vašem življenju na temeljnih vrednotah ljubezni, radosti, sočutja, notranje moči, hvaležnosti, zdravja, sreče.

Instrumenti za podporo: gongi, tibetanske posode, kristalne posode, kristalna lira, zvončki, ropotuljice, bobni, vokal…

Trajanje: 90 min

Cena v lj: 65 Eur

***

Srčno vabljeni na posebna razvajanja! 🙂

Z ljubeznijo,

Tjaša

Podrobnosti

Datum:
06/06/2017
Ura:
10:00 - 19:00
Cena:
50eur – 65eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Vabilo na individualne seanse in masaže v Ljubljani, 6.6.
Preberite več