08
avgust
12:00 — 20:00
Skupinska energijska transmisija z zvočno kopeljo na Boču
70eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Skupinska energijska transmisija z zvočno kopeljo na Boču

8. avgusta @ 12:00 pop8:00 pop

 

Energijsko transmisijo z zvočno kopeljo bomo naredili na poseben dan, ko se v vesolju poravnajo Sonce, Zemlja in ozvezdje Sirius. Temu pojavu pravijo odpiranje Levjih vrat (odprta so od 26.7. – 12.8.) in takrat Zemljo preplavi močan val visoko vibracijske galaktične energije, ki nam pomaga, da se lažje premaknemo na nove nivoje zavedanja, da lažje dostopamo do novih uvidov in novih duhovnih spoznanj.

Podprti pa ne bomo samo na nebu, ampak tudi na Zemlji. Družili se bomo namreč na energijsko potentnem prostoru Boča, za katerega mnogi pravijo, da je mistična gora. Z njo so povezane številne legende. Gora naj bi bila povezana z Parsifalom in svetim gralom, v svoji notranjosti naj bi skrivala jezero, v njej naj bi živele vile. Sama lahko rečem, da ob obisku Boča vedno začutim Ljubezen, kot da mi neka sila ljubeče odpre srce, hkrati pa je tam v zraku neka mehka skrivnostnost. Ko hodiš po neobljudenim poteh, res lahko začutiš zelo različne prisotnosti in bitja, ki so tam še kako živa in tudi zgovorna. Za tiste, ki imajo oči, da vidijo in ušesa, da slišijo.

Moja prijateljica, ki nas bo pred transmisijo popeljala skozi južni del pobočja, pravi, da je Boč pravo mistično kraljestvo in skozi njeno intuitivno vodstvo, bomo to kraljestvo lahko izkusili tudi mi. Vsak po svoje.

************************************************
PROGRAM:
12.00 – 15.30: Voden pohod po Boču
Po Boču nas bo vodila domačinka Andreja Zupan. Pot do različnih skritih kotičkov gore bo potekala pretežno po ravnem, večinoma skozi gozd in izven obljudenih poti. Pot ni naporna.

15:30 – 17.00:  Kosilo na eko kmetiji Šket
Na družinski eko kmetiji Šket v osrčju Boča na 650 m nadmorske višine nam bodo pripravili vegetarijansko kosilo iz njihovih sezonskih pridelkov in izdelkov. Dobili bomo juho, glavno jed in sladico, kaj točno bodo skuhali, pa bo odvisno od tega, kaj bo takrat zraslo.

Če boste želeli, boste lahko kupili tudi njihove sezonske pridelke in izdelke, ki bodo takrat na voljo.

17:00 – 20.00: Skupinska energijska transmisija z zvočno kopeljo na travniku
Skupinska energijska transmisija vas podpre celostno. Poveča pretok življenjske energije, regenerira telo, transformira čustvena bolečinska jedra, pomaga rušiti nezdrava prepričanja, aktivira vašo notranjo moč, vas poveže z vašim bistvom, krepi vašo intuicijo.

Zvočna kopel uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Zvok seže v vsako vašo celico, ne samo v ušesa, zato ima moč večje transformacije. Tjaša Cepuš bo podprla transmisijo z zvokom kristalnih posod, lire, vilic, vokala, monochorda, flavt in drugih inštrumentov.

*****************************
IZVAJALKA ENERGIJSKE TRANSMISIJE:
Urška Henigman z uporabo visoko vibracijske kozmične energije podpira ljudi, da pridejo do sebe, spoznajo, kdo so in da to, kar so, tudi polno živijo.

IZVAJALKA ZVOČNE KOPELI:
Tjaša Cepuš, zvočna alkimistka, prispeva svetu z zvokom in glasbo, da lahko odpiramo srca Ljubezni in doživljamo življenjske situacije, ki izhajajo iz njenih temeljev.

VODIČKA PO BOČU:
Andreja Zupan je doma iz Rogaške Slatine, Boč pa jo je pred časom poklical tako močno, da se z njim povezala in prepletla v ljubeče sobivanje. Od takrat to goro intuitivno raziskuje in vsakič znova odkriva kakšne nove skrivnostne kotičke in druge zaklade kraljestva Boča.

*****************************

PRAKTIČNI NAPOTKI ZA TRANSMISIJO:
1. Transmisijo bomo izpeljali na prostem, zato se primerno oblecite, da vas ne bo zeblo in da vam ne bo vroče. Upoštevajte, da bomo na višini 650 m, kjer se zvečer lahko ohladi!
2. Seboj prinesite ležalko, spalno vrečo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno.
3. Ležali bomo na pokošenem travniku, zato svetujem, da se zaščitite pred komarji in klopi.
4. Prinesite vodo, ker po takšnem prenosu energije telo potrebuje dovolj tekočine.
5. Na dan transmisije ne pijte alkohola.

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

CENA:
70 € (za dijake, študente, upokojence 55 €)
Cena vključuje udeležbo na transmisiji z zvočno kopeljo, kosilo in voden pohod po Boču.

PRIJAVA OBVEZNA:
do 3. avgusta oziroma do zapolnitve mest
(število mest je omejeno)

MOŽNOST NOČITVE:
Če kdo želi na Boču tudi prenočiti, ima dve opciji:
1. Nočitev v Planinskem domu Boč (2 km od kmetije Šket). Cena namestitve je 17 €, z zajtrkom 20 €.
2. Nočitev v svojem šotoru na travniku pri kmetiji, kjer bo transmisija. Nočitev je prvinska, tušev ni, WC v naravi, obnašanje po načelu, za sabo pustiš tako, kot je bilo, preden si prišel. Možnost tudi zajtrk na kmetiji.

Podrobnosti

Datum:
08/08/2020
Ura:
12:00 - 20:00
Cena:
70eur
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
www.zvocni-spa.si/dogodki
Organizer:
Ekvilibrium
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več