14
junij
09:00 — 15:00
Ubrana dvorana, Celovška 55, Ljubljana
Eur130
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabljene na potovanje:

INTEGRIRANA ŽENSKA
~
integracija in harmonizacija vseh teles skozi zvok, sliko in proces uravnave z vsemi naravnimi elementi, za nov čas ~ čas globine, ki je tu

* Kaj pomeni integracija nove energije v našem življenju in kako nam usklajevanje z naravnimi elementi ojača avtentično esenco?
* Kaj postane možno, ko se začutimo drugače kot po navadi?
* Katera vrata se nam odprejo, ko se spoznamo skozi umetnost in kreacijo ženskega principa, v sliki in zvoku?
* Kako se lahko uglasimo kot celosten instrument in privabimo v svoje življenje tiste ljudi, situacije in poti, ki so odraz naše resnične, celostno uglašene notranje esence?


integrirana zenska

Delavnica ustvarja navdihujoč prostor in intenzivno,  radostno izkušnjo kreacije nove zgodbe našega življenja.  Jasno nam pokaže, kje naše telo in duša še nista usklajena in ju hkrati povabi v proces združevanja in uglaševanja v skupno, pretočno resnico. Poveže nas z naravnimi elementi in podpre celostno pretočnost ter izraz naše avtentične esence.  Postavlja nas v integrirano žensko in hkrati s tem ustvarja v nas prostor za manifestacijo novega v našem življenju.

SKOZI IZKUŠNJO VAS VODIVA:
Andreja Cepuš, Social Artist
in
Tjaša Cepuš, Zvočna Alikimistka

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Skozi delavnico bomo:

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>* Odprle  prostor, kjer postane inspiracija temelj naše kreacije.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>* Naredile poseben ritual s svojimi energetskimi centri – čakrami, jih pogledale skozi oči naše duše ~  umetnice ter jih pripravile na sprejemanje novega nivoja naše poti v življenju.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>* Zvočno podprle harmoničen pretok in aktivirale naše energetske centre na nov nivo: vzpostavile čist kanal v svojem telesu, skozi katerega bo naša inspiracija uglašena na dušno in pripravljena, da dozori v oprijemljivo realnost.

* Integrirale svojo avtentično esenco skozi proces usklajevanja in podpore vseh naravnih elementov.

* Stopile v svoj center in ga okrepile.

Kako?
Skozi sliko, zvok in podporo naravnih elementov v novo vibracijo v telesu


<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Umetnost <strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””> je ženski princip kreiranja, osnovna sila narave in nosi moč predrugačenja naše realnosti.  Vsak od nas nosi v sebi umetnico ali umetnika, ki se izražata v jeziku duše, srca. Ko pogledamo v svojo realnost skozi oči duše umetnice, začenjamo videti, kje smo in  kaj smo prišli sem narediti.  Ob našem ritualu se bomo pustili voditi jeziku duše z barvami in slikami.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Energetski centri-čakre <strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>so naš temeljni kanal, ki nas povezuje z Zemljo in Vesoljem in skozi katerega svoj navdih prinašamo v realnost. Pomembno je, da je kanal pretočen in harmoničen, uglašen z ritmom narave. Skozi poseben ritual bomo centre fino uglasili na dušno vibracijo ter nov nivo zavestnega so-kreiranja, hkrati pa bomo pogledali, kateri je naš najmočnejši in kateri najšibkejši center ter ju uskladili v celostnost.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Zvok<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””> prinaša duha na Zemljo. To je vse, kar potrebujemo v tem času. Je osnovni vir soustvarjanja. Z zvokom čistih kristalnih posod bomo podpirali umetnost, ki bo postavljala na nov nivo naše notranje energetske centre. Nadaljevali bomo z vokalom, petjem posebnih samoglasnikov, s katerimi bomo dodatno odprli naše čakre in jih s pesmijo povezovali v celoto. Inspiracija bo naše okolje, narava.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Naravni elementi sestavljajo našo avtentično esenco in hranijo harmonijo našega ekosistema. Ko jih razumemo in ko so v pravem ravnovesju z nami, stojimo v svojem centru.  Z njimi bomo vzpostavili nov odnos in jih spoznali v novi luči.  Povabili jih bomo v naše polje, da okrepimo svoj center in integriramo svojo avtentično esenco v vsako celico našega telesa.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>
Kdaj in kje?


Nedelja, 14. junij 2015
od 9.00 do 15.00

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>V  Ubrani dvorani, Celovška 55 v Ljubljani.
Parkirišče je zraven, center pa nas bo gostil s svojo unikatno prijetno atmosfero.

Kaj potrebujete zraven?

·         Podložko in odejo
·         Flomastre in barvice po želji
·         Steklenico z vodo
·         Radovednega duha  in radostno srce;)

Cena delavnice:

130 €
POSEBNA UGODNOST
:
~ če povabite zraven še prijateljico, ob skupni prijavi obe plačata 210 €   (105€ / osebo).
možnost plačila v dveh obrokih: prvi obrok nakažete do 20. maja, drugega do 14. junija

Prijave:

Vaša prijava bo potrjena z vplačilom prispevka na račun:

ARS, kreativno komuniciranje, Andreja Cepuš s.p., Nušičeva 5, 3000 Celje;
IBAN:  SI56 0510 0801 2795 359 (ABANKA d.d.);
namen: izobraževalno srečanje Integrirana ženska do 5. 6. 2015.

Ob nakazilu prosim pošljite mail s svojimi podatki (ime, priimek in naslov)  za izstavitev računa (lahko dobite račun tudi na podjetje) na e-naslov: <strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>andreja.cepus@gmail.com<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>.

<strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””><strong “mso-bidi-font-weight:=”” normal”=””>Prijave z vplačili zbirava do 5. junija.

Organizer:
Social artist
Organizer Website:
Poglej Organizator spletno stran

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več