13
marec
18:00 — 20:00
Sister’s Salon, Nušičeva 5, Celje
Eur20
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Sister’s Salon vabi: Čajanke za žensko dušo

Picture

Celje, mesto s kar nekaj markantnimi ženskami v zgodovinskem zapisu (grofica Barbara Celjska, Veronika Deseniška, Alma Karlin…), je poklicalo k odpiranju vrat druženju, ki bo negovalo žensko dušo. In odpira vrata globini zgodb, ki si jih imamo za podeliti, daril, ki si jih imamo za izmenjati, navdihov, ki bodo podprli nove korake na poti. Vse ob toplem čaju in ob podpori elementa, ki nas bo uravnal na prave, avtentične frekvence ~ element zvoka.

Zato sestri Andreja in Tjaša Cepuš združujeva svoje elemente…in odpirava vrata Sister’s Salona: začenjava s čajankami, ki bodo negovale žensko dušo v krogu navdiha in poglobljene komunikacije.

Prijazno vabljene!


Čudovita čajanka se je že zgodila v petek, 30.1. 2015 in petek, 20.2.  Bravo vsem ženskam, ki smo skristalizirale svojo namero. Manifestacija se zgodi takoj, smo ugotovile. Bravo! Vabljene ponovno. Pa tudi vse ostale. Nekaj utrinkov lahko najdete v fotogaleriji. 

Tretja čajanka bo v petek, 13. marca.
Vse, ki ste v Celju…in ste za druženje v majhni, intimni skupini (sprejmeva družbo šestih), ob toplem čaju in pristni komunikaciji, ki nas bo popeljala v skupno rast in odpiranje novim dimenzijam…prijazno vabljene.

Ura: 18.00 do 20.00
Lokacija: Nušičeva 5, Celje
Vrednost posameznega srečanja: 20 €,   za vašo predanost in zavezanost svoji rasti v sklopu 6-ih srečanj, je skupni znesek 100 € (namesto 120)

Na srečanjih bomo vsakič odprle drugo temo in skozi voden proces poglobljene komunikacije, odkrivale in poglabljale svojo avtentično esenco, se navdihovale, izzivale, odpirale nova vprašanja in potovale skozi življenje v vibracijah navdiha, pristnosti in povezanosti s sabo. V krogu zaupanja in odprtih src. Pri tem nas bo podprl zvok, element, ki nam pomaga prečistiti misli, prizemljevati nove uvide in doseči notranje ravnovesje.

Program:
– uvodna meditacija z zvokom za prizemljitev in usklajevanje skupine
– kreacija ženskega pogovora – vodeni pogovor na temo
– zvoki visokih frekvenc za usklajevanje duhovnega in materialnega na temo pogovora
– deljenje zaključnih spoznanj

Prijave:
Prijave obvezne,  sprejemam jih na e-naslov: andreja.cepus@gmail.com do zapolnitve mest.
Prijava velja ob nakazilu plačila na račun:
ARS, kreativno komuniciranje,
Andreja Cepuš s.p.
Nušičeva 5, 3000 Celje
IBAN: SI56 0510 0801 2795 359
namen: izobraževalno srečanje

Za vsa morebitna vprašanja me lahko pokličete na 040 455 529.

Z ljubeznijo,
Andreja

Prihajajoči dogodki